IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
14.10.11 13:33

Kleo, děkuji. Vidíš, to mě nedošlo, v neděli nám vzniknou miminka :dance: :dance: :dance: , tys to tak hezky napsala :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.10.11 13:48

No vidíš, že je důvod k radosti :wink:
Musíš vidět to dobré :wink: Tak se opečovávej a dodávej svým folíkům pohodičku, za chvilku už budou venku a vznikne z nich děťátko :hug:
A už žádné chmury! :wink:

• Citovat
  • Upravit
146
14.10.11 17:03

jesse,tak ti preji at ty dve jsou super kvalitni a za par dni sup s nima zpatky do briska :hug: :srdce: :hug: presne tak,budou to tva miminka,mysli pozitivne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarasta
14.10.11 19:12

Ahoj holky, posílám pozdrav všem. Jste někdo po neúspěšném ET a jdete na KET? Po jak dlouhé pauze jdete?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
14.10.11 20:12

Klarasto, já jsem šla na KET hned tu menstruaci, co nevyšlo IVF. Ale záleží na tom, jakou budeš mít hladinu hormonů a sliznici. Musíš se na to zepatat lékaře, on už ti řekne. Jinak KET vyšel, ale mimčo se vyvíjelo špatně :-(

• Citovat
  • Upravit
407
14.10.11 21:47
Jesse tfuj tfuj at jsou to dve krasna vajucha a z nich jeste jrasnejsi miminka;)
jesse píše:
ahojky holky, tak jsem zpět z KO. Zázraky se nedějí a asi budou opravdu jen 2. OPU v neděli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.10.11 10:28

Holky ahojky :mavam:
Já vás přišla jenom pozdravit. Za chvíli odjíždíme k našim. Budeme hodovat :-D
Takže dneska sem už asi nezavítám. Ale zas ena druhou stranu budu mít co dočítat :-D
Jesse a ty se drž a hlavně s dobrou náladou!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9303
15.10.11 10:34
Kleofasek píše:
No vidíš, že je důvod k radosti :wink:
Musíš vidět to dobré :wink: Tak se opečovávej a dodávej svým folíkům pohodičku, za chvilku už budou venku a vznikne z nich děťátko :hug:
A už žádné chmury! :wink:

Kleo, si velmi silná :hug: Děkuji ti za veškerou podporu, jsi zlato. Dneska už jen polehávám, piju a nicnedělám a na zítra mám trochu strach, né ze zákroku, to budu spinkat, ale z výsledku, a nejhorší na tom je, že se dovím, kolik se jich oplodnilo až v úterý, to bude strašně dlouho.
Přeji ti krásný vákend a zítra až dorazím dom, tak vá dám vědět :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
15.10.11 11:46
Barunka82 píše:
jesse,tak ti preji at ty dve jsou super kvalitni a za par dni sup s nima zpatky do briska :hug: :srdce: :hug: presne tak,budou to tva miminka,mysli pozitivne :srdce:

Barunko, děkuji :hug: , snažím se myslet pozitivně, ale víš, jak to je :roll: Dr. říkal, že by byla dobrá prodloužená kultivace, ale to se bude odvíjet od vývoje embryek, takže kdyř dojedu v úterý na KO tak je možné, že bude ET.
Přeji ti nádherný vákend :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
15.10.11 11:47
Klarasta píše:
Ahoj holky, posílám pozdrav všem. Jste někdo po neúspěšném ET a jdete na KET? Po jak dlouhé pauze jdete?

Kalastro :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
15.10.11 11:50
janijacek píše:
Jesse tfuj tfuj at jsou to dve krasna vajucha a z nich jeste jrasnejsi miminka;)
jesse píše:
ahojky holky, tak jsem zpět z KO. Zázraky se nedějí a asi budou opravdu jen 2. OPU v neděli.

Janijacku, děkuji mocinky :hug: Taky si to přeji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.10.11 13:17

Ahojky holky,take vas jdu pozdravit a poprat krasny a pohodovy vikend..pocasi vypada pekne tak toho vyuzijte :palec: :lol: me prijde odpoledne navsteva,tak se tu snad ukazu jeste vecer.. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
15.10.11 14:34

Take vsechny zrdavim! Sup sup uzivat ven posledniho slunicka ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.10.11 08:58

:srdce: krasne rano :huban:
jak travite vsichni vikend??
jesse,drzim palecky na OPU,at je vse tak jak ma byt..! :hug: :hug: :hug: dej pak vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
16.10.11 13:28

Ahojky holky :mavam:
Tak jsem zpátky. Máme jen dva vajucha tak doufám, že se krásně oplodnili a že už se nám krásně vyvíjí, ale to se dovím až v úterý a jestli budou, tak bude i ET.
Holky děkuji za vaši podporu a držení pěstí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital