Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleo, tak to jsem ráda, že nejsem v tomhle sama, už jsem si myslela, že jsem asi cáklá
![]()
Jesse, to si piš, že v tomhle nejsi sama
Dělají to podle mě všechny čekatelky, a když tam ta čárka je, tak je to bezva, jak se tam vždycky znovu ukáže, že jo? ![]()
Fotku nemáš? Nejlepší by bylo, hodit pod skener a pak sem vložit obrázek ![]()
Fotku mám v mobilu, ale noťas nespolupracuje s mobilem,a já tomu moc nerozumím, tak až přijde manžel z práce, tak ho poprosá´ím, on totiž je proti tomu, a myslí si, že jsem cáklá, že chci tady dávat foto testu
![]()
Jesse, tak jestli nechcete, tak to sem kvůli mě nedávejte. To přece není nutné, vždyť já ti věřím, že tam jsou dvě krásné čárulíny http://www.celysvet.cz/…e/s11939.gif
Nene, Kleo, on to prožívá jinak a ani si o tom moc nechce povídat, tak jsem mu vysvětlila, že tady si můžu s holkama o všm popovádat, požádat o radu atd. a fotečku tady chci dát, jen jsem nešika na PC ![]()
Tak jo, budu se na ni moc těšit. Jsem ráda, že se to podařilo!!! ![]()
Hlavně, ať už je to až do porodu všechno jak má byt!
Já tady budu dneska asi až večer nebo až zítra ráno, tak doufám, že mi tady holky nevykoukají ![]()
Kleo, neboj, manžek dorazí až k večeru, dříve to nebude
Přeji krásné odpoledne
![]()
Kleofasek píše:Hoope, ano já se jmenuji Kristýna
Ahojky holky ![]()
jesse,teda to mam radost!9 den a uz tam jsou //
krasny,gratuluju tehulko
opatruj se
Kleo,pekne si to na chalupe uzi.. ![]()
Barunka82 píše:
Ahojky holky
jesse,teda to mam radost!9 den a uz tam jsou //![]()
krasny,gratuluju tehulko
![]()
opatruj se
Kleo,pekne si to na chalupe uzi..
Barunko, děkuji moc
![]()
Holky, tady je ta slíbená fotka, manžel dnes dorazil pozdě z práce
Ahoj Jesse, zapla jsem noťas jen kvůli tvojí fotečce
A můžu říct, budeš mamča!
![]()
Vřdyť je to krásný pozitivní testík, zlatko, moc gartuluju!
![]()
Jejda, tak jsem ti to přála, jsem šťastná, že ti to vyšlo ![]()
Já už jsem unavená, před chvílou jsem přišla, ale nedalo mi to se nepodívat
![]()
Tak se opatruj a řekni tvojému, že by byla škoda se takovým krásným testem nepochlubit kámoškám
![]()
Holky dva dny jsem tady nebyla a měla jsem co dočítat.
Jesse gratuluju k tak krásnému testíku a věř tomu budeš mamina já jsem ho měla taky tak slabý.
Minka gratuluju k dvojčátkům a ať jsou v pořádku a mamina taky.
Barunko začínám ti závidět, že už máš průkazku já si jdu pro ni v pondělí doufám že bude všechno v pořádku měsíc jsem totiž nebyla na žádné kontrole, tak doufám, že je tam a je v pořádku. Ale jak píšeš taky mě pak bude čekat běhání zubař, obvoďák, já musim na vyšetření se štítnou žlázou a na cukrovku to absolvuji kvůli rodinné anamnéze.
V pondělí se ozvu jak jsem dopadla na ko. Celý víkend mám totiž nabitý a na počítač se nedostanu. Holky dobrou.
Kleo, děkuji ti mocinky, jsi moc hodná, úplně mi zvlhly oči. Děkuji a moc ti přeji ať vám to v lednu vyjde
Nikdo si to nezaslouží víc, než holky tady s diskuzí. Kleo
![]()
Hanččí, děkuji
, na pondělí ti budu mocinky držet pěsti ať je na KO vše v pořádku
![]()
Jesse, tak si klidně testuj, ale žádné, že je ten odpolední slabší než ten ranní a že máš strach!

To je totiž samozřejmé, že bude ještě slabší
A zítra ráno tam asi taky nějaký rozdíl nebude. Ale co, já jsem nebyla jiná, taky jsem pořád musela čůrat po papírkách