IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
12.11.11 11:09

Hančí, děkuji ti :hug: Na pondělí ti držím pěsti ať je vše v pořádku, mimisek i maminka :hug: :hug:
Hoope, mě to tak hrozně mrzí, moc jsem ti přála aby to vyšlo :hug: :hug: :hug:
Lus, děkuji ti :hug: V úterý máte konzultaci, že? Držím vše co mm abyste dostali jen ty nejlepší zprávičky :hug:
Iarosko, děkuji :hug: Tak to to gratuluji k první včeličce, jak to zvládáš?

Holky přeji vám všem krásný víkend :hug:

Mě včera začaly první nevolnosti, sice jsem ne :poblion: ale měla jsem namále :mrgreen: No jo udělala jsem si to sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.11.11 11:28

Jesse, jsem v pohodě :mrgreen: , přeci jen už je to 2.IVF, tak se to lépe snáší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
12.11.11 11:32

Iarosko, tak to je fajn :palec:. Jsi doma, nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.11.11 11:37
jesse píše:
Iarosko, tak to je fajn :palec:. Jsi doma, nebo chodíš do práce?
…jsem doma už od 1.IVF, protože dělám jen noční směny a docela těžkou práci, tak mě nechal doma… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.11.11 11:38
jesse píše:
Iarosko, tak to je fajn :palec:. Jsi doma, nebo chodíš do práce?
…a ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.11.11 12:15

Iarosko, jsem taky doma, né žeby moje práce byla náročná, ale jsem ve styku s nachkazenýma dětma a to není moc dobré pro IVF, být nachlazena, takže jsem od první injekce doma a vůbec toho nelituji, až na ty peníze, to je bída, ale jsem v pohodě a to jsem chtěla.
A jak ty pokračuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarasta
13.11.11 17:06

Ahoj holky, posílám pozdrav. Těhotným přeji málo nevolností a kontroly jen pozitvní.

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
14.11.11 09:24

Krásné ránko, holky :mavam:
Jesse, děkuji moc!Ano zítra, tak už mám nervy jak dopadne SPG a co nám všechnou řeknou.......Hlavně doufám, že dárkyni najdou brzo.....

Všem krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
14.11.11 11:34

jessi opožděně gratuluji k miminku :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
15.11.11 12:02

Jesse tak mám za sebou včerejší první ultrazvuk, byla to nádhera viděli jsme jak kope nožičkou a mává ručičkou a taky jsme slyšeli jak klepe srdíčko. No prostě nádhera a vše je v pořádku. Doufám,že za 14 dní bude dobré i výsledky krve. A dnes my dopadlo dobře i EKG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
16.11.11 10:46

Kalastro, ahojky :mavam: , doufám, že Ket proběhl v pohodě a že máš bobíšky u sebe a že si je pěkně hýčkáš :hug:
Lus, tak jak dopadla konzultace, doufám , že dobře, myslela jsem na tebe a držela jsem vše, co jsem mohla :hug: :hug: :hug:
Minko, děkuji, jsi hodná :hug: :hug: :hug: Jak se máte s miminkama :?:
Hanččí, gratuluji ke kontrole, to muselo být moc krásné vidět svého mimíska a slyšet srdíčko. jen tak dál :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
19.11.11 18:58

Ahoj holky, :mavam:
Jesse-děkuji :hug: Dopadlo to blbě :cry: Manžovi zjistili ze 68% špatnou DNA spermií takže jde 25.11. na genetiku, výsledky snad zač. ledna…Dr.nám doporučil celý embryo jak kdyby se nechumelilo…jsme oba razantně proti a nevzdáme to!!Uděláme všechno jen aby bylo mimi aspoň manžovo biologické........Já se s dárkyní smířila, ale s dárcem ne............!!!

Držím pěsti na KO 24.11.!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.11.11 14:48

Ahoj holky, jak se vsechny mate?
Hanci, uplne si vzpominam, jak bylo me, kdyz jsem poprve videla,jak se mi tam ten drobecek pohnul :hug: je to opra :mavam: vdu nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.11.11 14:49

Lus, ted jsem zrovna resila se znamou darovani vajicek-oni to tam minuly mesic podstoupili. Rikali, ze to bylo rychle, ze darkyni pro ne sehnali za dva mesice…tak snad to take povali…jinak je mi lito spermiek.Treba to pujde nejak zlepsit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
20.11.11 19:10

Lus, to mě strašně moc mrzí :hug: :hug: :hug: Dá se s tím něco dělat? To asi ukáže ta genetika, že. Držím vám oběma moc pěsti, aby to vyšlo vše dobře :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí