Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleo, děkuji. Vidíš, to mě nedošlo, v neděli nám vzniknou miminka
, tys to tak hezky napsala
![]()
No vidíš, že je důvod k radosti ![]()
Musíš vidět to dobré
Tak se opečovávej a dodávej svým folíkům pohodičku, za chvilku už budou venku a vznikne z nich děťátko ![]()
A už žádné chmury! ![]()
jesse,tak ti preji at ty dve jsou super kvalitni a za par dni sup s nima zpatky do briska
presne tak,budou to tva miminka,mysli pozitivne ![]()
Ahoj holky, posílám pozdrav všem. Jste někdo po neúspěšném ET a jdete na KET? Po jak dlouhé pauze jdete?
Klarasto, já jsem šla na KET hned tu menstruaci, co nevyšlo IVF. Ale záleží na tom, jakou budeš mít hladinu hormonů a sliznici. Musíš se na to zepatat lékaře, on už ti řekne. Jinak KET vyšel, ale mimčo se vyvíjelo špatně ![]()
jesse píše:
ahojky holky, tak jsem zpět z KO. Zázraky se nedějí a asi budou opravdu jen 2. OPU v neděli.
Holky ahojky ![]()
Já vás přišla jenom pozdravit. Za chvíli odjíždíme k našim. Budeme hodovat ![]()
Takže dneska sem už asi nezavítám. Ale zas ena druhou stranu budu mít co dočítat ![]()
Jesse a ty se drž a hlavně s dobrou náladou!!! ![]()
Kleofasek píše:
No vidíš, že je důvod k radosti
Musíš vidět to dobréTak se opečovávej a dodávej svým folíkům pohodičku, za chvilku už budou venku a vznikne z nich děťátko
A už žádné chmury!
Kleo, si velmi silná
Děkuji ti za veškerou podporu, jsi zlato. Dneska už jen polehávám, piju a nicnedělám a na zítra mám trochu strach, né ze zákroku, to budu spinkat, ale z výsledku, a nejhorší na tom je, že se dovím, kolik se jich oplodnilo až v úterý, to bude strašně dlouho.
Přeji ti krásný vákend a zítra až dorazím dom, tak vá dám vědět
![]()
Barunka82 píše:
jesse,tak ti preji at ty dve jsou super kvalitni a za par dni sup s nima zpatky do briska![]()
![]()
presne tak,budou to tva miminka,mysli pozitivne
Barunko, děkuji
, snažím se myslet pozitivně, ale víš, jak to je
Dr. říkal, že by byla dobrá prodloužená kultivace, ale to se bude odvíjet od vývoje embryek, takže kdyř dojedu v úterý na KO tak je možné, že bude ET.
Přeji ti nádherný vákend
![]()
Klarasta píše:
Ahoj holky, posílám pozdrav všem. Jste někdo po neúspěšném ET a jdete na KET? Po jak dlouhé pauze jdete?
Kalastro ![]()
janijacek píše:
Jesse tfuj tfuj at jsou to dve krasna vajucha a z nich jeste jrasnejsi miminka;)jesse píše:
ahojky holky, tak jsem zpět z KO. Zázraky se nedějí a asi budou opravdu jen 2. OPU v neděli.
Janijacku, děkuji mocinky
Taky si to přeji ![]()
Ahojky holky,take vas jdu pozdravit a poprat krasny a pohodovy vikend..pocasi vypada pekne tak toho vyuzijte
me prijde odpoledne navsteva,tak se tu snad ukazu jeste vecer..
![]()
Take vsechny zrdavim! Sup sup uzivat ven posledniho slunicka ! ![]()
krasne rano ![]()
jak travite vsichni vikend??
jesse,drzim palecky na OPU,at je vse tak jak ma byt..!
dej pak vedet ![]()
Ahojky holky ![]()
Tak jsem zpátky. Máme jen dva vajucha tak doufám, že se krásně oplodnili a že už se nám krásně vyvíjí, ale to se dovím až v úterý a jestli budou, tak bude i ET.
Holky děkuji za vaši podporu a držení pěstí
![]()