IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivvvka
4.11.11 11:50

Jese :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
4.11.11 14:16

Ahoj holky :mavam:
Ivvko - tak uvidíš, třeba vám v Genetu pomůžou i bez darovaných…
Držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
4.11.11 15:10

Ahojky Lus :mavam: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.11.11 18:29

Ahoj holky, co tu noveho? :mavam:
Ahoj Lus, dlouho jsem Te nikde nevidela.Koukam, ze jdete do darcovstvi? Moc drzim pesti :kytka: A chodis porad do Heliosu? Ja jak uz tam nemuzu chodit, protoze jsem tehu, tak je mi uplne smutno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.11.11 18:31

Jesse, to je perfektni, tak Ty budes mit dvojcatka ! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
4.11.11 18:32

Janijacku, to jěště není jisté, véce budu vědět příští týden na KO. Jak se ti daří, maminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.11.11 22:56

Ahoj Lus,uvidime co nam reknou uz sme smireni z darovanejma po takove dlouhe ceste za mimcem a nic nejni vsechno jednoduche ale ja to nevzdavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.11.11 12:39

krásnou neděli všem… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
7.11.11 09:17

Dobré ránko, :mavam: :kytka: :hug:
Tak jak se všechny máte, při pondělku? Já už bych chtěla čtvrtek, abych věděla na čem jsme. Přeji vám krásný den :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.11.11 15:43

ahojky všem…Jesse držím palečky na KO ve čtvrtek, já jdu konečně také na UTZ a měla bych začít stimulovat… už aby to bylo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.11.11 20:02
Je,tak to vidis, ja ctu si prdelou, jak by rekla babicka ;)No, ale stejne …pristi tyden se uvidi :mavam: Moc drzim pesti … :hug: Jinak me se dari dobre, obcas nemuzu uverit,ze se mi to tak rychle povedlo, preji vam to vsem taky… :potlesk: :kytka:
jesse píše:
Janijacku, to jěště není jisté, véce budu vědět příští týden na KO. Jak se ti daří, maminko :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.11.11 20:04

Iarosko, tak at se to teda co nejrychleji rozjede ;) :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
7.11.11 20:52

Iarosko, na KO jdeš taky ve čtvrtek? Tak to ti budu držet pěsti :hug: Já se nemůžu už dočkat KO.
Janijacku, jsem moc ráda, že ti je dobře a přeji ti aby to tak bylo celé těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
9.11.11 13:44
Ivvka píše:
Ahoj Lus,uvidime co nam reknou uz sme smireni z darovanejma po takove dlouhe ceste za mimcem a nic nejni vsechno jednoduche ale ja to nevzdavam

Ahoj Ivvko,
nějaké novinky?

Tak třeba ještě naděje je!!Jen věřit!!A i kdyby ne tak to bude skvělé i z darovaného vajíčka!!Já už jsem se s tím smířila a nemůžu se dočkat až mi najdou vhodnou dárkyni..........!

Držím pěstičky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
9.11.11 13:46
janijacek píše:
Ahoj holky, co tu noveho? :mavam:
Ahoj Lus, dlouho jsem Te nikde nevidela.Koukam, ze jdete do darcovstvi? Moc drzim pesti :kytka: A chodis porad do Heliosu? Ja jak uz tam nemuzu chodit, protoze jsem tehu, tak je mi uplne smutno :mrgreen:

Ahoj Jani,

bohužel to dopadlo jak to dopadlo :cry:
Ale naštěstí nic nebrání tomu, abychom šli do dárkyně takže do toho určo půjdeme…
15.11. máme sraz s Dr. a koordinátorkou a budeme to vše projednávat........No, já už za toho půl roku znám snad veškerej personál :mrgreen: A ještě nás min. pár měsíců čeká.........

A jak se ti daří?Doufám, že parádně? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital