IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lus
7350
3.11.11 13:40

Jesse,určo bude vše v pořádku!!!Jinak to ani nemůže být!!!Držím moc moc palečky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.11.11 13:41

jesse,to je skvele..tak to vypada na dvojcatka?? :srdce: :huban: mam z tebe velikanskou radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.11.11 13:48
Barunka82 píše:
Hoope,opravdu se snaz ten prvni tyden lezet..je to dulezie pro zavrtani bobisku-ver mi :hug: :hug: :hug:
:think: :think: takže zítra žádná snídaně v kavárně? Sem chtěla s mamkou zajet zase na snídani :)…a pak zase odpočívat :) :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.11.11 13:59

radeji posnidej doma v pelisku.. :dance: neboj,s mamkou se jeste do kavarny najezdite s tehu briskem :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.11.11 14:05
Barunka82 píše:
radeji posnidej doma v pelisku.. :dance: neboj,s mamkou se jeste do kavarny najezdite s tehu briskem :lol: :palec:
:mrgreen: :mrgreen: no tak jo teda :D :D…byla jsem na procházce i včera… :nevim: …doktor mi řekl že můžu…tak mám radší jen ležet? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.11.11 14:28

hooope nevybereš si ja 5 dni opravdu poctivě ležela a měla jsem i jidlo do postele :palec: chodila jsem jen na wc :palec: a do ted i když doma uvařim a trochu poklidím v 5 všichni přijdou a ja mam padla ležím na gauči a necham se obskakovat ale jsem do života už normalně zapojena až na nevolosti které mě nechaji občas doma :palec: a jsou holky které normalně jdou do práce zaleži na tobě jak to chceš ja do dalšího pokusu už nechtěla proto udělám maximum abych nějak neubližila nebo dokonce o ně přišla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.11.11 14:42
MINKA22 píše:
hooope nevybereš si ja 5 dni opravdu poctivě ležela a měla jsem i jidlo do postele :palec: chodila jsem jen na wc :palec: a do ted i když doma uvařim a trochu poklidím v 5 všichni přijdou a ja mam padla ležím na gauči a necham se obskakovat ale jsem do života už normalně zapojena až na nevolosti které mě nechaji občas doma :palec: a jsou holky které normalně jdou do práce zaleži na tobě jak to chceš ja do dalšího pokusu už nechtěla proto udělám maximum abych nějak neubližila nebo dokonce o ně přišla :palec:

a když si byla poprvé tak si neležela??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.11.11 14:46

poprve nedošlo k transferu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.11.11 14:56

aha :-( tak teď to máš za oba pokusy :D :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivvvka
3.11.11 17:24

Ahoj Lus,jiny problem nemam ani muj manzel,mame za sebou genetiku a imunologii,a vse v poradku i vacka reagovala na stimulaci,akorat se neoplodnily a to sme mely tu metodu isi nebo jak se to mu rika,doktor mi rek ze to muzu znova zkusit ze svejma aleze vyhodim zbytecne penize ze ty darovane tam sance je,chodily sme do budejovic a tedka si chci objednat do Prahy do gennetu

• Citovat
  • Upravit
Ivvvka
3.11.11 17:29

Ahoj minko jo jo zmenila sem car,a stejne mi nejak nepomohly pritom sme z manzel v poradku,premyslim o tom darcostvi rikam si ze to bude moje i kdyz geny po me nebudou,ale lepsi nez zadna sance blahopreju ti k dvocatkum

• Citovat
  • Upravit
9303
3.11.11 20:05
LuS píše:
Jesse,určo bude vše v pořádku!!!Jinak to ani nemůže být!!!Držím moc moc palečky!!! :hug:

Lus, děkuji moc. Dosud bojovali, bojovníčci moji, tak snad to nevzdají a bude vše v pořádku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
3.11.11 20:07
Barunka82 píše:
jesse,to je skvele..tak to vypada na dvojcatka?? :srdce: :huban: mam z tebe velikanskou radost!

Barunko, děkuji, jsi hodná. Doufám, že bude vše v pořádku. Jsem odpoledne vytuhla a nemohla jsem vylézt z postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
3.11.11 20:09

Minko :mavam: :kytka: :hug:
Hoope :mavam: :kytka: :hug:
Ivvvka :mavam: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.11.11 09:00

ahoj sluníčka, u mě nic nového…vyčkávám na UTZ jdu 10. a pak začnu píchat puregon :-) ..jinak minko, jesse a barunko, jen tak dál holky :hug: :hug: , moc na vás myslím a přeji vše nej, ať to šlape jak má… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí