Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sikoku no nevím možná to bylo tím zánětem dutin c jsem měla,, kdo ví,,, když jsem byla na sonu měl ajsem dvě cysty ale prý zanedbatelné,, tak tomu to nepřipisuju a sliznice prý byla extra nerostlá jako před ms ale to už je 8 dní a furt nic,,,
uvidíme snad se to brzo povede a budu moc začít stimulovat,,, no co stejně nic nenadělám budu muset počkat
@katkalaila holt kdo si počká, ten se dočká. Mě to právě vždy brzdila cysta, ale to jsem je měla vždy takové střední. Tak uvidíš dle UTZ ![]()
@sikoku aha tak uvidíme jak to dopadne,,, snad se ms umoudří a brzo dojde
![]()
děkuju ti za podporu jsi zlatá ![]()
@katkalaila
Ty jsi mě také vždy podržela, když jsem to potřebovala. Od toho tu přeci jsme ![]()
@sikoku je to skvělé, že tu je tahle skupina, že si navzájem pomůžeme a podržíme se.-)
doufám že se takhle taky sejdeme ve skupině pro těhulky a pak si posílat fotky našich miminek
ale to už moc předbíhám.-)
@katkalaila to je hruza, že MS ještě nedorazila. Určitě se objednej do caru aby ti udělali UZ a zjistili zda už je třeba na cestě. HOdně štěstí pak dej vědět.
@snowhite31 jj už jsem objednana na zítra ráno.-) tak pak se ozvu,, ale vůbec nevím jak to všechno budu stíhat,, ráno mě čeká endokrinolog za hodinu a půl car a pak obvodák a do toho jsem se ještě objednala na dornovu metodu,, mělo by to pomoct když má žena problém s otěhotněním,, tak se asi budu muset rozdvojit jinak to nemám šanci stihnout hhh
@katkalaila no tak to se budeš muset zítra rozkrájet. Máš toho opravdu hodně.
@snowhite31 no to budu muset jinak nevím jak to všechno stihnu,,, a halvně první dva doktory mám na opačním konci prahy hh
@katkalaila ty také chodíš na endokrinologii? Já se chystám do Prahy na endokrinologii 10.12.
chodím tady u nás, ale moje doktorka nemá s mojí diagnózou ve spojitosti s IVF zkušenosti. Tak ať Ti vše dobře dopadne ![]()
@sikoku jj mám jít zítra poprvé před týdnem jsem byla na krvy a zítra si mám jít vyslechnout co a jak poslal mě tam dr z caru,, ale chtějí po mě to doporučení a já jsem ho někam založila tak dobře.-)) že ho nemůžu najít tak tam budu ráno volat že bud mě vezmou bez toho a já jim to pak donesu a nebo at mě přeobjednají na jindy.-)
Co noveho holky? ja se konecne dala po opu dokupy a v pondeli jdu na kontrolu. doufam ze bude vse ok a ja se budu moct tesit na nase mrazacky.
@i.irenka tak to je fain, že už jsi po opu OK. Vy jste si nechali embrya po OPU hned zamrazit nebo? Asi mi něco uniklo ![]()
My jdeme zítra s manželem na genetiku, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat
Jinak naše druhé IVF bude cca leden, únor 2014
@katkalaila a co Ty a MS?