IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
28.10.11 10:28

Ahojky holky :lol: :mavam:
jesse-krasny testik!take jsem byla zvedava a je dobre ze jsi se pochlubila-moc ti to preju :hug: :hug: :hug: ,budes maminkou :srdce: :dance: jak se citis,nejake priznaky??
kleo
hanččí :mavam: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.10.11 10:43

Barunko, děkuji :hug: příznaky, no nevím, vřera večer jsem měla žaludek jak na vodě a bolí mě hlava, a bříško tak lehce pobolívá ale jinak nic, je mi dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.10.11 11:24

Ahoj děvčátka, jdu vás ještě v rychlosti pozdravit, než odjedeme. Už jsme byli všechno nakoupit, pro chlapi basu piva a pro dámy vínečko :-D
Ale nebudu to přehánět, zítra se musím o všechny postarat, uvařit a tak podobně :-)
Teď jsme ještě u tchánů na oběd a pak vyrážíme.
Jesse, až budeš mít další krásný nový testík, tak ho sem klidně zase dej. Asi je to divný, ale mě se na ten tvůj strašně hezky kouká :kytka: :hug:
Už bylo na čase, aby jsi si za ta všechna utrpení zasloužila konečně miminko :wink:
Doufám, že nám se to příště už taky podaří, ať v lednu nebo v červnu, protože nevím, kdy začnu znovu stimulovat, ale hlavně ať už to vyjde :pankac:
To už se ti v tu dobu bude krásně kulatit pupík :dance:
Barunko, Hančí, vás taky moc zdravím holky :mavam:
Ať jste s miminkama zdravé a jenom krásníte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
146
28.10.11 11:28

kleofasku,krasne si to tam uzi a hezky to oslav, preju vse nejlepsi k Tvym narozeninam,at se splni vsechna prani! :huban: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
28.10.11 11:39

Kleo, ty máš narozeninky 8-o Tak to ti od srce přeji vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody a do roka mimáska v náručí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.10.11 20:15
Nádhera Jesse , noc gratuluji :kytka: já jsem měla táké tento test :pankac:
jesse píše:
Holky, tady je ta slíbená fotka, manžel dnes dorazil pozdě z práce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.10.11 20:16

A připojuji se ke gratulaci-vše nejlepší k narozeninám Kleofáskovi ! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
29.10.11 18:47
janijacek píše:
Nádhera Jesse , noc gratuluji :kytka: já jsem měla táké tento test :pankac:
jesse píše:
Holky, tady je ta slíbená fotka, manžel dnes dorazil pozdě z práce

Janijacku, děkuji moc :hug: . Mám takovou malou radost, protože dokud mi to doktor nepotvrdí, že je vše tak jak má být, tak se radovat doslova bojím.
A jak se máš ty, co mimísek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.10.11 18:51

My se mame i s mimiskem dobre, dekuji za optani.A ty se nestrachuj,urcite to dobre dopadne, ziv si pekne v srdicku tu malinkatou radost, at se citi mimisek dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
30.10.11 09:01

Dobré ránko, tak jak jste se vyspinkaly :mavam: :kytka: :hug:
v poslední době se nějak v noci budím a nemůžu znova usnout. A dnes mě bolí na pravé straně, snad to není nic špatného :think:
Pčeji vám krásnou neděli :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.10.11 09:23

Dobré ránko :kytka:
tak jsme se vrátili včera večer, už jsme byla unavená, tak jsem ani nepsala. Ale vidím, že se vám tady daří dobře :wink:
Děkuju všem za přání k narozeninám :kytka: Škoda, že to číslo není o pár jenotek menší :cert: :-D
Ale co už.. :-D
Jesee a co testíky, sílí? :wink:

• Citovat
  • Upravit
16289
30.10.11 09:25

Ahojky holky, tak jsem celkem zklamaná a chce se mi brečet......nakonec máme jen 4 vajíčka…1×A a 3×B… :nevim: :nevim: nevím co si mám o tom myslet…tolik vajíček a nezůstalo nám skoro nic............ET mám zítra, protože PK dělají jen když je jich 6 a více...... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
30.10.11 09:29

Kleo, doufám, že sis krásně odpočinula a pořádně oslavila narozeninky :hug:
Včera jsem si dělala testík a byl zase o trochu silnější, takže už testit nebudu až ve čtvrtek před KO.

Hoope :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.10.11 09:35

Jesse, to je dobře :hug:
Hlavně, ať vše v pořádku :-)
No, odpočinula, ale stejně jsme se musela o všechny starat, takže jsem spíš lítala :-D
A pobolívá mě v krku :-( Ono už večer bývá pěkná kosa,i když jsem byla zababůlaná ve svetrech a bundě.

• Citovat
  • Upravit
9303
30.10.11 18:43
Kleofasek píše:
Jesse, to je dobře :hug:
Hlavně, ať vše v pořádku :-)
No, odpočinula, ale stejně jsme se musela o všechny starat, takže jsem spíš lítala :-D
A pobolívá mě v krku :-( Ono už večer bývá pěkná kosa,i když jsem byla zababůlaná ve svetrech a bundě.

Kleo :mavam: :kytka: :hug:
Tak doufám, že jsi neprochladla a že nebudeš nemocná. Dneska jsi asi odpočívala?
Dneska jsem chtěla jet k našim, ale vzdala jsem to, motala se mi hlava a bylo mi slabě, takový stav vůbec neznám, v bříšku píchá a jsem unavena :nevim: Tak tu ležím jak placka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí