Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Barunka82 píše:
janijacek![]()
Hoope-na ET drzim palecky!!take jsem chodila do Natalartu a PK nam nikdy nevysla,vzdy nam zbyli 2 embrijka na ET,na PK musi byt super kvalita jinak jsou bez sancei tak hodne stesticka
![]()
Hanččí,gratulka k prukajde! ![]()
Hoope,ty jo to slysim poprve ze muze byt hrdlo nepruchodne
a tys byla na lacno ze ti dali narkozu??preju at se bobiskum u tebe libi a brzy hlasis //
pekne se rozmazlikuj ![]()
Hoope,ja zustala v Natalu..jezdili jsme tam rok a zadarilo se na druhy pokus,doktori jsou tam uzasny.mas spravny pristup-ver tem dvema koblizkum
holky,tak 15.10 nas ceka prvni screening-moc se na nej tesime!
Barunka82 píše:
Hanččí,gratulka k prukajde!
Hoope,ty jo to slysim poprve ze muze byt hrdlo nepruchodne![]()
a tys byla na lacno ze ti dali narkozu??preju at se bobiskum u tebe libi a brzy hlasis //
![]()
pekne se rozmazlikuj
Barunka82 píše:
Hoope,ja zustala v Natalu..jezdili jsme tam rok a zadarilo se na druhy pokus,doktori jsou tam uzasny.mas spravny pristup-ver tem dvema koblizkumholky,tak 15.10 nas ceka prvni screening-moc se na nej tesime!
chdím k Rokytovi
…budu držet palečky a by vyšetření dopadlo úplně nejlíp!! ![]()
dekuju
my jsme vzdy sli k tomu kdo mel zrovna volno ale nevadilo me to,vsichni jsou skvely ![]()
Hoope, hodně štěstí!Gratuluji k pecičkám!Když už se tam tak složitě dostaly, tak to ony se určitě budou držet zuby nehty !
![]()
hanččí píše:
Ahoj holky právě jsem se vrátila od doktora a máme průkazku a jsme 11+1 tt. Příští týden mě čeká ultrazvuk v Chrudimi a taky pití hnusné břečky kvůli cukrovce. Další KO 28.11.Jesse neboj to bude dobrý a ty testy jsou ukázkový.
Kleo užij si to na kožnim.
janijacek píše:
Hoope, hodně štěstí!Gratuluji k pecičkám!Když už se tam tak složitě dostaly, tak to ony se určitě budou držet zuby nehty !![]()
jesse píše:
To víš, že jo, to bude první info,které ode mě uslyší
Pčikládám moje testíky
Hoope gratuluju k dvěma bobečkům a přeji ať se chytí oba dva a všechno dobře dopadne.
Hoope píše:Barunka82 píše:
janijacek![]()
Hoope-na ET drzim palecky!!take jsem chodila do Natalartu a PK nam nikdy nevysla,vzdy nam zbyli 2 embrijka na ET,na PK musi byt super kvalita jinak jsou bez sancei tak hodne stesticka
![]()
jsi jako telepat
ahojky, takže jsem doma.....dnešek byl pro mě opět hodně velkou zkouškou. Nejenom že jsem se dozvěděla, že to další dvě emryjka zvdala, tak nám zůstala jen dvě ale navíc mi zjistili neprůchodnost děložního hrdla (proto jsem nerodila normálně), tak si mě tam od těch 7 hod nechali až do 10.30hod a ET dělali pod narkózou......takže teď už doma ležím a odpočívám, mám u sebe dvě pecky a věřím jim!!!!
a ty jsi pak někam přešla?
hanččí píše:
Hoope gratuluju k dvěma bobečkům a přeji ať se chytí oba dva a všechno dobře dopadne.
Musim tě uklidnit já měla taky zavedený dvě a nakonec z toho je jedno. Taky by to byl pro mě záhul, když už doma jedno mám.
Ahoj Těhulky

akorát jsme se vrátila z kožního. Vřízli mi znamínko na břiše. Prý si to nemám při koupání namočit, tak to bude nadlidský úkol
Jesse, krásné testy
Já jsem tak unavená, že toho asi moc nenapíšu, mám vařit, ale jsme zralá tak akorát usnout…