Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky
![]()
jesse-krasny testik!take jsem byla zvedava a je dobre ze jsi se pochlubila-moc ti to preju
,budes maminkou
jak se citis,nejake priznaky??
kleo
hanččí
![]()
Barunko, děkuji
příznaky, no nevím, vřera večer jsem měla žaludek jak na vodě a bolí mě hlava, a bříško tak lehce pobolívá ale jinak nic, je mi dobře ![]()
Ahoj děvčátka, jdu vás ještě v rychlosti pozdravit, než odjedeme. Už jsme byli všechno nakoupit, pro chlapi basu piva a pro dámy vínečko ![]()
Ale nebudu to přehánět, zítra se musím o všechny postarat, uvařit a tak podobně ![]()
Teď jsme ještě u tchánů na oběd a pak vyrážíme.
Jesse, až budeš mít další krásný nový testík, tak ho sem klidně zase dej. Asi je to divný, ale mě se na ten tvůj strašně hezky kouká
![]()
Už bylo na čase, aby jsi si za ta všechna utrpení zasloužila konečně miminko ![]()
Doufám, že nám se to příště už taky podaří, ať v lednu nebo v červnu, protože nevím, kdy začnu znovu stimulovat, ale hlavně ať už to vyjde ![]()
To už se ti v tu dobu bude krásně kulatit pupík ![]()
Barunko, Hančí, vás taky moc zdravím holky ![]()
Ať jste s miminkama zdravé a jenom krásníte ![]()
kleofasku,krasne si to tam uzi a hezky to oslav, preju vse nejlepsi k Tvym narozeninam,at se splni vsechna prani!
![]()
Kleo, ty máš narozeninky
Tak to ti od srce přeji vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody a do roka mimáska v náručí
![]()
jesse píše:
Holky, tady je ta slíbená fotka, manžel dnes dorazil pozdě z práce
A připojuji se ke gratulaci-vše nejlepší k narozeninám Kleofáskovi !
![]()
janijacek píše:
Nádhera Jesse , noc gratulujijá jsem měla táké tento test
jesse píše:
Holky, tady je ta slíbená fotka, manžel dnes dorazil pozdě z práce
Janijacku, děkuji moc
. Mám takovou malou radost, protože dokud mi to doktor nepotvrdí, že je vše tak jak má být, tak se radovat doslova bojím.
A jak se máš ty, co mimísek?
My se mame i s mimiskem dobre, dekuji za optani.A ty se nestrachuj,urcite to dobre dopadne, ziv si pekne v srdicku tu malinkatou radost, at se citi mimisek dobre ![]()
Dobré ránko, tak jak jste se vyspinkaly
![]()
v poslední době se nějak v noci budím a nemůžu znova usnout. A dnes mě bolí na pravé straně, snad to není nic špatného ![]()
Pčeji vám krásnou neděli
![]()
Dobré ránko ![]()
tak jsme se vrátili včera večer, už jsme byla unavená, tak jsem ani nepsala. Ale vidím, že se vám tady daří dobře ![]()
Děkuju všem za přání k narozeninám
Škoda, že to číslo není o pár jenotek menší
![]()
Ale co už.. ![]()
Jesee a co testíky, sílí? ![]()
Ahojky holky, tak jsem celkem zklamaná a chce se mi brečet......nakonec máme jen 4 vajíčka…1×A a 3×B…
nevím co si mám o tom myslet…tolik vajíček a nezůstalo nám skoro nic............ET mám zítra, protože PK dělají jen když je jich 6 a více...... ![]()
Kleo, doufám, že sis krásně odpočinula a pořádně oslavila narozeninky ![]()
Včera jsem si dělala testík a byl zase o trochu silnější, takže už testit nebudu až ve čtvrtek před KO.
Hoope
![]()
Jesse, to je dobře ![]()
Hlavně, ať vše v pořádku ![]()
No, odpočinula, ale stejně jsme se musela o všechny starat, takže jsem spíš lítala ![]()
A pobolívá mě v krku
Ono už večer bývá pěkná kosa,i když jsem byla zababůlaná ve svetrech a bundě.
Kleofasek píše:
Jesse, to je dobře
Hlavně, ať vše v pořádku
No, odpočinula, ale stejně jsme se musela o všechny starat, takže jsem spíš lítala
A pobolívá mě v krkuOno už večer bývá pěkná kosa,i když jsem byla zababůlaná ve svetrech a bundě.
Kleo
![]()
Tak doufám, že jsi neprochladla a že nebudeš nemocná. Dneska jsi asi odpočívala?
Dneska jsem chtěla jet k našim, ale vzdala jsem to, motala se mi hlava a bylo mi slabě, takový stav vůbec neznám, v bříšku píchá a jsem unavena
Tak tu ležím jak placka