První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4525
21.11.13 19:58

@katkalaila já jezdím do Jihlavy (je to nejblíž) Sanus. Tak ti nevim zda je státní či soukromý, ale vzhledem k tomu jaké máš doplatky ty a jaké já, tak nejspíš sourkomé CAR :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.11.13 19:59

@Evaa.j jj sannus je soukromý,, ach jo jsou to mrzáci takhle rejžovat na neštěstí druhých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
21.11.13 20:04

@katkalaila to jo a teď ještě jsou páry co musejí obracet každou korunu :zed:. My naštěstí máme železné zásoby, ale je mi líto těch, co platí hypotéku a mmimčo pak mají na splátky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.11.13 20:06

@Evaa.j jj je to hrozné,,, my tedy taky naštěstí máme peníze,, ale kdyby jsme neměli tak by to byla docela zabíračka,, pllatit to všechno teda pokud mluvím o soukromém caru,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
21.11.13 20:08

@katkalaila já doufám, že to pro mě bylo 1. a poslední IVF :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.11.13 20:09

@Evaa.j hhhh
moc bych ti to přála aby bylo :hug:
a určitě bude ježíšek se blíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
21.11.13 20:17

@katkalaila tak já počítám, že nás bude víc :lol:, že k Vánocům nebo lehce po nich budeme pěkně obdarované :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.11.13 20:22

@Evaa.j no tak bylo by to rozhodně moc hezké.-))
samozřejmě to přeji všem i sobě nač být v takové situaci skromná hhh

a už víte kolik vajuch by jste si chtěli nechat zavést,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
22.11.13 09:49

@katkalaila zatím zůstaneme u jednoho, v případě dalšího neúspěchu asi budeme zvažovat větší nášup… Ale nevím, uvidíme :nevim:. Náš Dr. víc jak jedno moc nedoporučuje, vidí v tom riziko jak pro plod, tak pro matku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.11.13 10:15

Holky tak po opu jsem zkoncila nakonec v nemocnici :-( dost to krvacelo a doma jsem omdlela, tak pritel vydeseny volal rychlou. dnes mel but transfer a doktorka z CARu me po telegonu zpucovala ze budou muset mrazit a ze si tim snizuju pravdepodobnost uchyceni. tak jsem z toho ted spatna. co jsem jako mela delat? sestra kolem me celou noc behala pac mi kolisal tlak a bylo mi fakt blbe. dnes me z nemocnice pusti a v pondeli jdu do CARu :-(
doktor co mi delal opu mi jen po zakroku rekl ze to dost krvacelo a poslal me domu. taky si me tam mohli nechay do odpoledne a kouknout pak dovnitr nez me poslal domu :-( ach jo, clovek si to plati ale pacient je na poslednim miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
22.11.13 10:30

@i.irenka tak to snad ani ta doktorka nemohla myslet vážně???!!! Co si to ta baba dovoluje. Já jen žasnu 8o. Nic si z toho nedělej, přeci si nenecháš dělat ET, když nejsi v pořádku. U nás v CAR mi dr. říkal, že šance po rozmrazení je stejná :nevim:. Ono asi záleží na způsobu rozmrazení a ne všechna embria to zvládnou :roll:.
Teda tohle kdyby slyšel ten můj, tak by jí pěkně dořval. Ty chodíš do skoukromého CAR? Mě to tedy vážně udivuje co si ta bába o sobě myslí, člověk už je tak dost zdeptaný, že to nejde přirozeně, nechá se sebou dělat všechno možný, dopuje se hormonama a jinejme driákama a ona si ještě dovolí někomu vytknout, že skončí v nemocnici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.11.13 10:54

@i.irenka ahojky to mě moc mrzí,, hlavně at jsi v pořádku
oni jen straší, neboj po rozmražení je šance stejná
teda takové keci,,, to by mě mohla milovat kravka jedna,,,
bych se nechala po takových kecech převézt i mimoušema do jiného caru a nazdar bazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.11.13 10:55

@Evaa.j no to my bychom chtěli risknout dvě kuličky, tak uvidíme,, jsou třeba cary kde ti dvě doporučují spíše a pak zase kde jen jedno pak si má člověk vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
22.11.13 11:09

@katkalaila a v tom CARu, kam chdíte vy jsou pro, či proti zavedení více než jednoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.11.13 11:12

@Evaa.j ne u nás taky moc ne ale nedělají u toho žádné divadlo.-) a nebo na ně působím tak nepříjemně že se mi nesnaží odporovat :lol: :lol:
jsem silnější postavy tak sjem si říkala že mi to určitě nedovolí ale prd řekla ale víte že to může být riziko,, no ale to může být i u jednoho vajucha,, tak proč nezkusit dvě,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí