IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
27.10.11 08:52

Jesse, tak si klidně testuj, ale žádné, že je ten odpolední slabší než ten ranní a že máš strach! :cert:
To je totiž samozřejmé, že bude ještě slabší :wink:
A zítra ráno tam asi taky nějaký rozdíl nebude. Ale co, já jsem nebyla jiná, taky jsem pořád musela čůrat po papírkách :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
9303
27.10.11 09:55

Kleo, tak to jsem ráda, že nejsem v tomhle sama, už jsem si myslela, že jsem asi cáklá :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.10.11 09:58

Jesse, to si piš, že v tomhle nejsi sama :lol: :lol: :lol: Dělají to podle mě všechny čekatelky, a když tam ta čárka je, tak je to bezva, jak se tam vždycky znovu ukáže, že jo? :wink:
Fotku nemáš? Nejlepší by bylo, hodit pod skener a pak sem vložit obrázek :wink:

• Citovat
  • Upravit
9303
27.10.11 10:17

Fotku mám v mobilu, ale noťas nespolupracuje s mobilem,a já tomu moc nerozumím, tak až přijde manžel z práce, tak ho poprosá´ím, on totiž je proti tomu, a myslí si, že jsem cáklá, že chci tady dávat foto testu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.10.11 10:55

Jesse, tak jestli nechcete, tak to sem kvůli mě nedávejte. To přece není nutné, vždyť já ti věřím, že tam jsou dvě krásné čárulíny http://www.celysvet.cz/…e/s11939.gif

• Citovat
  • Upravit
9303
27.10.11 10:59

Nene, Kleo, on to prožívá jinak a ani si o tom moc nechce povídat, tak jsem mu vysvětlila, že tady si můžu s holkama o všm popovádat, požádat o radu atd. a fotečku tady chci dát, jen jsem nešika na PC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.10.11 11:03

Tak jo, budu se na ni moc těšit. Jsem ráda, že se to podařilo!!! :hug:
Hlavně, ať už je to až do porodu všechno jak má byt! :kytka: Já tady budu dneska asi až večer nebo až zítra ráno, tak doufám, že mi tady holky nevykoukají :lol:

• Citovat
  • Upravit
9303
27.10.11 12:00

Kleo, neboj, manžek dorazí až k večeru, dříve to nebude :lol: Přeji krásné odpoledne :mavam: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
27.10.11 13:29
Kleofasek píše:

Hoope, ano já se jmenuji Kristýna :wink:

:mrgreen: jo já taky…a myslím že tě od někud znám :)…přijdeš mi hroooooozně povědomá :) :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.10.11 14:53

Ahojky holky :lol:
jesse,teda to mam radost!9 den a uz tam jsou // :dance: :dance: krasny,gratuluju tehulko :hug: :kytka: opatruj se
Kleo,pekne si to na chalupe uzi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
27.10.11 14:55
Barunka82 píše:
Ahojky holky :lol:
jesse,teda to mam radost!9 den a uz tam jsou // :dance: :dance: krasny,gratuluju tehulko :hug: :kytka: opatruj se
Kleo,pekne si to na chalupe uzi.. :mavam:

Barunko, děkuji moc :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
27.10.11 19:26

Holky, tady je ta slíbená fotka, manžel dnes dorazil pozdě z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.10.11 20:41

Ahoj Jesse, zapla jsem noťas jen kvůli tvojí fotečce :-) A můžu říct, budeš mamča! :hug: :kytka: :kytka:
Vřdyť je to krásný pozitivní testík, zlatko, moc gartuluju! :kytka: :kytka: :kytka:
Jejda, tak jsem ti to přála, jsem šťastná, že ti to vyšlo :dance:
Já už jsem unavená, před chvílou jsem přišla, ale nedalo mi to se nepodívat :wink: :potlesk:
Tak se opatruj a řekni tvojému, že by byla škoda se takovým krásným testem nepochlubit kámoškám :wink: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
437
27.10.11 22:35

Holky dva dny jsem tady nebyla a měla jsem co dočítat.

Jesse gratuluju k tak krásnému testíku a věř tomu budeš mamina já jsem ho měla taky tak slabý.

Minka gratuluju k dvojčátkům a ať jsou v pořádku a mamina taky.

Barunko začínám ti závidět, že už máš průkazku já si jdu pro ni v pondělí doufám že bude všechno v pořádku měsíc jsem totiž nebyla na žádné kontrole, tak doufám, že je tam a je v pořádku. Ale jak píšeš taky mě pak bude čekat běhání zubař, obvoďák, já musim na vyšetření se štítnou žlázou a na cukrovku to absolvuji kvůli rodinné anamnéze.

V pondělí se ozvu jak jsem dopadla na ko. Celý víkend mám totiž nabitý a na počítač se nedostanu. Holky dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.10.11 09:14

Kleo, děkuji ti mocinky, jsi moc hodná, úplně mi zvlhly oči. Děkuji a moc ti přeji ať vám to v lednu vyjde :hug: :hug: :hug: Nikdo si to nezaslouží víc, než holky tady s diskuzí. Kleo :hug: :hug: :hug: :srdce:

Hanččí, děkuji :hug: , na pondělí ti budu mocinky držet pěsti ať je na KO vše v pořádku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí