Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iarosko, tak to dostaneš asi už injekce, že? Čím budeš stimulovat? Budeš mít krátký, nebo dlouhý protokol?
Já jdu 10 taky na KO, nemůžu se dočkat ![]()
Ahoj Jess gratuluju ke krásným dvojčátkům určitě se budou držet, aby už maminka nemusela nic podstupovat.
jesse píše:..jesse, mám dlouhý protokol z folik. fáze, což znamená, že mi píchli 2.DC diphereline, působí na měsíc(navozuje něco jako umělý přechod mi řekli) a cca 18.DC začnu píchat puregon, k tomu beru kys.listovou a prednison…
Iarosko, tak to dostaneš asi už injekce, že? Čím budeš stimulovat? Budeš mít krátký, nebo dlouhý protokol?
Já jdu 10 taky na KO, nemůžu se dočkat
Ivvvka píše:
Ahoj minko jo jo zmenila sem car,a stejne mi nejak nepomohly pritom sme z manzel v poradku,premyslim o tom darcostvi rikam si ze to bude moje i kdyz geny po me nebudou,ale lepsi nez zadna sance blahopreju ti k dvocatkum
Hanččí, děkuji, jen víš jak to je, už mám hodně za sebou a o fazolky se budu bát neustále, jsou to vymodlené miminka, takže ten strach už zůstene po zbytek života. Ale to nevadí, nejsem pesimista a ani nejsem negativně nastavená, to by u mě nechtěli být, takže si to snažím užívat ![]()
iaroska píše: ..jesse, mám dlouhý protokol z folik. fáze, což znamená, že mi píchli 2.DC diphereline, působí na měsíc(navozuje něco jako umělý přechod mi řekli) a cca 18.DC začnu píchat puregon, k tomu beru kys.listovou a prednison…
Přeji ti hodně úspěšnou stimulku ![]()
jesse píše:…děkujiiaroska píše: ..jesse, mám dlouhý protokol z folik. fáze, což znamená, že mi píchli 2.DC diphereline, působí na měsíc(navozuje něco jako umělý přechod mi řekli) a cca 18.DC začnu píchat puregon, k tomu beru kys.listovou a prednison…Přeji ti hodně úspěšnou stimulku
Iarosko, já začínala dlouhým protokolem, ale udělala se mi cysta, tak to bylo zastaveno, potom krátký protokol, protože Dr. už nechtěl riskovat cysty, ale taky tomu moc nevěřil, že se to povede, včera na KO byl pěkně zaskočený ![]()
Ahoj Minko dekuju ti za odpoved,uz sem z toho hotova,ale nevzdam to jeste,jeste tu sance sou,na leden se budu objednavat do jineho caru do Prahy do gennetu,tak snad me tam konecne pomuzou ja bch nemela problem otehotnet ale mela jsem dvakrat mimodelozni a vzal mi oba vejcovody,dupnout na ne to mas pravdu jen davat penize a ni z toho,takze musime dat dohromady penize a zkusit to sem na to zvedava
jesse píše:…tomu věřím…mám z Tebe radost a držím moc palečky…
Iarosko, já začínala dlouhým protokolem, ale udělala se mi cysta, tak to bylo zastaveno, potom krátký protokol, protože Dr. už nechtěl riskovat cysty, ale taky tomu moc nevěřil, že se to povede, včera na KO byl pěkně zaskočený
Ivvvka píše:
Ahoj Minko dekuju ti za odpoved,uz sem z toho hotova,ale nevzdam to jeste,jeste tu sance sou,na leden se budu objednavat do jineho caru do Prahy do gennetu,tak snad me tam konecne pomuzou ja bch nemela problem otehotnet ale mela jsem dvakrat mimodelozni a vzal mi oba vejcovody,dupnout na ne to mas pravdu jen davat penize a ni z toho,takze musime dat dohromady penize a zkusit to sem na to zvedava
Ahoj holky
![]()
iaroska,dekuju ti a preju spousty foliku a kvalitnich vajicek ![]()
jesse,jak se citis??
jdu vas poctive docist
jinak hlasim ze nevolnosti jsou pravdepodobne fuc
ale zaludek je pekne vybiravej..jeden den mu neco chutna,druhy den to nemuze ani videt
ale trapi nas zacpa,pritom jime ovoce,zeleninu a pijeme dzusiky a nic?
![]()