Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jesse,ver jim
budou z nich krasna 2 embrijka,uz aby jsi je mela v brisku
![]()
Ahoj holky, tak jsem si v sobotu zajuchala na hodech ![]()
Bylo to krásné rodinné setkání, bylo veselo, sešli se naši s rodičema mojého, já mám 3 sourozence, a ti tam byli taky se svými polovičkami, takže plný barák a plno veselí ![]()
Přiznám se, že jsem si dala pár štamrlat naší slivovičky a naštěstí mi z ní nebylo vůbec špatně ![]()
Trochu jsem se bála, protože jsem fakt dlouho nepila.
Dnešní den jsem byla u tchánů, manža byl v práci, tak jsme všichni vařili a seděli u TV a povídali si, prostě pohodička ![]()
Teď už jsme doma, miláček mi z únavy usnul, tak jsem si řekla, že vás navštívím ![]()
Jesse, tak nakonec odsáli všechny dvě vajíčka, to je moc dobře
Ono opravdu nemusí být vajíček moc, stačí málo, podle mě, právě ty bývají nejlepší
Jedna holka měla odsátých 28 a z nich zbylo 5 oplodněných
Takže si to vem, jaký je to procentuální úbytek, ty jsi na tom podle ní třeba velice dobře ![]()
Barunka82 píše:
jesse,ver jimbudou z nich krasna 2 embrijka,uz aby jsi je mela v brisku
![]()
Barunko, děkuji, věřím jim a nemůžu se dočkat úterku, to bude nejdelší den - zítřek ![]()
Kleofasek píše:
Ahoj holky, tak jsem si v sobotu zajuchala na hodech
Bylo to krásné rodinné setkání, bylo veselo, sešli se naši s rodičema mojého, já mám 3 sourozence, a ti tam byli taky se svými polovičkami, takže plný barák a plno veselí
Přiznám se, že jsem si dala pár štamrlat naší slivovičky a naštěstí mi z ní nebylo vůbec špatně
Trochu jsem se bála, protože jsem fakt dlouho nepila.
Dnešní den jsem byla u tchánů, manža byl v práci, tak jsme všichni vařili a seděli u TV a povídali si, prostě pohodička
Teď už jsme doma, miláček mi z únavy usnul, tak jsem si řekla, že vás navštívím
Jesse, tak nakonec odsáli všechny dvě vajíčka, to je moc dobřeOno opravdu nemusí být vajíček moc, stačí málo, podle mě, právě ty bývají nejlepší
Jedna holka měla odsátých 28 a z nich zbylo 5 oplodněných
Takže si to vem, jaký je to procentuální úbytek, ty jsi na tom podle ní třeba velice dobře
Kleo, tos měla krásný víkend, to je moc dobře
Doufala jsem, že ty dvě menší dorostou, ale jsem moc ráda i za ty dvě. Doufám, že v úterý tam nepojedu naprázdno.
Jesse, neboj se. Podle mě nepojedeš naprázdno ![]()
A kdyby se náhodou něco stalo a k ET by nedošlo, tak by ti to aspoň do pokusů IVF nepočítali. Alespoň jedno pozitivum na tom negativu by bylo ![]()
Ale snaž se věřit, že to dopadne dobře.
Teď už budeš nervózní pořád
Potom zase budeš čekat na testování, potom na srdíčko a tak dále a tak dále
![]()
Musíš si zvykat ![]()
Kleofasek píše:
Jesse, neboj se. Podle mě nepojedeš naprázdno
A kdyby se náhodou něco stalo a k ET by nedošlo, tak by ti to aspoň do pokusů IVF nepočítali. Alespoň jedno pozitivum na tom negativu by bylo
Ale snaž se věřit, že to dopadne dobře.
Teď už budeš nervózní pořádPotom zase budeš čekat na testování, potom na srdíčko a tak dále a tak dále
![]()
Musíš si zvykat
Kleo, jo máš pravdu, ono celé IVF a následné těhu je celé ve znamení nervíků, snažím se pozitivně myslet ![]()
Přesně tak ![]()
Já jsem se taky musela naučit myslet zas pozitivně, i po takovém zážitku. A pomaličku to jde ![]()
Strašně se těším do té Prahy na tu imuno
Taky jsem si na tom našla něco pozitivního..výlet ![]()
A potom budou už Vánoce a Nový rok a už by potom měly být výsledky a podle toho budeme vědět, co dál ![]()
Kleo, vy jedete před Vánocema, to Praha bude nádherná
To bude krásný výlet. Vánocema mě holka nestraš, mám 3 neteře a 3 synovce a už teď žeším, co jim koupit a nic mě nenapadá. Už aby napsali Ježíškovi ty dopisy ![]()
Kleofasku,hezky jsi stravila vikend..alespon jsi prisla na jine myslenky a rozptylila se..to je moc dobre
ono to utece,vanoce jsou skoro za dvermi ![]()
jesse,drzim pesti..ver tem dvema bojovnikum
i ja uz mam zas nerviky ze ctvrtecni pravdepodobne posledni kontroly v Caru,ten strach uz budeme mit porat
![]()
Barunka82 píše:
jesse,drzim pesti..ver tem dvema bojovnikumi ja uz mam zas nerviky ze ctvrtecni pravdepodobne posledni kontroly v Caru,ten strach uz budeme mit porat
![]()
Barunko, to máš pravdu, strach a obavy a nervíky tu budou pořád, ale my jsme silné holky a my se s tím poperem
Neboj, ve čtvrtek ti řeknou dobré zprávičky a pak už pošupajdíš ke svému gyndaři ![]()
Holky, díky ![]()
Praha bude určitě bezvadná a celá osvětlená a blikající a krásně naladěná ![]()
Teď čučíme na talenty a potom půjdeme už chrnět. Napíšu vám zase zítra ![]()
Baru a kontroly se neboj ![]()
Ahojky, už v úterý to na tebe budu myslet.
Pokud dobře počítám, tak más normální třídenní kultivaci že?
Měla jste některá na sále s sebou manžela?
Mě to poprvé nabídla sestra a já odmítla, teď po druhé o tom přemýšlím, jestli ho mám vzít s sebou?
Ahoj Jesse moc ti držím palečky
na úterý,ať se Jessečátka pěkně vyvíjí a ať se pak u mamči pěkně zaryjí a pustí se až za 9 měsíců!!!Moc ti to přeji!!Zasloužíš si to!!!pá ![]()
Dobré ránko ![]()
Klarasto, měla jsem pouze dvě vajíčka, takže prodloužená kultivace nepřichází v úvahu, budu ráda, když tam zítra ti tva bobísci budou.
Milupo, děkuji ti moc
A jak to je s tebou, v podpisku není žádná změna, tak doufám, že to vyšlo, jen nechceš ještě nikomu nic říkat. ![]()
Kleo
![]()