IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
2.11.11 09:04
hanččí píše:
Dobrý ráno holky nevim jak u vás ale tady na Vysočině se nám zase zkazilo počasí. Máme zataženo a začal foukat vítr. Takže to vypadá na blížící se zimu.

Hoope děláš dobře že odpočíváš. Já jsem vždycky ležela dopoledne když byl syn ve školce a pak jsem kolem něj běhala, takže to bylo taky v pohodě. Jinak mě moc dovoleno ležet není, protože bydlím s tchýní, která je už v invalidním důchodu, tak mám o program postaráno.

Nic jdu žehlit odpoledne jedu totiž se synem k rodičům na návštěvu.
:palec: :palec: ty jo tak to gratuluji že se miminko chytlo!!!! Já byla teď na pomalé procházce do obchodu pro pečivo :)…jinak je u nás hnusně!!!!! :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
2.11.11 13:05

Ahojky holky :hug: :mavam: :kytka:
Jak se dneska máte :?:
Hoope, ty máš ještě zahřívat postýlku a ně trajdat po venku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.11.11 14:32

Holky, tak nějak jsem uvažovala a jsem tady jako černá ovce. Nikdo jiný tady netěhotný už není :-(
Tak Vám všem přeju, ať vám to všem dobře dopadne a já už sem fakt nepatřím. Nejsem sama, mám nové lidičky okolo, co se snaží mít mimi. Tak se loučím. Ahojte a všechno NEJ! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
146
2.11.11 17:00

Ahoj holky :mavam: :lol:
jak se dnes mate??
Hoope,doufam ze jsi zpet v postylce :pankac:
minko,co delaji dvojcatka?? :lol:
jesse,zitra na krev-drzim pesti a nepoustim! :hug:

Kleofasku,snad se s nami neloucis?? :cry: chapu ze potrebujes nejake spriznene duse kolem sebe,prijd se za nami sem tam podivat..budeme radi!! :wink: preji ti do dalsiho pokusu hodne stesticka,at jsi pristi rok tehulka.papa :mavam: :huban: :mavam: :huban: :mavam: :huban: :mavam: :huban: :mavam: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
2.11.11 17:09

Kleo, budu na tebe myslet :hug:
Barunko, za pěsti děkuji, jsem ze zítřka dost nervozni, hned jak dorazím z KO tak vám písnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
2.11.11 18:42

barunko, no dneska den blbec, šla jsem pak ještě na procházku a pak jsem řvala na makáče co dělá štěrk před barákem…:D :D ale jinak klidný den :D :D :palec: …snad nebudou děti cholerické :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.11.11 20:22

jesse,zitra cekam tu nejlepsi zpravicku! :palec:
Hoope,doprej si neco dobreho do briska at jsou deticky spokojene.hlavne se nerozciluj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
2.11.11 20:26
Barunka82 píše:
jesse,zitra cekam tu nejlepsi zpravicku! :palec:
Hoope,doprej si neco dobreho do briska at jsou deticky spokojene.hlavne se nerozciluj :dance:
:mavam: :mavam: :mavam: ahojky…jo jo už sem v klídku :D :D…stalo se :D…teď mi mamka ohřívá zeleninovou polívku od dědy. Je to ta nejlepší na světě tak se těším!! Pak si dáme filmík a hají buci do dalšího nde :D :D :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.11.11 09:09

ahoj holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.11.11 11:22

Ahojky holčiny :)…já jsem teď trochu hřešila, musela jsem zajet přezout auto na malinkej nákup do cemtra, ale nic jsem netaha všechno mamka, a ještě jsme si dali mňamky snídani v kavárně :).....optimistickej začátek dne, trocha změna ale už zase ležím a odpočívám :D :pankac: :pankac: jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivvvka
3.11.11 12:17

Ahoj premyslim o darovanem vajcku,sem po tretim IVF a a tedka na posledy sem mela kvalitni tri vajcka ale neoplodnily se mi,cekama nekdo zkusenost z darovanym ?? A jak to chodi chci se objednat ddoktorovi do gennet dekuju

• Citovat
  • Upravit
5934
3.11.11 13:02
a zkusily jste všechno :?:ja mám taky problém z vajíčky a nakonec mi 2 zustaly,to vše si podstoupila v jednom caru :?:
Ivvvka píše:
Ahoj premyslim o darovanem vajcku,sem po tretim IVF a a tedka na posledy sem mela kvalitni tri vajcka ale neoplodnily se mi,cekama nekdo zkusenost z darovanym ?? A jak to chodi chci se objednat ddoktorovi do gennet dekuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
3.11.11 13:37
Ivvvka píše:
Ahoj premyslim o darovanem vajcku,sem po tretim IVF a a tedka na posledy sem mela kvalitni tri vajcka ale neoplodnily se mi,cekama nekdo zkusenost z darovanym ?? A jak to chodi chci se objednat ddoktorovi do gennet dekuju

Ahoj Ivvko, já musím žádat o darovaná vajíčka jelikož nemám vyvinuté vaječníky, ale zkušenost jako takovou nemám…15.11. jdeme na konzultaci s koordinátorkou, která nás zapíše do čekacího seznamu - podle Dr. se čeká tak 2 měsíce…Ale záleží na CAR..........
A co ti řekl Dr?Doporučil dárkyni nebo jaký máš problém kromě toho, že se ti neoplodní.......?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
3.11.11 13:38

Ahojky holky :mavam:
Tak mím KO za sebou, výsledek krve budu vědět až zítra po 13 hod. a na UTZ byl vidět jeden gestační váček a trochu dál malilinký druhý, doktor říkal, že jsem překvapila, tak doufám, že vše bude v pořádku. Na další KO jdu za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.11.11 13:39

Ahoj holky :lol: ja mela doma od rana kamaradku..tak jsme drbaly :mrgreen: :pankac: a pekne me to do obeda uteklo

minko,koukam ze te ceka posledni navsteva caru :palec:
Hoope,opravdu se snaz ten prvni tyden lezet..je to dulezie pro zavrtani bobisku-ver mi :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí