IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lus
7350
24.11.11 14:07

Ahoj Jesse,

super zprávička!!! :dance: Gratuluji!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
24.11.11 15:10

Lus, děkuji moc :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.11.11 18:43

ahoj holky, ET v pohodě…jen nám zbyly pouze 2 embryjka, tak jsme je obě zavedli…teď už jen čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.11.11 11:10

Iarosko, gratuluji k ET a držím pěsti ať se mrňouskům o tebe líbí, ať se krásně zavrtají a nepustí se až za 9 měsíců :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
26.11.11 00:00

Ahoj Kecalky nedocitam :mrgreen: Nedám to jen ve zkratce dostaly jsme prukajdu :palec: TP máme 26.6 :palec: miminka rostou maji necelé 3 cm je VŠE v pořádku :palec: Dnes se jedno mimčo jako kdyby poskakovalo no byla jsem z toho naměko :mrgreen: A ted čekáme jestli nás vezmou na screening vychází to před Vánoce tak pockame jake řešení nabídne doktor :nevim: Jinak každy týden Mám litani po doktorech :palec:
Jessi iaroska gratuluji :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
centrina
27.11.11 10:53

Krev ve stolici před |VF

AHoj, nemáte někdo prosím zkušenost, před IVF injekce Puregon, pak Orgalutran, k tomu Prednison a včera Ovetrelle, po dobu mě trápila zácpa a dnes ve stolici krev …je to možné s tou hromadou všech hormonů a zácpy ? Neměla jste někdo něco podobnýho???děkuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
33916
27.11.11 11:33
centrina píše:
AHoj, nemáte někdo prosím zkušenost, před IVF injekce Puregon, pak Orgalutran, k tomu Prednison a včera Ovetrelle, po dobu mě trápila zácpa a dnes ve stolici krev …je to možné s tou hromadou všech hormonů a zácpy ? Neměla jste někdo něco podobnýho???děkuji :roll:

Ahojky :mavam: :mavam: měla jsem celkem 3stimulace a tohle tedy nikdy a myslím,že to se stimulací asi nemá co dělat.Být tebou zítra si ihned zajdu do car nebo k lékaři a poradím se.Může to být možná i tím,že jak jsi nemohla na záchod tak ti hovínko trochu poranilo sliznici jak bylo tuhý,ale tadši se zeptej lékaře.Musíš jíst hodně mléčné výrobky..nic co by Tě stavělo.Dej si kompot z hrušek..švestek nebo přesnídávku..tvaroh..mléko a tak.Ještě bych přidala laktobacily ty udržujé střevní floru v normálu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
27.11.11 13:29

AHOJ JA MĚLA 2 STMULACE A NIC TAKOVÉHO MĚ NEPOTKALO MÍRNA ZÁCPA ALE BEZ KOMPLIKACÍ BÝT TEBOU JDU K LÉKAŘI :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.11.11 14:16

krásnou neděli všem…a děkuji moc za palečky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
centrina
28.11.11 18:53

Děkuji za včerejší zkušenosti.. :palec: .nakonec to snad ,,prý,, byla týdenní zácpa a rozdrážděná sliznice a to vše vevnitř..
Dnes mám za sebou odběry,tak bolí bolí bříško, tak snad to brzo přejde.. :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
407
1.12.11 07:54

Ahoj holky :mavam:
Iarosko, gratuluji k transferu a moc drzim pesti!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
3.12.11 09:44

ahoj sluníčka…děkuji všem za držení palečků, ale bohužel včera přišla mrcha :,( …už 7.den jsem začala špinit a včera jsem to dostala, nedočkala jsem se ani testování, tentokrát to bylo moc rychlé :( . Takže se začnu pomalu chystat do práce. Na kontrolu do Artu jdu až 16.12., tam se domluvíme co dál…ještě nám zbývá jeden pokus na pojišťovnu. Jen stále váhám, zda jít do práce už teď nebo mám jít až po Vánocích. Na gyndě mám totiž kontrolu až 22.12…co myslíte?…moc na vás všechny myslím a držím palečky, ať jde vše jak má… ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.12.11 12:26
iaroska píše:
ahoj sluníčka…děkuji všem za držení palečků, ale bohužel včera přišla mrcha :,( …už 7.den jsem začala špinit a včera jsem to dostala, nedočkala jsem se ani testování, tentokrát to bylo moc rychlé :( . Takže se začnu pomalu chystat do práce. Na kontrolu do Artu jdu až 16.12., tam se domluvíme co dál…ještě nám zbývá jeden pokus na pojišťovnu. Jen stále váhám, zda jít do práce už teď nebo mám jít až po Vánocích. Na gyndě mám totiž kontrolu až 22.12…co myslíte?…moc na vás všechny myslím a držím palečky, ať jde vše jak má… ;) :hug:

To mě holka mrzí.do práce jdi až po vánocích..ted si odpočin.No tak to sse možná holka potkáme..ted den budu mít ketík :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.12.11 10:55

Ahoj Iarosko, to je mi lito…SOuhlasim, ze by sis ted mela odpocinout a vratit se do prace po vanocich,aspon si urovnas myslenky a opocnes si . A neboj…priste uz to vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
8.12.11 20:49

Iarosko jdi do práce až po vánocích ať si v klidu odpočineš a nabereš sílu na další pokus. Moc mě to mrzí že ti to nevyšlo. Jinak holky já jsem minulý týden byla na kontrole a vše bylo v pořádku nabrali my krev na další screening v 16-tém týdnu. A teď v pondělí my přišli výsledky a mám test pozitivní, ale přesto mě posílají na odběr plodové vody, protože mám nižší nějaké hormony. Takže ve středu je ke genetičce a uvidím jestli půjdu na odběr nebo ne. Užívejte víkendu a předvánoční pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí