IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
19.10.11 21:01
Barunka82 píše:
jesse..jen odpocivej :hug: 8-) uz kvuli pocitu ze to delas pro mrnousky :srdce:
dekuju,snad bude kontrola v naprostem poradku,zatim papa :-D

Barunko, mě už z toho ležení bolí záda, ale vydržím to, pro mimísky všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
19.10.11 21:25
ahoj,my čekáme už 4 roky,ale to proto,že se nám narodila malá,tak jsme to museli na 2 roky odložit.Takže vlastně čekáme 1,5 od podání žádosti.Ale ti co s námi dělali přípravku,tak jedni dostali po 18 měsících 6titýdenní holčičku a jedni po 2letech 9měsíčního chlapečka.My tím,že už jedno máme,tak budeme čekat déle. :cry:
Kleofasek píše:
Ahoj holky :mavam:
Milupo, to mě mrzí, ale máte doma alespoň jednoho andílka a není všem dnům konec! Jen si odpočiň, myslím, že je to potřeba, hlavně i psychika a okolí tím trpí :-(
Chtěla jsem se tě zeptat, jak dlouho se asi čeká na adoptované miminko? Já nad tím dost uvažuju, pokud se nebude dařit. Můj chce vyzkoušet teda všechny pokusy IVF, ale nevím, kde na to budeme brát. U nás je to strašně drahé. Mě stálo 1IVF + 1KET 33 000 tisíc :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
19.10.11 21:27
Jesse,děkuji moc.No uvidíme!!Moc ti držím palečky i na nohou,ať se ukáže ta dálnice!!!!!!!!! :kytka: Kleo,máš pravdu,že tím trpí celé okolí,no právě!!!
jesse píše:
Milup, to je mi hrozně líto :hug: :hug: :hug: Beruško, ani nevíš jak, tak moc jsem ti to přála. Věřím, že se vám teď do ničeho nechce, bylo toho hodně, dejte si pauzu a jak nebude telefonek, tak uvidíš, že bude síla do dalšího boje :hug: :hug: :hug: přeji ti vše nejlepší :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
19.10.11 21:45

Jo jo holky dneska na krev aby mi potvrdily těhotenství ale vysledek az zítra tak zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
20.10.11 12:23
Milupa píše:
Jesse,děkuji moc.No uvidíme!!Moc ti držím palečky i na nohou,ať se ukáže ta dálnice!!!!!!!!! :kytka: Kleo,máš pravdu,že tím trpí celé okolí,no právě!!!

Milupo, děkuji moc, zatím ležím a snažím se nic nedělat, ale už se mi to táhne. Ještě jednou děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.10.11 14:48

Jesse, ahojda :mavam:
jenom lež nebo se klidně v posteli vrť a občas si popochoduj po ložnici nebo pokoji. Akorát nic nedělat :wink:
Já jsem taky nevydržela neustále ležet, protáhnout tělo je dobré i kvůli zácpě. Když pořád ležíš, tak se k tomu brzo dopracuješ. Já ji měla :-D
Takže když občas vstaneš, 2× si obejdeš ložnici, spíš tělíčku prospěješ :wink:
Ale ostatní činnosti nech na drahé polovičce.
Moc na tebe myslím, držím ti všechno, co mám! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9303
20.10.11 15:37

Kleo, popsala jsi to přesně. Občas se projdu, ale nedelám nic, skoro celou dobu jsem v posteli :mrgreen:
Jak se máš ty Kleo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.10.11 15:51

Jesee. já se mám dobře. Prostě normální všední život :-) Za chvíli k nám přijede brácha s galánkou, tak pokecáme. Ale jinak to víš. Pořád počítám dny, než bude imunologické vyšetření v Praze :-)
Potom asi změním kliniku a pustíme se do nového IVF. Když Bůh dá, tak na jaro :-)

• Citovat
  • Upravit
146
20.10.11 17:44

Ahoj holky,preju hezky vecer :kytka: :mavam:tak dneska jsme se rozloucili v CARu a jsme predany k me gyndarce,26.10 nas ceka 1.poradna..mame byt ne sebe velmi opatrny :hug: miminko meri 1 cm,dostali jsme 2 krasne fotecky a jsme moooc dojaty :huban: uz se zas tesim az bobanka uvidim :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.10.11 17:48

minko,jake mas HCG?
jesse,to lezeni se vydrzet da..musi,delame to pro ty nase miminka :hug: jak se dnes citis??
kleo,ono to cekani utece :-D proc chces menit CAR??holky,myslim na vas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
20.10.11 17:57

Barunko, to jsou krásné zprávy :pankac: :pankac: :pankac: Vidíš a tolik strachu, ale hlavní je, že je vše v pohodě :hug:
Já pořád ležím, skoro pořád, akorát jsem byla na 5 min. venku s psíkem, jinak ležím, řtu si, jsem na netu koukám na televizi a teď dorazil manžel, byla jsem ho přivítat a ten mě zase hnal do pelechu :mrgreen: Ale, jak sji psala, pro mimísky všechno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.10.11 20:21

jesse,tak je to spravne :lol: projdi se po bytecek a supky dupky zpatky do postylky,co ja precetla casopisu :dance: me teda cist bavi :-D urcite se vyplati dodrzovat klidovy rezim,alespon ten prvni tyden :hug:
jojo,ze dneska mam radost ale toho strachu se ne a ne zbavit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.10.11 22:26

Barusko… :hug:
ty jsi byla těhulka po mě, viď?
Představuju si moje mimi, kdyby bylo tak velké jako to tvoje.. :-(
Tak ať bojuje i za to naše bobátko. Pořád to pobolívá, ale moc vám to přeju.

• Citovat
  • Upravit
437
20.10.11 23:36

Barunko gratuluju k dobrým zprávám.

Jesse úplně ti to ležení v postýlce závidím já jsem neležela musela jsem rychtovat narozky a pak každý den vodit syna do školky, takže tomu odpočinku jsem moc nedala, akorát jsem se snažila spíš nic nedělat, ale jinak jsem brouzdala pořád. Ono to jinak s malym synem nejde. Jinak mě se daří dobře já totiž vůbec nevim že jsem těhotná, kdybych nezačala zjišťovat, že se nevejdu skoro do žádný podzimní a zimní bundy, tak opravdu nevím, že jsem v tom. Mě totiž není ani špatně což my nebylo ani u syna. Takže u mě pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.10.11 10:14

Dobré ráno,
holky, mě je dneska tak zle. Mám i teplotu a bolí mě hlava. Musela jsem se i přeobjednat na klinice. Takže tam jdu až v úterý. Doufám, že už to bude lepší. Mám pocit, že se každou chvilku pozvracím :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex