Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Ivvko - tak uvidíš, třeba vám v Genetu pomůžou i bez darovaných…
Držím palečky!!
Ahoj holky, co tu noveho? ![]()
Ahoj Lus, dlouho jsem Te nikde nevidela.Koukam, ze jdete do darcovstvi? Moc drzim pesti
A chodis porad do Heliosu? Ja jak uz tam nemuzu chodit, protoze jsem tehu, tak je mi uplne smutno ![]()
Janijacku, to jěště není jisté, véce budu vědět příští týden na KO. Jak se ti daří, maminko ![]()
Ahoj Lus,uvidime co nam reknou uz sme smireni z darovanejma po takove dlouhe ceste za mimcem a nic nejni vsechno jednoduche ale ja to nevzdavam
Dobré ránko,
![]()
Tak jak se všechny máte, při pondělku? Já už bych chtěla čtvrtek, abych věděla na čem jsme. Přeji vám krásný den
![]()
ahojky všem…Jesse držím palečky na KO ve čtvrtek, já jdu konečně také na UTZ a měla bych začít stimulovat… už aby to bylo… ![]()
jesse píše:
Janijacku, to jěště není jisté, véce budu vědět příští týden na KO. Jak se ti daří, maminko
Iarosko, na KO jdeš taky ve čtvrtek? Tak to ti budu držet pěsti
Já se nemůžu už dočkat KO.
Janijacku, jsem moc ráda, že ti je dobře a přeji ti aby to tak bylo celé těhu ![]()
Ivvka píše:
Ahoj Lus,uvidime co nam reknou uz sme smireni z darovanejma po takove dlouhe ceste za mimcem a nic nejni vsechno jednoduche ale ja to nevzdavam
Ahoj Ivvko,
nějaké novinky?
Tak třeba ještě naděje je!!Jen věřit!!A i kdyby ne tak to bude skvělé i z darovaného vajíčka!!Já už jsem se s tím smířila a nemůžu se dočkat až mi najdou vhodnou dárkyni..........!
Držím pěstičky!!! ![]()
janijacek píše:
Ahoj holky, co tu noveho?
Ahoj Lus, dlouho jsem Te nikde nevidela.Koukam, ze jdete do darcovstvi? Moc drzim pestiA chodis porad do Heliosu? Ja jak uz tam nemuzu chodit, protoze jsem tehu, tak je mi uplne smutno
Ahoj Jani,
bohužel to dopadlo jak to dopadlo ![]()
Ale naštěstí nic nebrání tomu, abychom šli do dárkyně takže do toho určo půjdeme…
15.11. máme sraz s Dr. a koordinátorkou a budeme to vše projednávat........No, já už za toho půl roku znám snad veškerej personál
A ještě nás min. pár měsíců čeká.........
A jak se ti daří?Doufám, že parádně? ![]()
Jese