IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
16.10.11 16:53

jesse,ver jim :dance: budou z nich krasna 2 embrijka,uz aby jsi je mela v brisku :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
16.10.11 18:04

Ahoj holky, tak jsem si v sobotu zajuchala na hodech :dance:
Bylo to krásné rodinné setkání, bylo veselo, sešli se naši s rodičema mojého, já mám 3 sourozence, a ti tam byli taky se svými polovičkami, takže plný barák a plno veselí :dance:
Přiznám se, že jsem si dala pár štamrlat naší slivovičky a naštěstí mi z ní nebylo vůbec špatně :lol:
Trochu jsem se bála, protože jsem fakt dlouho nepila.
Dnešní den jsem byla u tchánů, manža byl v práci, tak jsme všichni vařili a seděli u TV a povídali si, prostě pohodička :palec:
Teď už jsme doma, miláček mi z únavy usnul, tak jsem si řekla, že vás navštívím :-)
Jesse, tak nakonec odsáli všechny dvě vajíčka, to je moc dobře :palec: Ono opravdu nemusí být vajíček moc, stačí málo, podle mě, právě ty bývají nejlepší :wink: Jedna holka měla odsátých 28 a z nich zbylo 5 oplodněných :roll: Takže si to vem, jaký je to procentuální úbytek, ty jsi na tom podle ní třeba velice dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit
9303
16.10.11 18:46
Barunka82 píše:
jesse,ver jim :dance: budou z nich krasna 2 embrijka,uz aby jsi je mela v brisku :palec: :srdce:

Barunko, děkuji, věřím jim a nemůžu se dočkat úterku, to bude nejdelší den - zítřek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
16.10.11 18:48
Kleofasek píše:
Ahoj holky, tak jsem si v sobotu zajuchala na hodech :dance:
Bylo to krásné rodinné setkání, bylo veselo, sešli se naši s rodičema mojého, já mám 3 sourozence, a ti tam byli taky se svými polovičkami, takže plný barák a plno veselí :dance:
Přiznám se, že jsem si dala pár štamrlat naší slivovičky a naštěstí mi z ní nebylo vůbec špatně :lol:
Trochu jsem se bála, protože jsem fakt dlouho nepila.
Dnešní den jsem byla u tchánů, manža byl v práci, tak jsme všichni vařili a seděli u TV a povídali si, prostě pohodička :palec:
Teď už jsme doma, miláček mi z únavy usnul, tak jsem si řekla, že vás navštívím :-)
Jesse, tak nakonec odsáli všechny dvě vajíčka, to je moc dobře :palec: Ono opravdu nemusí být vajíček moc, stačí málo, podle mě, právě ty bývají nejlepší :wink: Jedna holka měla odsátých 28 a z nich zbylo 5 oplodněných :roll: Takže si to vem, jaký je to procentuální úbytek, ty jsi na tom podle ní třeba velice dobře :palec:

Kleo, tos měla krásný víkend, to je moc dobře :dance: Doufala jsem, že ty dvě menší dorostou, ale jsem moc ráda i za ty dvě. Doufám, že v úterý tam nepojedu naprázdno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
16.10.11 19:02

Jesse, neboj se. Podle mě nepojedeš naprázdno :hug:
A kdyby se náhodou něco stalo a k ET by nedošlo, tak by ti to aspoň do pokusů IVF nepočítali. Alespoň jedno pozitivum na tom negativu by bylo :roll:
Ale snaž se věřit, že to dopadne dobře.
Teď už budeš nervózní pořád :wink: Potom zase budeš čekat na testování, potom na srdíčko a tak dále a tak dále :wink: :kytka:
Musíš si zvykat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9303
16.10.11 19:08
Kleofasek píše:
Jesse, neboj se. Podle mě nepojedeš naprázdno :hug:
A kdyby se náhodou něco stalo a k ET by nedošlo, tak by ti to aspoň do pokusů IVF nepočítali. Alespoň jedno pozitivum na tom negativu by bylo :roll:
Ale snaž se věřit, že to dopadne dobře.
Teď už budeš nervózní pořád :wink: Potom zase budeš čekat na testování, potom na srdíčko a tak dále a tak dále :wink: :kytka:
Musíš si zvykat :pankac:

Kleo, jo máš pravdu, ono celé IVF a následné těhu je celé ve znamení nervíků, snažím se pozitivně myslet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
16.10.11 19:35

Přesně tak :palec:
Já jsem se taky musela naučit myslet zas pozitivně, i po takovém zážitku. A pomaličku to jde :-)
Strašně se těším do té Prahy na tu imuno :-) Taky jsem si na tom našla něco pozitivního..výlet :-D
A potom budou už Vánoce a Nový rok a už by potom měly být výsledky a podle toho budeme vědět, co dál :-)

• Citovat
  • Upravit
9303
16.10.11 19:46

Kleo, vy jedete před Vánocema, to Praha bude nádherná :dance: To bude krásný výlet. Vánocema mě holka nestraš, mám 3 neteře a 3 synovce a už teď žeším, co jim koupit a nic mě nenapadá. Už aby napsali Ježíškovi ty dopisy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.10.11 20:17

Kleofasku,hezky jsi stravila vikend..alespon jsi prisla na jine myslenky a rozptylila se..to je moc dobre :lol: ono to utece,vanoce jsou skoro za dvermi :dance:

jesse,drzim pesti..ver tem dvema bojovnikum :pankac: i ja uz mam zas nerviky ze ctvrtecni pravdepodobne posledni kontroly v Caru,ten strach uz budeme mit porat :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
16.10.11 20:31
Barunka82 píše:
jesse,drzim pesti..ver tem dvema bojovnikum :pankac: i ja uz mam zas nerviky ze ctvrtecni pravdepodobne posledni kontroly v Caru,ten strach uz budeme mit porat :srdce: :hug:

Barunko, to máš pravdu, strach a obavy a nervíky tu budou pořád, ale my jsme silné holky a my se s tím poperem :pankac: :pankac: :pankac: Neboj, ve čtvrtek ti řeknou dobré zprávičky a pak už pošupajdíš ke svému gyndaři :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
16.10.11 20:33

Holky, díky :-)
Praha bude určitě bezvadná a celá osvětlená a blikající a krásně naladěná :-)
Teď čučíme na talenty a potom půjdeme už chrnět. Napíšu vám zase zítra :-)
Baru a kontroly se neboj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Klarasta
16.10.11 20:54

jesse

Ahojky, už v úterý to na tebe budu myslet.
Pokud dobře počítám, tak más normální třídenní kultivaci že?

• Citovat
  • Upravit
Klarasta
16.10.11 20:55

Měla jste některá na sále s sebou manžela?
Mě to poprvé nabídla sestra a já odmítla, teď po druhé o tom přemýšlím, jestli ho mám vzít s sebou?

• Citovat
  • Upravit
991
16.10.11 21:20

Ahoj Jesse moc ti držím palečky :hug: na úterý,ať se Jessečátka pěkně vyvíjí a ať se pak u mamči pěkně zaryjí a pustí se až za 9 měsíců!!!Moc ti to přeji!!Zasloužíš si to!!!pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
17.10.11 07:48

Dobré ránko :mavam:
Klarasto, měla jsem pouze dvě vajíčka, takže prodloužená kultivace nepřichází v úvahu, budu ráda, když tam zítra ti tva bobísci budou.
Milupo, děkuji ti moc :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: A jak to je s tebou, v podpisku není žádná změna, tak doufám, že to vyšlo, jen nechceš ještě nikomu nic říkat. :hug:
Kleo :mavam: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital