IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
23.10.11 15:55

Snad bude, moc ti to přeju, opravdu :kytka:
Já jsem dneska ospalá, možná to bude tím počasím :nevim:
A už se nemůžu dočkat své drahé polovičky, dneska budu ďáblík, chystám se svádět :-D
Ale jestli bude chudák moc unavený, tak mám po zábavě :-D

• Citovat
  • Upravit
9303
23.10.11 18:47

Kleo, tak doufám, že manžel přišel pln sil a že bude krásný večer :pankac: :pankac: :pankac:
Kleo, děkuji, jsi moc hodná a kdyby to záleželo ode mně, tak už si užíváš bezstarostného těhu. Ale neboj, brzo budeš :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.10.11 19:20

Iarosko, ja si myslim, ze kontryhel neoddali MS.Akorat by ji treba moh trochu zesili-mohla by Ti narust silnejsi sliznice. Jestli jsi se nejak nepredavkovala, nemel by mit vliv…Blby dotaz,ale nejsi tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.10.11 19:23

Jnak holky, nejte tu nektera z Heliosu? Pacienti co maji PGD uz to tam neplati, da se to napsat na pojistovnu,ale potrebuju vedet, jestli to plati pro vsechny pojistovny?Svagrova to bude potrebovat a ma VZP.Ja uz do Heliosu na kontrolu ted asi nepujdu,jsem uz predana sve lekarce, tak jen kdyby jste nektera o tom vedely? Diky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
23.10.11 19:33

Janijacek, z Heliosu nejsem, ale můžu ti poradit, jednoduše do Heliosu zavolej, nebo si napiš dotaz na pojišťovnu, nebo tam taky můžeš zavolat, určitě ti musí dát info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
23.10.11 20:16

Hezky vecer holky :kytka: :mavam: ja jsem dneska nejaka hotova,od vcerejsiho vecera je mi :poblion: :poblion: :poblion: dneska jsem dokonce poprve navstivila zachodovou misu..jee,jak me bylo zle-ted uz je to lepsi :palec:
jesse,pi na co mas chut jen pozor na kofein a bylinky.uz mas skoro pulku za sebou,to cekani te rychle utece..jen bud na sebe opatrna :hug: :hug: :hug:
kleofasku,sliznice snad uz brzy doroste..preju hezky mazlici vecer :hug: :lol: :mrgreen:
janijacek :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
24.10.11 08:34

Dobré ránko, kočenky :mavam:
Barunko, piju jen vodu, maximálně vodu se šťávou i inka už mi došla :mrgreen: Ono se říká, že druhá půlka utíká rychleji, no uvidíme, hlavně, aby byl dobrý výsledek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
24.10.11 09:52

Dobré ráno holky :mavam:
dneska jsem spala dlouho :-)
Včera večer nic nebylo :cert: Chudák byl unavený, přišel až okolo osmé, pojedl, osprchoval se, lehl a spal. Tak jsem byla aspoň nalepená u něj a koukala jsem na talenty :-)
Baru, v kolikátém týdnu jsi? Mě začalo být tak zle v osmém týdnu. To jsme pořád lízala zázvorové lízátka. Pomohlo to vždycky na chvilku, ale pomohlo. Anebo je na to čaj :wink:
S tím PGD to je tak, že to proplácí pojišťovna? Já se jen informuju. Zatím o této metodě neuvažujme, ale každá pomoc od pojišťovny je dobrá :-)
Jesse už je 6 dní po transféru, to je šílený, jak to utíká :-D

• Citovat
  • Upravit
9303
24.10.11 10:11

Ahojky Kleo, to je fajn, že sis pospinkala :-D Jojo, už šestý den, ještě 4 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.10.11 17:27

Ahojky holky :-D
jesse,za par dni budes testovat..vid??ted uz to vazne utece :pankac: ja piju hodne mineralky s prichuti nebo to caro
kleofasku,o tech zazvorovych lizatkach take uvazuju-zitra je koupim :wink: a jsem na to zvedava.dneska jsem presne 8+1..
ty jo,zrova si rikam ze za 2 mesice je stedry den,to je strasny jak to leti :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
24.10.11 18:56
Barunka82 píše:
Ahojky holky :-D
jesse,za par dni budes testovat..vid??ted uz to vazne utece :pankac: ja piju hodne mineralky s prichuti nebo to caro

Barunko, ve středu máš první těhu poradnu, to je super :pankac: přeji jen krásné zprávičky :hug:
Tastit budu asi až v pátek, teda jestli to vydržím. Zítra si zajdu koupit mamatesy a pak se uvidí

Holky, všechny zdravím a přeji krásný večer :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
24.10.11 21:48

Ahoj holky :mavam: Jessi já se těším na tvůj testik :palec:
Barunko poradna já už chci taky :dance: To tě tam posila doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.10.11 10:04

Minko, děkuji, já se taky na ně těším a doufám, že nesklamou. Pořád to nechávám na pátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.10.11 13:14

HOLKY je to tam jsou tam 2 :dance: :dance: :dance: :dance: mám už i fotku,ale na srdíčko musíme ještě počkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.10.11 13:41
MINKA22 píše:
HOLKY je to tam jsou tam 2 :dance: :dance: :dance: :dance: mám už i fotku,ale na srdíčko musíme ještě počkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Minko, to je supeeeeeerrrrrr. Mám obrovitou radost :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí