První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
15.12.13 12:47

@medmenka děkuju ti :hug: moc mi pomáháte :*
a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.13 12:51

@katkalaila od toho tady jsme, aby jsme se na v zájem podporovali. :hug:
Já mám před sebou ještě dlouhé čekání do testování, chtěla bych na štědrý den, doufám že mi Ježíšek přinese ten nejkrásnější dárek nic jiného si nepřeji. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.12.13 12:53

@medmenka to by bylo moc krásné :srdce: já taky doufám, že pod stromečkem nebudou žádné špatné zprávy,,
ale budu si moct pomaličku začít připrvovat výbavyčku hhh
a 24 budeš kolikátý den po et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.13 13:01

@katkalaila budu 12 den po KETU mám u sebe dvě blastocysty tak doufám že se pěkně zakousnou a nepustí. ;) Už je to můj 4 pokus začínám být s toho všeho vycucaná. Jak finančně tak psychicky, každý neúspěch mě pěkně sráží, ale nechci to vzdávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
15.12.13 16:46

@katkalaila týý brďo holka, mě něco uteklo… Mám z tebe radost - fakt velikou :hug:. To je úžasný :pankac:
To pořád MS nepřicházela a těhotná si údajně být vůbec nemohla, z OPU nic a ty si klidně otěhotníš přirozeně. To je prostě skvělý :dance:. Já z toho mám vážně radost :hug:

Já mám právě taky zpoždění, už mě to se…, jenže u mě to jsou nervy. V práci pěknej blázinec, ségra v těžký životní a existenční situaci, naše netěhotenství… Jsem z toho vyšťavená, navíc od včera nemluvím s manželem, hodně mě zklamal a já to možná trochu přehnala s reakcí (nejspíš ve mě stále zůstávají ty hormony), celej den včera jsem bulila. Už to asi nějak nedávám… Pak má MS dorazit :nevim:. Navíc jestli to tak půjde dál, vůbec nevím jestli dojde letos ke KETu, mají tam mít koncem roku zavřeno :zed:
Asi si udělám těh. test a další den se MS dostaví. Vždy, když jsem si testík udělala jak na potrovru do 2 dnů nástup MS :lol:

@medmenka doufám, že Ty už budeš mít pozitivní výsledek. Potřebuju fakt nutně aby tu smůlu někdo prolomil :lol:

Tak holky držte se a snažte se ať už jsou jen samé pozitivní zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.12.13 19:13

@medmenka a kdy budeš testovat? moc ti držím palce a třeba se rovnou dočkáš dvojčátek hh.-)
vím jak je to únavné,, ale věř že štěstí čeká na všechny a příjde až bude ten správný čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.12.13 19:16

@Evaa.j děkuju ti moc :hug: :hug:
no jo to víš když se to ser. tak se to ser. hh
ale bude zase líp neboj
já jsem z toho taky pořád překvapená,, ale dokud tam nebude i puleček tak se nechci začít moc radovat,, dneska jsem ráno i zvracela,, tak snad je to na dobré cestě.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.13 19:20

@Evaa.j díky :hug: já doufám že to konečně dopadne dobře.
@katkalaila testovat budu na štědrý den, tak snad na nás vykouknou // ;)
dvojčátka bych brala bylo by to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.12.13 19:35

@medmenka :palec: budu ti moc držet palce a tydvojčátka bych brala taky hhh.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.13 19:44

@katkalaila díky :hug: to já tobě také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
15.12.13 19:49

@medmenka tak to by byl skvělej dáreček - ten nejlepší, který ostatní naprosto degraduje :lol:

Holky chtěla jsem se zeptat, když jste se chystaly na KET, kolikátý zhruba den jste šli? Já mám teď díky tomu zpoždění strach, že zas budu čekat další měsíc :zed:. Ale možná, kdyby se ta potvora zdržela ještě o něco déle zvládla bych to po novém roce (v tomto očekávaném cyklu), kdy již bude CAR fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
15.12.13 19:51

@katkalaila myslím, že když zvracíš je to na nejlepší cestě. Ale chápu, že se nechceš moc radovat. Příběhů již bylo mnoho a nebyl každý s dobrým koncem. Ale já věřím, že se ti to podaří, to by bylo nejvíc :hug: :hug: :hug:
Lepší dáreček jste dostat nemohli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.13 19:56

@Evaa.j já od Ježíška nic jiného nechci než mimi.
na KET jsem většinou chodila 16 nebo 17 den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
15.12.13 20:00

@medmenka tak jsem různě hledala a tys mě teď celkem uklidnila :kytka:
Ufff, asi jsem zase zbytečně panikařila. Kdyby to bylo takto, tak bych tam šla sice po novém roce, ale nemusela bych čekat další cyklus. Sice to možná bude fousové, ale zpráva skvělá.
Já to sice čekám každým dnem, ale tedˇ budu ráda, když se to ještě o chvilinku zdrží - pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.13 20:01

@Evaa.j tak to jsem ráda že jsem tě uklidnila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí