IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
21.10.11 14:43

hezke odpolede,vsem.. :mavam: :kytka:
kleofasku,dekuju..ano,byla jsem po tobe na ivf-vim ze to musi moc bolet a srdicko se bude dlouho hojit ale ver ze zas bude dobre a vy se detatka dockate!! :srdce: :hug: :srdce: hlavne bojujte dal..
snad si nechytla nejaky bacil??vylez se z toho at jsi brzy fit :wink:
hanččí,dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
21.10.11 14:58
Barunka82 píše:
jesse,tak je to spravne :lol: projdi se po bytecek a supky dupky zpatky do postylky,co ja precetla casopisu :dance: me teda cist bavi :-D urcite se vyplati dodrzovat klidovy rezim,alespon ten prvni tyden :hug:
jojo,ze dneska mam radost ale toho strachu se ne a ne zbavit :srdce:

Barunko, ono ten strach asi zůstane do konce života. Jednou jsme se dali na boj, tak musíme bojovat :hug: Hlavně aby ta cesta plná obav měla pro nás hoooodně krásných chvil, ve kterých se dovíme , že mimísci jsou v pořádku, že prospívají, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
21.10.11 15:01
hanččí píše:
Barunko gratuluju k dobrým zprávám.Jesse úplně ti to ležení v postýlce závidím já jsem neležela musela jsem rychtovat narozky a pak každý den vodit syna do školky, takže tomu odpočinku jsem moc nedala, akorát jsem se snažila spíš nic nedělat, ale jinak jsem brouzdala pořád. Ono to jinak s malym synem nejde. Jinak mě se daří dobře já totiž vůbec nevim že jsem těhotná, kdybych nezačala zjišťovat, že se nevejdu skoro do žádný podzimní a zimní bundy, tak opravdu nevím, že jsem v tom. Mě totiž není ani špatně což my nebylo ani u syna. Takže u mě pohoda.

Hanččí, jo, mám tu možnost, tak toho využívám a poctivě ležím, ikdyž už bych ráda šla na prochajdu s psíkem, nebo navštívít naše. No ještě si musím počkat a tebe obdivuji. Hlavně, že se mimísek chytnul a že jste oba v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
21.10.11 15:03
Kleofasek píše:
Dobré ráno,
holky, mě je dneska tak zle. Mám i teplotu a bolí mě hlava. Musela jsem se i přeobjednat na klinice. Takže tam jdu až v úterý. Doufám, že už to bude lepší. Mám pocit, že se každou chvilku pozvracím :poblion:

Kleofásku, to je mi moc líto a přeji rychle uzdravení :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.10.11 15:43

Holky, tak ležím a střídavě běhám na záchod :cert:
Vnitřnosti mě podivně vržou, všechno tam žbluňká a nějak se hejbá :nevim: Spala jsem až do dvou hodin odpoledne a teď ležím. Ještě že marodím, tak se můžu v klidu kurýrovat :-)
Jesse, vždycky se podívám na metřík a vidím, jak ti to ubíhá, mimi jsou u tebe už 3 dny :wink:
Baruško, děkuju, že se nezlobíš, nemyslela jsem to zle, jenom si občas tak zavzpomínám :cry:
Někdy když si to představím, tak to bolí, ale snažím se dívat dopředu a těšit se na nové snažení :-)

• Citovat
  • Upravit
9303
21.10.11 16:17

Kleo, doufám, že ti brzo bude lépe. Takovou chřipajznu jsem měla před stimulkou, ale bývají jen den, tak vydrž, zítra bude lépe :hug: :hug: :hug:
Jak tak ležím, tak mi to utíká strašně pomalu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.10.11 16:27

Jesse, to znám, já jsem byla pořád na diskuzi a pořád jsem si povídala a s holkama nebo jsme si stahovala filmy a koukala na filmy :-)

• Citovat
  • Upravit
9303
21.10.11 16:46

Mě už ani filmy nebaví, jen čtení a net. Ale ještě do neděle vydržím, teda musím, muž mě hlídá, ani ohnout k psíkovi se nesmim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.10.11 16:52

Buď ráda, že máš tak hodného manžela :wink:
Je dobře, že se o tebe hezky stará :wink:

• Citovat
  • Upravit
9303
21.10.11 16:58

Jo, je to hezké, ale doufám, že to nebude přehánět :mrgreen: Dneska se mě ptal, co můžu, či nemůžu jíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.10.11 17:02

:mrgreen:
já mám doma taky takového starostlivce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
407
22.10.11 08:30

Ahoj holky, prisla jsem se na vas po dlouhe dobe podivat:)
Jak se mate? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.10.11 08:31

Kleofasku, doufam, ze uz Ti je lepe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.10.11 08:31

Jezis, ja jsem toho tolik prosvihla…holky,v kostce, gratulace ke vsem uspechum :kytka: Bude mitrvat asi pul dne, nez to vse doctu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.10.11 08:39

Janijacku, no ty jsi tady opravdu dlouho nebyla 8-)
Jak se máš?
Mě už je trochu líp, ráno jsem ještě měla křeče, takže směr EC, ale začínám se cítit líp.
Takže snad budu brzo v cajku :-)
Jesse, ještě nemáš proleženiny? :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital