Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to jsem netušila, že je nás až tolik a po celé republice ![]()
Ahojky všem
![]()
za tu Emu hlasuju taky … ale u nás by to neprošlo přes manžela ![]()
Jé, to je hezký, Jaru, tak nás je 1379 ![]()
Já mám už dlouho jména Matěj a Jakub, ty u mě vedou ![]()
Mě se líbilo spojení Max + Ema
Ségra má Ninu, toto jméno se mi taky líbí a kamarádce se teď narodila holčička a jmenuje se Elen
Krásný jména, já mám vybráno - Adámek a Amálka ![]()
Holčiny, zatím se loučím, jedu do CARu pro neschopenku, převádím si ji k PL, tak hezké odpoledne ![]()
Jaru, holčička nevím, manžel chce Natálku, ale jak jsem řekla, tchýně předpověděla 3 kluky, tak nad tím neuvažuju. ![]()
Káďulko, papa ![]()
Saraher79 píše:
Ellis, krásné sluníčko? Pošli kousek, taky potáhnuto.
Tak tedy posílám trochu sluníčka
u nás je už od rána azuro ![]()
Jaru22 píše:
Tchýně předpověděla?????? - ona je nějaká kartářka…
Ona se zajímá o astrologii a pořád nás s manželem zkoumá
Ale minulý rok v březnu se narodilo švagrové mimčo, tak jsme si ho chovali a ona na nás, ať si zvykáme, až budeme mít ty dvě,že se to manžel taky musí naučit. A to jsme ještě nechodili do žádného centra, to jsme začali až v listopadu ![]()
Sári, to je taková oblast, která mě zajímá, ale na druhou stranu z ní mám strach. Jelikož sama se sebou žiju už 37 let a znám se jako svý boty, tak vím, že kdyby mi nějaký astrolog, kartář, numerolog řekl, že mimi bude, tak by mě to strašně uklidnilo, protože bych tomu věřila.
Jaru, jsem na tom úúúplně stejně, jenom je tu ta druhá stránka - kdyby řekl, že mimi nebude…
A z té mám strach, takže se i nadále udržuji milosrdné nevědomosti…
Raději…
Jaru, já si taky myslím, že něco mezi nebem a zemí existuje. Když mi před 2 lety nějaký kartář na netu odepsal, že miminko nevidí 2 roky, tak jsem tomu nevěřila, i když podvědomně jsem se toho bála, že může mít pravdu. No a měl. Teď už mu psát nebudu, nechci znát výsledek, mám z toho strach. Ale to že mi už 2 kartářky řekli, že miminko budeme mít s pomocí lékařů, tak ta naděje, že bude, ta mě drží. ![]()
Ty jsi astroložka nebo kartářka?
Straki, souhlasím, sladká nevědomost
Ale věřím tomu, že všechny, co tu jsme se dočkáme, jinak to být ani nemůže ![]()
NEEE
řekla jsem trochu sluníčka, ne všechno, se to nějak kaboní…
pošlete mi ten trošek zpátky… ![]()