IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
12.10.11 18:45

Barunko, děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.10.11 19:40

Jesse, taky držím palečky, ať tam spoustu krásných zdravých vajíček :hug: Už si to holka zasloužíš :hug:
Jinak já ještě nevím kam půjdu, ale prý se chodí do Podolí do Prahy. Musí mě tam první odeslat můj gynekolog nebo doktor z CAR. Zítra to právě pořešíme. A taky začnu cvičit Mojžíšovu metodu. Snad mi to pomůže

• Citovat
  • Upravit
9303
12.10.11 19:58

Kleo, děkuji moc, jsi moc hodná :hug: :hug: :hug: A na zítra ti taky budu držet pěsti, ať se pořeší to co má a zase se pohnete o kousek dál. S tím cvičením to je dobrý nápad, budeš cvičit sama, nebo budeš hledat fizioterapeuta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.10.11 20:04

Jesse, měla bych dostat doporučení od své gynekoložky. Když si o něj zažádám. Ta mi bude chuděra zítra vypisovat úplná lejstra :-D
Takže budu mít na to cvičení toho fizioterapeuta nebo jak se jim říká :-D
Mám doma i knížku, ale když je možnost to cvičit s odborným dohledem, bude to určitě lepší.
Jinak se asi spíš začnu soustřeďovat na hledání nové práce. Akorát potřebuju ukončit staré zaměstnání, tak snad to půjde bez komplikací. Aspoň něco by mohlo jít :cert: :-)

• Citovat
  • Upravit
9303
12.10.11 20:08

Ve staré práci ti končí smlouva, nebo chceš jít sama jinam? To cvičení určitě bude lepší pod dohledem. Nepřemýšlela jsi jet do lázní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.10.11 20:20

Jesse, přemýšlela jsem o lázních, ale nechci být bez mojého. On pro mě znamená absolutně všechno a chci ho mít na blízku. Navíc, už by toho bylo moc. Musím dořešit tu práci. Chci odejít sama, nevycházíme tam spolu a je to strašně stresové, když se po tobě šéf vozí a zneužívá toho, že jsi jeho zaměstnanec. Ani s tou výpovědí se mi tam nechce, abych pravdu řekla, mám z toho chlapa normálně strach. Takže budu ráda, když se tohohle břemene zbavím. Potom potřebujeme zrušit stavebko, aby bylo na IVF. Do toho budu docházet na to cvičení, jinak si budu cvičit doma sama. A pokusím se najít i novou práci nebo brigádu a do toho ještě budeme čekat na tu IMUNO. No je toho požehnaně :think: Lázně si nechám kdyžtak na příště, kdyby to náhodou neklaplo. I když z celého srdce doufám, že už ano. Udělám pro to všechno, co budu moct.

• Citovat
  • Upravit
9303
12.10.11 20:26

Kleofásku, budu ti držet pěsti ať ti tvé plány vyjdou všechny a tak jak si přeješ, budeš toho mít opravdu spousta, ale to je jen dobře. A příště to určitě klapne a budeš se radovat z mimíska. Moc a mov ti to přeju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.10.11 20:35

Jesse, děkuju :hug:
Tak zítra hodně štěstí, já už jdu do peřin. Dneska si dám asi prášek na spaní, mám v poslední době potíže s usínáním. Asi víš, co se mi pořád honí v hlavě :-(
Tak se aspoň vyspím pořádně, vstávám v sedm ráno. Doufám, že do oběda budu už doma.
Tak teda dobrou noc a zítra přeju super výsledky :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9303
12.10.11 20:36

Kleo, krásnou dobrou noc, a zítra hezký den. A děkuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
12.10.11 21:00

Gratuluju Barunce a Mince k testíkům a vítám mezi těhulema.

Kleo neboj všechno dobře dopadne a s tím co máš všechno v plánu dělat, tak ti to uteče jako voda a budeš taky těhule jako my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
12.10.11 21:08

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
12.10.11 21:13

Hanččí :mavam: :kytka: :hug:
Minko :mavam: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
12.10.11 21:17
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.10.11 09:10

ahojky holky :mavam: :mavam: :andel:
kleofasku,drzim palecky at vyjde vse podle tvych predstav :hug: :hug: :hug:
jesse-jak dopadla kontrola?? :-D
hanččí,dekuju.jak se jinak dari?? :huban:
minko :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.10.11 11:33

ahoj sluníčka, snažila jsem se vše dočíst…veeeelká gratulace Mince a Barunce :kytka: :hug: …a ostatním držím palečky :wink: …já čekám na mrchu a pak začínám stimulovat, tentokrát asi na umělý cyklus, protože mám dlouhý protokol…2.den MS jdu na injekci, pak mám 14dní čekat a pak mi budou dávat puregon, nebo tak nějak se to jmenuje + normál. kys.listová a prednison.....máte s tím některá zkušenost? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí