Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hančí, děkuji ti
Na pondělí ti držím pěsti ať je vše v pořádku, mimisek i maminka
![]()
Hoope, mě to tak hrozně mrzí, moc jsem ti přála aby to vyšlo
![]()
Lus, děkuji ti
V úterý máte konzultaci, že? Držím vše co mm abyste dostali jen ty nejlepší zprávičky ![]()
Iarosko, děkuji
Tak to to gratuluji k první včeličce, jak to zvládáš?
Holky přeji vám všem krásný víkend ![]()
Mě včera začaly první nevolnosti, sice jsem ne
ale měla jsem namále
No jo udělala jsem si to sama ![]()
Jesse, jsem v pohodě
, přeci jen už je to 2.IVF, tak se to lépe snáší ![]()
jesse píše:…jsem doma už od 1.IVF, protože dělám jen noční směny a docela těžkou práci, tak mě nechal doma…
Iarosko, tak to je fajn. Jsi doma, nebo chodíš do práce?
jesse píše:…a ty?
Iarosko, tak to je fajn. Jsi doma, nebo chodíš do práce?
Iarosko, jsem taky doma, né žeby moje práce byla náročná, ale jsem ve styku s nachkazenýma dětma a to není moc dobré pro IVF, být nachlazena, takže jsem od první injekce doma a vůbec toho nelituji, až na ty peníze, to je bída, ale jsem v pohodě a to jsem chtěla.
A jak ty pokračuješ?
Ahoj holky, posílám pozdrav. Těhotným přeji málo nevolností a kontroly jen pozitvní.
Krásné ránko, holky ![]()
Jesse, děkuji moc!Ano zítra, tak už mám nervy jak dopadne SPG a co nám všechnou řeknou.......Hlavně doufám, že dárkyni najdou brzo.....
Všem krásný den ![]()
Jesse tak mám za sebou včerejší první ultrazvuk, byla to nádhera viděli jsme jak kope nožičkou a mává ručičkou a taky jsme slyšeli jak klepe srdíčko. No prostě nádhera a vše je v pořádku. Doufám,že za 14 dní bude dobré i výsledky krve. A dnes my dopadlo dobře i EKG.
Kalastro, ahojky
, doufám, že Ket proběhl v pohodě a že máš bobíšky u sebe a že si je pěkně hýčkáš ![]()
Lus, tak jak dopadla konzultace, doufám , že dobře, myslela jsem na tebe a držela jsem vše, co jsem mohla
![]()
Minko, děkuji, jsi hodná
Jak se máte s miminkama ![]()
Hanččí, gratuluji ke kontrole, to muselo být moc krásné vidět svého mimíska a slyšet srdíčko. jen tak dál
![]()
Ahoj holky, ![]()
Jesse-děkuji
Dopadlo to blbě
Manžovi zjistili ze 68% špatnou DNA spermií takže jde 25.11. na genetiku, výsledky snad zač. ledna…Dr.nám doporučil celý embryo jak kdyby se nechumelilo…jsme oba razantně proti a nevzdáme to!!Uděláme všechno jen aby bylo mimi aspoň manžovo biologické........Já se s dárkyní smířila, ale s dárcem ne............!!!
Držím pěsti na KO 24.11.!!! ![]()
Ahoj holky, jak se vsechny mate?
Hanci, uplne si vzpominam, jak bylo me, kdyz jsem poprve videla,jak se mi tam ten drobecek pohnul
je to opra
vdu nadhera
Lus, ted jsem zrovna resila se znamou darovani vajicek-oni to tam minuly mesic podstoupili. Rikali, ze to bylo rychle, ze darkyni pro ne sehnali za dva mesice…tak snad to take povali…jinak je mi lito spermiek.Treba to pujde nejak zlepsit?
Lus, to mě strašně moc mrzí
Dá se s tím něco dělat? To asi ukáže ta genetika, že. Držím vám oběma moc pěsti, aby to vyšlo vše dobře
![]()