Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Jesse,
no, to se všechno tepr uvidí.....Já doufám, že ano, jinak zůstaneme sami 2 a pes..... ![]()
Lus, budu vám držet pěsti ať vše dopadne v rámci možnosti dobře. Budu na vás myslet
![]()
Jesse, děkuji ![]()
Já ti zase moc držím pěstičky na KO na 24.11!!!Určo to taky bude v pořádku!!! ![]()
Lus, děkuji, jsem trochu nervozni, ale těším se, snad bude už i srdíčko.
ahoj sluníčka, tak jsem včera byla na OPU, odebrali mi 6 vajíček a 5 se nám jich oplodnilo, dnes jsem tam volala
. ve čtvrtek jdu na ET, tak mi držte palečky, ju?
…díky moc a všechny moc zdravím
![]()
iaroska píše:
ahoj sluníčka, tak jsem včera byla na OPU, odebrali mi 6 vajíček a 5 se nám jich oplodnilo, dnes jsem tam volala. ve čtvrtek jdu na ET, tak mi držte palečky, ju?
![]()
Ahojky Iarosko, tak to je pěkný počet
Jakou metodu pro oplození jste zvolili? Držím pěsti, ať se embryjka krásně vyvíjejí a na čtvrtek hodně štěstíčka
![]()
Lus, děkuji. Dnes jsem celkem nervozní, není mi špatně, tak nevím co to znamená ![]()
jesse píše:…oplození máme normální, žádné spec.metody…iaroska píše:Ahojky Iarosko, tak to je pěkný počet
ahoj sluníčka, tak jsem včera byla na OPU, odebrali mi 6 vajíček a 5 se nám jich oplodnilo, dnes jsem tam volala. ve čtvrtek jdu na ET, tak mi držte palečky, ju?
![]()
Jakou metodu pro oplození jste zvolili? Držím pěsti, ať se embryjka krásně vyvíjejí a na čtvrtek hodně štěstíčka
![]()
![]()
jarosko gratuluju k takovému množství vajíček a držím pěstičky ať jich vydrží co nejvíc.
Katka1311 píše:
Jesse,držím palečky na KO
Iarosko,gratulce k úrodičce
Katuško, děkuji ![]()
Dnešní KO dopadla dobře, viděla jsem srdíčko, což jsem pěkně ořvala, dostala jsem těhu průkajdu, další KO za 14 dní, screening 5.1.2012 a mimísek vypadá dobře, odpovídá 7 týdnům a 4 dnům ![]()