IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
26.10.11 17:28
Pajul píše:
Poslušně hlásím ! Dala jsem si 2× actimel , 2× sklenice čísté vody a na doporučení Hoope jsem si udělala KAKAO :D:D takže zmiz PCO :dance: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to nemůže být PCO :D.....jenom OHSS :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.10.11 17:29

Kleo ty jsi Kristýna????… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.10.11 17:31

Já to nechápu..teda jenom půlku z toho…Včera jsem byla na ultrazvuku a žádnou cystu nebo tak nemám - vše je v pořádku…Teda aspoň nic neříkal..:D:D já jsem mimo :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.10.11 17:32

Takže jsem klidná :D..kakao si ale dopiju , to mi chutná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
26.10.11 17:40

To co jsme ti radily, to pití a proteiny jsou právě proti OHSS, takže to ti doporučuji alespoň trochu dodržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.10.11 17:44

Jesse : TO chápu,ale nechápu to PCO.Co to jeee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
26.10.11 17:52

Porucha tvoření vajíček na základě hormonální poruchy, podle mě, tak tomu rozumim já, prostě nemoc u které nedochází k ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.10.11 17:52
Pajul píše:
Jesse : TO chápu,ale nechápu to PCO.Co to jeee?

Za normálních okolností jsou folikuly uvnitř vaječníků působením hormonů z hypofýzy stimulované k růstu, zrají, a stoupají k povrchu vaječníku, kde prasknou a uvolní vajíčko. Zbytky z roztrženého folikulu pak začnou produkovat progesteron, který stimuluje výstelku dělohy (endometrium) k zesílení, pro případ, že to bude potřeba pro podporu oplodněného vajíčka. Zvýšení produkce progesteronu je signálem pro hypofýzu k zastavení stimulace vývoje vajíček.

V případě PCO se folikuly nikdy z vaječníku neuvolní. Rostou pod povrchem vaječníku a jsou vytvářeny stále znovu, protože hypofýza nesignalizuje zastavení jejich produkce. Oba vaječníky se naplní malými cystami a vaječníky se mohou zvětšit. Zesílené pouzdro také roste aby obalilo vaječník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.10.11 18:39

teda holky,vy jste toho za odpoledne napsaly.. :lol: :dance: dekuju :hug: :hug: :hug: jojo,utika to krasne,do poradny se chodi ke sve gynekolozce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
27.10.11 07:13

Dobré ránko, holky :mavam:
Tak jsem si udělala test a mám z toho smíšené pocity :roll: Druhá čárka tam je, ale taková slabounká, tak uvidíme jestli bude sílit.
Přeji vám krásný pohodový den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.10.11 07:16

Dobré ráno :mavam:
včera jsem už nepřišla, měli jsme návštěvu a pak jsme s miláčkem do peřin :hug:
Hoope, ano já se jmenuji Kristýna :wink:
Jesse, jsem napnutá jak blázen. Až budeš vědět výsledek, hned nám napiš, všichni ti držíme pěstičky :hug:
Jinak dneska musím pochystat věci na zítra, jede se na chalupu oslavit ty moje narozky a bude nás tam plno :-)
Ještě dnes musím na Lišku, n apojišťovnu a mám sraz s babama :-D

• Citovat
  • Upravit
Twitter
27.10.11 07:17

Jesse, no to je paráda, to máš jedno, že je slabounká :hug:
Hlavně, že tam je! Hodnoty hCG jsou v téhle chvíli strašně nízké :kytka:
Neboj, neboj, všechno bude v pořádku!
Ale čárka tam je!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9303
27.10.11 07:29

Kleo, děkuji, snad bude sílit :-D
Jak se máš dneska ty. Doufám, že je to lepší, než včera :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.10.11 07:35

A další test si udělej až v sobotu, nebo se ti bude zdát, že čárka nesílí :wink:
V soboru by měla už jít poznat, že je silnější :kytka:
Já se mám tak všelijak. Včera ta návštěva, nějak jsem na ně neměla náladu, bolel mě levý podbřišek. Někdo říkal, že to může být ovulace už, ale mě ovulace nikdy nebolela. Pak jsem se kvůli blbosti pohádala s mojím. Ale nakonec se to všechno vyřešilo mazlením :-D Dneska se už cítím dobře. Akorát toho mám celý den zase dost. V jednu vyrážím a vrátím se bůh ví kdy.
A zítra to samé, ale na chaloupku se i těším :-) Aspoň nemám čas myslet na blbiky :lol:

• Citovat
  • Upravit
9303
27.10.11 08:10

Kleo, no nevím jestli to vydržím, až do soboty :think: Teď jsem tak napnutá, že jsem schopná testit odpoledne, jsem asi prdlá, ale je to můj 2 pozitivní test. Ten první skončil mimoděložním, to jsem tam měla taky dušíka.
Je fajn, že máš hodně vyřizování, alespoň to bude utíkat. Já už se rozhlížím po vánočních dárcích, strašně nerada nakupuji, tak doufám, že to letos nějak sfouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí