Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pajul píše:
Hoope : Ty seš tu taky ?:DTakže pít a jogurty. Jdu nakoupit !!!!!!!!!
Pajul píše:
jesse : Ne,to mi neřekl.. 4l ?? Já piju tak necelý litr…
Já jsem pila 4,5 až 5 litrů, pila nutridrinky s proteinem, jogurty, prostě bílkovinu a neměla jsem ani náznak OHSS
Příspěvek upraven 26.10.11 v 16:36
Hope ahoj, jak jsi na tom?
![]()
Co je PCO?
Proč mi taky nikdo z doktorů a sester neřekl nic o bílkovinách a 4 litrech tekutin?! ![]()
ještě že tady můžu posbírat nějaké rady ![]()
jesse : To si nedokážu představit. 4l denně…to je síla..snad není pozdě…jdu pít
![]()
Kleo, OHSS je komplikace u stimulky a může to skončit dlouhodobým pobytem v nemocnici, přesně nevím jak to funguje, ale vím, že se v dutině břišní sbírá voda a nejde moc chodit na malou, bolí bříško a dá se tomu předejít právě dostatečným přísunem tekutin a bílkoviny
Příspěvek upraven 26.10.11 v 16:35
Jesse . Tak to zatím až takhle nemám. Na malou chodim teď nějak moc často ,akorát teda to břicho. Snad to bude jen tím,že mi rostou folikuly. Mám doma actimel,tak si jdu jeden dát a k večeru pojedu pro jogurty.
Dá se to
poříd piju 4 litry deně. Zkus zvýšovat dávky postupně a počítej s tím, že WC budeš navštěvovat ze začátku dost často, než si tělo zvykne
Pajul píše:
Jesse . Tak to zatím až takhle nemám. Na malou chodim teď nějak moc často ,akorát teda to břicho. Snad to bude jen tím,že mi rostou folikuly. Mám doma actimel,tak si jdu jeden dát a k večeru pojedu pro jogurty.
jesse píše:
Kleo, OHSS je komplikace u stimulky a může to skončit dlouhodobým pobytem v nemocnici, přesně nevím jak to funguje, ale vím, že se v dutině břišní sbírá voda a nejde moc chodit na malou, bolí bříško a dá se tomu předejít právě dostatečným přísunem tekutin a bílkoviny
jesse píše:
Já jsem vracela nepoužité léky a peníze mi vrátili
Kleofasek píše:
Hope ahoj, jak jsi na tom?![]()
Co je PCO?
Proč mi taky nikdo z doktorů a sester neřekl nic o bílkovinách a 4 litrech tekutin?!
ještě že tady můžu posbírat nějaké rady