Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sikoku manžel taky nepije alkohol to by spíš pak byla tragikomedie.-)))
@sikoku no uvidíme, jak to dopadne já koukal a ajediné co máme doma je domácí slivovice hhhh co jsem dostali před dvěma roky jako svatební dar,, který naléváme návštěvám hhh tak to riskovat nebudu.-))
@sikoku ahoj, a můžu se zeptat, co si objednala za detox bylinky? Taky jsem o něčem přemýšlela, ale ještě nějak nebyl čas to řešit důkladněji ![]()
@katkalaila No,slivovici fakt ne
to by bylo opravdu kruté dát si slívku a jít do vany, to si raději kup někde dobré, červené vínko ![]()
@majorka já chodím do diskuze inseminace a tam je uživatelka siamka7 a její mamina se zabývá bylinkama, tak se můžeš obrátit na siamku7 a ona Ti o tom poví jistě více
Držím pěstí
Hh to asi ne.-)))
to by nebylo to pravé ořechové.-)) uvidíme dám horkou vanu,, a třeba se umoudří.-))
@katkalaila jo, horkou vanou nic nezkazíš - navíc je to příjemné… A co třeba cola s vínem, ani to bys nedala
?
Ale ono je to asi fakt jedno, když už ti dali tu vyvolávačku.
Holky já pořád slaboulince krvácím
, už 8. den a to to mám vždy tak 5-6 dní… No doufám, že na kontrolu ve čtvrtek už po tom nebude ani památky. To je hrozný, co s člověkem všechny ty léky a zákroky udělají ![]()
@Evaa.j já to takhle v životě také neměla. Hlavně ty bolesti
. Včera jsem u telky ležela celý večer v klubíčku a manžel mi celou dobu hladil vlásky, aby mě to prý tolika nebolelo. Bylo to od něj hrozně milé
Já jdu na kontrolu po zkončení MS ![]()
@sikoku čím to může být
, ty bolesti??! Ať Tě to brzy přejde, ach jo… To budou ty nejhodnější děti pod sluncem - za všechna tahle muka ![]()
@Evaa.j v to doufám. Dnes už mě to tolika nebolí, ale ještě to není ono ![]()
@katkalaila tak to si budem držet palce
hele a jaký je rozdíl mezi tím krátkým a dlouhým protokolem?
A holky, máte některá zkušenosti s GYNEXEM? ![]()
Příspěvek upraven 20.11.13 v 08:14
@Evaa.j no nevím možná bych to dala
ale rozodla jsem se že to nebudu pokoušet,,, hhh
no máš pravdu že je to hrozný co s náma ty léky dělají za celou mou éru ms jsem neměla spoždění delší než jeden den a ted už přes týden,, t je děs a hlavně když se člověk těší na další snažení tak takhle mešká,,,