Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hanččí píše:
Dobrý ráno holky nevim jak u vás ale tady na Vysočině se nám zase zkazilo počasí. Máme zataženo a začal foukat vítr. Takže to vypadá na blížící se zimu.Hoope děláš dobře že odpočíváš. Já jsem vždycky ležela dopoledne když byl syn ve školce a pak jsem kolem něj běhala, takže to bylo taky v pohodě. Jinak mě moc dovoleno ležet není, protože bydlím s tchýní, která je už v invalidním důchodu, tak mám o program postaráno.
Nic jdu žehlit odpoledne jedu totiž se synem k rodičům na návštěvu.
Ahojky holky
![]()
Jak se dneska máte ![]()
Hoope, ty máš ještě zahřívat postýlku a ně trajdat po venku ![]()
Holky, tak nějak jsem uvažovala a jsem tady jako černá ovce. Nikdo jiný tady netěhotný už není ![]()
Tak Vám všem přeju, ať vám to všem dobře dopadne a já už sem fakt nepatřím. Nejsem sama, mám nové lidičky okolo, co se snaží mít mimi. Tak se loučím. Ahojte a všechno NEJ! ![]()
Ahoj holky
![]()
jak se dnes mate??
Hoope,doufam ze jsi zpet v postylce ![]()
minko,co delaji dvojcatka?? ![]()
jesse,zitra na krev-drzim pesti a nepoustim! ![]()
Kleofasku,snad se s nami neloucis??
chapu ze potrebujes nejake spriznene duse kolem sebe,prijd se za nami sem tam podivat..budeme radi!!
preji ti do dalsiho pokusu hodne stesticka,at jsi pristi rok tehulka.papa
![]()
Kleo, budu na tebe myslet ![]()
Barunko, za pěsti děkuji, jsem ze zítřka dost nervozni, hned jak dorazím z KO tak vám písnu ![]()
barunko, no dneska den blbec, šla jsem pak ještě na procházku a pak jsem řvala na makáče co dělá štěrk před barákem…:D
ale jinak klidný den
…snad nebudou děti cholerické ![]()
jesse,zitra cekam tu nejlepsi zpravicku! ![]()
Hoope,doprej si neco dobreho do briska at jsou deticky spokojene.hlavne se nerozciluj ![]()
Barunka82 píše:
jesse,zitra cekam tu nejlepsi zpravicku!
Hoope,doprej si neco dobreho do briska at jsou deticky spokojene.hlavne se nerozciluj
Ahojky holčiny
…já jsem teď trochu hřešila, musela jsem zajet přezout auto na malinkej nákup do cemtra, ale nic jsem netaha všechno mamka, a ještě jsme si dali mňamky snídani v kavárně
.....optimistickej začátek dne, trocha změna ale už zase ležím a odpočívám
jak se máte vy?
Ahoj premyslim o darovanem vajcku,sem po tretim IVF a a tedka na posledy sem mela kvalitni tri vajcka ale neoplodnily se mi,cekama nekdo zkusenost z darovanym ?? A jak to chodi chci se objednat ddoktorovi do gennet dekuju
Ivvvka píše:
Ahoj premyslim o darovanem vajcku,sem po tretim IVF a a tedka na posledy sem mela kvalitni tri vajcka ale neoplodnily se mi,cekama nekdo zkusenost z darovanym ?? A jak to chodi chci se objednat ddoktorovi do gennet dekuju
Ivvvka píše:
Ahoj Ivvko, já musím žádat o darovaná vajíčka jelikož nemám vyvinuté vaječníky, ale zkušenost jako takovou nemám…15.11. jdeme na konzultaci s koordinátorkou, která nás zapíše do čekacího seznamu - podle Dr. se čeká tak 2 měsíce…Ale záleží na CAR..........
A co ti řekl Dr?Doporučil dárkyni nebo jaký máš problém kromě toho, že se ti neoplodní.......?
Ahojky holky ![]()
Tak mím KO za sebou, výsledek krve budu vědět až zítra po 13 hod. a na UTZ byl vidět jeden gestační váček a trochu dál malilinký druhý, doktor říkal, že jsem překvapila, tak doufám, že vše bude v pořádku. Na další KO jdu za týden
Ahoj holky
ja mela doma od rana kamaradku..tak jsme drbaly
a pekne me to do obeda uteklo
minko,koukam ze te ceka posledni navsteva caru ![]()
Hoope,opravdu se snaz ten prvni tyden lezet..je to dulezie pro zavrtani bobisku-ver mi
![]()