Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hezke odpolede,vsem..
![]()
kleofasku,dekuju..ano,byla jsem po tobe na ivf-vim ze to musi moc bolet a srdicko se bude dlouho hojit ale ver ze zas bude dobre a vy se detatka dockate!!
hlavne bojujte dal..
snad si nechytla nejaky bacil??vylez se z toho at jsi brzy fit ![]()
hanččí,dekuju moc ![]()
Barunka82 píše:
jesse,tak je to spravneprojdi se po bytecek a supky dupky zpatky do postylky,co ja precetla casopisu
me teda cist bavi
urcite se vyplati dodrzovat klidovy rezim,alespon ten prvni tyden
jojo,ze dneska mam radost ale toho strachu se ne a ne zbavit
Barunko, ono ten strach asi zůstane do konce života. Jednou jsme se dali na boj, tak musíme bojovat
Hlavně aby ta cesta plná obav měla pro nás hoooodně krásných chvil, ve kterých se dovíme , že mimísci jsou v pořádku, že prospívají, …
hanččí píše:
Barunko gratuluju k dobrým zprávám.Jesse úplně ti to ležení v postýlce závidím já jsem neležela musela jsem rychtovat narozky a pak každý den vodit syna do školky, takže tomu odpočinku jsem moc nedala, akorát jsem se snažila spíš nic nedělat, ale jinak jsem brouzdala pořád. Ono to jinak s malym synem nejde. Jinak mě se daří dobře já totiž vůbec nevim že jsem těhotná, kdybych nezačala zjišťovat, že se nevejdu skoro do žádný podzimní a zimní bundy, tak opravdu nevím, že jsem v tom. Mě totiž není ani špatně což my nebylo ani u syna. Takže u mě pohoda.
Hanččí, jo, mám tu možnost, tak toho využívám a poctivě ležím, ikdyž už bych ráda šla na prochajdu s psíkem, nebo navštívít naše. No ještě si musím počkat a tebe obdivuji. Hlavně, že se mimísek chytnul a že jste oba v pořádku ![]()
Kleofasek píše:
Dobré ráno,
holky, mě je dneska tak zle. Mám i teplotu a bolí mě hlava. Musela jsem se i přeobjednat na klinice. Takže tam jdu až v úterý. Doufám, že už to bude lepší. Mám pocit, že se každou chvilku pozvracím
Kleofásku, to je mi moc líto a přeji rychle uzdravení
![]()
Holky, tak ležím a střídavě běhám na záchod ![]()
Vnitřnosti mě podivně vržou, všechno tam žbluňká a nějak se hejbá
Spala jsem až do dvou hodin odpoledne a teď ležím. Ještě že marodím, tak se můžu v klidu kurýrovat ![]()
Jesse, vždycky se podívám na metřík a vidím, jak ti to ubíhá, mimi jsou u tebe už 3 dny ![]()
Baruško, děkuju, že se nezlobíš, nemyslela jsem to zle, jenom si občas tak zavzpomínám ![]()
Někdy když si to představím, tak to bolí, ale snažím se dívat dopředu a těšit se na nové snažení ![]()
Kleo, doufám, že ti brzo bude lépe. Takovou chřipajznu jsem měla před stimulkou, ale bývají jen den, tak vydrž, zítra bude lépe
![]()
Jak tak ležím, tak mi to utíká strašně pomalu ![]()
Jesse, to znám, já jsem byla pořád na diskuzi a pořád jsem si povídala a s holkama nebo jsme si stahovala filmy a koukala na filmy ![]()
Mě už ani filmy nebaví, jen čtení a net. Ale ještě do neděle vydržím, teda musím, muž mě hlídá, ani ohnout k psíkovi se nesmim ![]()
Buď ráda, že máš tak hodného manžela ![]()
Je dobře, že se o tebe hezky stará ![]()
Jo, je to hezké, ale doufám, že to nebude přehánět
Dneska se mě ptal, co můžu, či nemůžu jíst ![]()
Ahoj holky, prisla jsem se na vas po dlouhe dobe podivat:)
Jak se mate? ![]()
Jezis, ja jsem toho tolik prosvihla…holky,v kostce, gratulace ke vsem uspechum
Bude mitrvat asi pul dne, nez to vse doctu ![]()
Janijacku, no ty jsi tady opravdu dlouho nebyla ![]()
Jak se máš?
Mě už je trochu líp, ráno jsem ještě měla křeče, takže směr EC, ale začínám se cítit líp.
Takže snad budu brzo v cajku ![]()
Jesse, ještě nemáš proleženiny? ![]()