Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleo, tak doufám, že manžel přišel pln sil a že bude krásný večer
![]()
Kleo, děkuji, jsi moc hodná a kdyby to záleželo ode mně, tak už si užíváš bezstarostného těhu. Ale neboj, brzo budeš
![]()
Iarosko, ja si myslim, ze kontryhel neoddali MS.Akorat by ji treba moh trochu zesili-mohla by Ti narust silnejsi sliznice. Jestli jsi se nejak nepredavkovala, nemel by mit vliv…Blby dotaz,ale nejsi tehu?
Jnak holky, nejte tu nektera z Heliosu? Pacienti co maji PGD uz to tam neplati, da se to napsat na pojistovnu,ale potrebuju vedet, jestli to plati pro vsechny pojistovny?Svagrova to bude potrebovat a ma VZP.Ja uz do Heliosu na kontrolu ted asi nepujdu,jsem uz predana sve lekarce, tak jen kdyby jste nektera o tom vedely? Diky;)
Janijacek, z Heliosu nejsem, ale můžu ti poradit, jednoduše do Heliosu zavolej, nebo si napiš dotaz na pojišťovnu, nebo tam taky můžeš zavolat, určitě ti musí dát info.
Hezky vecer holky
ja jsem dneska nejaka hotova,od vcerejsiho vecera je mi
dneska jsem dokonce poprve navstivila zachodovou misu..jee,jak me bylo zle-ted uz je to lepsi ![]()
jesse,pi na co mas chut jen pozor na kofein a bylinky.uz mas skoro pulku za sebou,to cekani te rychle utece..jen bud na sebe opatrna
![]()
kleofasku,sliznice snad uz brzy doroste..preju hezky mazlici vecer
![]()
janijacek
![]()
Dobré ránko, kočenky ![]()
Barunko, piju jen vodu, maximálně vodu se šťávou i inka už mi došla
Ono se říká, že druhá půlka utíká rychleji, no uvidíme, hlavně, aby byl dobrý výsledek ![]()
Dobré ráno holky ![]()
dneska jsem spala dlouho ![]()
Včera večer nic nebylo
Chudák byl unavený, přišel až okolo osmé, pojedl, osprchoval se, lehl a spal. Tak jsem byla aspoň nalepená u něj a koukala jsem na talenty ![]()
Baru, v kolikátém týdnu jsi? Mě začalo být tak zle v osmém týdnu. To jsme pořád lízala zázvorové lízátka. Pomohlo to vždycky na chvilku, ale pomohlo. Anebo je na to čaj ![]()
S tím PGD to je tak, že to proplácí pojišťovna? Já se jen informuju. Zatím o této metodě neuvažujme, ale každá pomoc od pojišťovny je dobrá ![]()
Jesse už je 6 dní po transféru, to je šílený, jak to utíká ![]()
Ahojky Kleo, to je fajn, že sis pospinkala
Jojo, už šestý den, ještě 4 ![]()
Ahojky holky ![]()
jesse,za par dni budes testovat..vid??ted uz to vazne utece
ja piju hodne mineralky s prichuti nebo to caro
kleofasku,o tech zazvorovych lizatkach take uvazuju-zitra je koupim
a jsem na to zvedava.dneska jsem presne 8+1..
ty jo,zrova si rikam ze za 2 mesice je stedry den,to je strasny jak to leti
![]()
Barunka82 píše:
Ahojky holky
jesse,za par dni budes testovat..vid??ted uz to vazne uteceja piju hodne mineralky s prichuti nebo to caro
Barunko, ve středu máš první těhu poradnu, to je super
přeji jen krásné zprávičky ![]()
Tastit budu asi až v pátek, teda jestli to vydržím. Zítra si zajdu koupit mamatesy a pak se uvidí
Holky, všechny zdravím a přeji krásný večer
![]()
Ahoj holky
Jessi já se těším na tvůj testik ![]()
Barunko poradna já už chci taky
To tě tam posila doktor?
Minko, děkuji, já se taky na ně těším a doufám, že nesklamou. Pořád to nechávám na pátek ![]()
HOLKY je to tam jsou tam 2
mám už i fotku,ale na srdíčko musíme ještě počkat
![]()
MINKA22 píše:
HOLKY je to tam jsou tam 2![]()
![]()
![]()
mám už i fotku,ale na srdíčko musíme ještě počkat
![]()
![]()
![]()
Minko, to je supeeeeeerrrrrr. Mám obrovitou radost
![]()
Snad bude, moc ti to přeju, opravdu

Já jsem dneska ospalá, možná to bude tím počasím
A už se nemůžu dočkat své drahé polovičky, dneska budu ďáblík, chystám se svádět
Ale jestli bude chudák moc unavený, tak mám po zábavě