Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iaroško,moc mě to mrzí
.Do práce se zbytečně nehoň!Mě čeká ještě asi jedna laparka v lednu(odstranění těch špatných vejcovodů)a pak se pustíme taky do IVF.
Hančí,ja byla taky na odběru plodovky a vše bylo O.K.
akorát ten měsíc čekání je na
.Držím palečky ![]()
ahoj holky, děkuji všem za podporu…rozhodli jsme se s přítelem změnit CAR, tak jsme ve středu navštívili Pronatal v ČB
…mám z nich bezva dojem, udělají mi nějaká vyšetření, aby se zjistil důvod, proč to třeba nejde
. Už jsme předběžně domluvení na HSK a dál se uvidí…ve čtvrtek tam jdeme znova…všem přeji krásný víkend ![]()
Iarosko a kolik máš vajíček u stimulace?Jak reaguješ?Držím palečky ať nový car bude lepší
.
Katka1311 píše:…poprvé jsem měla krátký protokol a bylo jich 7, podruhé dlouhý a bylo jich 6 a ještě špatných…proč?
Iarosko a kolik máš vajíček u stimulace?Jak reaguješ?Držím palečky ať nový car bude lepší.
Iarosko,já měla taky 1IVF krátký a měla jsem taky 7.U minimálky jsem měla 4 a špatné a mám divný pocit jít do dlouhého protokolu ale nevím proč?
Ahoj holky, ja jsem mela kratky protokol, 11 vajuch, jsem tehotna a jeste mame zamrazeno…Svagrova se uz stimuluje a ma ten dlouhy protokol, tak ja dam pak vedet, jak dopadla.
Kato, minimalky jsou totiz mozna celkove na „hovnajs“…skoda, ze ses o tom musela presvedcit:( ja ze svych znamych neznam nikoho, kdo by na ne nenadaval.Je tam hlavne strasne nizka uspesnost.Treba kamoska byla 2×, pokazde mela 2 vajicka a pokazde se oplodnilo jedno a pak se zastavilo:(Vysledek byl, ze za to vyhodila stejne penez jako za normalni stimulaci. Vyhodou bylo, ze se to nepsalo na pojistovnu,na druhou stranu kdyz pak podstoupila normalni stimulaci(a ona myslim rikala, ze dokonce mela ten dlouhy protokol, jeste se na to zeptam), tak to vyslo na poprve.Ale ona byla pak uz v jinem caru, tak tezko rict, cim to je…
Jinak me holky napadlo, ze ta kvalita vajicek mozna zavisi na tom, cim vas stimuluji a jak casto to kontroluji, rptoze to se v CARech taky hodne lisi ![]()
Preji ´vsem hodne stesti, ja jsem si myslela, kdyz jsem vas vsecky poznala, ze budeme vsechny spolecne tehotne…tak treba se vam postesti vanocnim dareckem
![]()
Jani to je těžko.Kamoška byla na 3IVF a nic.Pak se dala na mimimálky a je těď těhu a dokonce měla blastocysty což nikdy u IVF neměla.
A další kamoška má z minimálky holčičku(6měs.)Já myslím že je to i tělem.
U nás minimálka výjde na polovinu IVF.
Katka1311 píše:
Jani to je těžko.Kamoška byla na 3IVF a nic.Pak se dala na mimimálky a je těď těhu a dokonce měla blastocysty což nikdy u IVF neměla.
A další kamoška má z minimálky holčičku(6měs.)Já myslím že je to i tělem.
U nás minimálka výjde na polovinu IVF.
Krásný večer ![]()
jsem tu jen s pozdravem
nějak poslední dobou nestíhám, jsem v jednom kole a když si zapnu PC, tak jen letmo prolítnu, co je nového, ale dočítat jako fakt nestíhám
jsem jen zvědavá, kdy se zastavím ![]()
Písněte mi prosím, co je nového a tak, ale bude lepší SZ, páč nejsem vážně schopna dočítat. Tak zatím páček a držím pěstičky ![]()
ahoj sluníčka, tak jsem dnes byla v pronatalu, udělali mi utz v půlce cyklu a narazili jsme již na první problém, nelíbila se jim sliznice, což slyším poprvé. v ARTu bylo vše super. Z odběru krve mám prý nízké hladiny FSH a LH, což bylo také údajně ok, nevím, co si o tom myslet… , stalo se vám to některé? jinak hned začátkem ledna půjdu na HSK a zřejmě mi udělají rovnou i LPSK …jsem z toho dost zmatená, mám za sebou 2.IVF a jeden KET a vše prý bylo super a najednou je to jinak… ![]()
iarosko,tak to jsem teda teď pěkně zmatená
.To nechápu taky
.
A proč ti budou dělat i LPSK???
Katka1311 píše:…protože mám stále časté záněty a bolesti břicha , i když mi před rokem odebrali vejcovody
iarosko,tak to jsem teda teď pěkně zmatená.To nechápu taky
.
A proč ti budou dělat i LPSK???
Tak holky přeju hezký svátky a pěkný nový rok 2012. Pro mě to začalo moc hezky musela jsem na plodovou vodu před 14 dny a dnes jsem obdržela výsledky všechno v pořádku a dokonce vím co čekáme. Čekáme dalšího kluka, tak bude doma veselo. mějte se hezky ahoj
Hanci, gratuluji ke klukovi
to je super! ![]()
Iarosko, je mi lito, ze te ceka LSK,ale treba se ti alespon odhal pricina potizi a treba to pak vsecko vyjde…drzim pesti
Kato a co ty? Jak se ti dari?
Holky, vsem preji vse nej do noveho roku! ![]()