Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj sluníčka, opět jsem vás dočetla
…všem úspěšným držím palečky a těm ostatním hodně síly
. Já jsem konečně v úterý dostala mrchu po 6-i denním zpoždění, takže mi ve středu píchli depharelyne nebo tak nějak se to jmenuje
a na KO a UTZ jdu 10.11.a pak bych měla dostat inj. puregonu, takže už jsem zase s vámi ve hře…
![]()
Hoope, nám dělali PK i když byla 4 embrya ![]()
To je hrozné. Prostě bussines ![]()
Jesse, ty placko, jen si zvykej, teď budeš unavená často
Skvělé zprávy, jen buď krásně vyšťavená z miminečka, tak to má být, ono si z tebe bere živiny ![]()
Mě je dneska líp, ráno mě bolelo v krku, ale už dobré. vypila jsem snad 2 litry čaje ![]()
Iarosko, tak to ti gratuluji a vítám tě zpátky v akci, je to moc fajn. Držím pěsti, aby vše proběhlo jak má a ty se brzo budeš těšit ze dvou čárek na testíku
![]()
Kleo, jak se dneska vede, doufám, že krk nebolí ![]()
Mě je dneska zatím dobře jen mě píchá v levém boku ![]()
Přeji všem krásný pohodový den
![]()
Jesse, ahoj ![]()
A to tě píchalo v levém boku i před tím? ![]()
Jinak mě je už dobře, za chvíli vyrážím na kožní.
Ale vůbec se mi nechce ![]()
Potom budu vařit šunkafleky ![]()
Kleo, jojo v tom levém boku mě pobolívá celou dobu, tak mám strach, aby tam nebyla zase cysta ![]()
Cysta by ještě nebyla taková hrůza, hlavně aby to nebylo mimoděložní. Mě tak při tom taky bolelo v levém podbřišku. Spíš tak dole. Ale mě to tam píchalo. Tak snad to u tebe nebude nic. To už by byl vrchol ![]()
Ty jdeš na krev v pátek?
Jo, ještě k tomu pobolívání.. Mě to tam vlastně pobolívalo i při těhu a doktor řekl, že pokud mě tam operovali vejcovod a podle mě to může být i cysta, tak jak se natahuje děloha, tak to tam může pobolívat. takže neboj, to bude podle mě spíš tohle.
Kleo, na kontrolu jdu ve čtvrtek. A vlevo jsem měla operovaný ten vaječník - odstranění endometriotické cysty a při tom mi vzali i kousek vaječníku a vypalovali ložiska endometriozy, tak uvidíme, co to bude
Jesse, tak to bude určitě ono. Mě to tam totiž taky pobolívalo. A mohl se tam zatím udělat nějaký drobný srůstek, který teď bolí. Ale to potom přejde. Každopádně se o tom rači zmiň doktorovi.
To víš, že jo, to bude první info,které ode mě uslyší ![]()
Pčikládám moje testíky
Ahojky holky,vcera jsem tu nebyla..cely den nam nesel net ![]()
mam co docitat! ![]()
jesse,zkoukla jsem testiky-krasa mamco ![]()
kleofasku,mladsi uz nebudem ale hlavne ze se oslava zdarila
![]()
iaroska super ze jsi zas mezi nami,drzim palecky!
janijacek
![]()
Hoope-na ET drzim palecky!!take jsem chodila do Natalartu a PK nam nikdy nevysla,vzdy nam zbyli 2 embrijka na ET,na PK musi byt super kvalita jinak jsou bez sance
i tak hodne stesticka
![]()
Ahoj holky právě jsem se vrátila od doktora a máme průkazku a jsme 11+1 tt. Příští týden mě čeká ultrazvuk v Chrudimi a taky pití hnusné břečky kvůli cukrovce. Další KO 28.11.
Jesse neboj to bude dobrý a ty testy jsou ukázkový.
Kleo užij si to na kožnim.