IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
22.10.11 10:08

Janijacku, ahoj :mavam: Taky nám nezapomeň napsat jak se daří tobě :pankac:
Kleo, trochu mě bolí záda, ale jinak celkem v pohodě, snažím se ležet většinu času, ale už taky trochu pochoduji po bytě, ale jinak nic, dneska jsem udělala kafíčko ráno a dostala jsem od muže vyhubováno, no budu jej muset trochu usměrnit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jak je tobé dneska, zlatíčko, doufám, že dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.10.11 10:19

Jesse, mě je trochu líp. Tak ještě mám pořád průjem, ale je to mnohem lepší. Jsme u tchánů a k obědu je zelí a prejt, tak doufám, že nebudu lítat na WC ještě víc :lol:
Jinak taky nemám co na práci, ale odpoledne bych chtěla jít s mojím na procházku, je moc hezky :-)
A ty piješ kafe, když čekáš na mimi? Já nechcu být mudrc, ale moc to nedoporučují. Kofein prý může způsovovat u někoho raný potrat. Tak si zkus třeba Caro nebo Bikávu :wink:

• Citovat
  • Upravit
9303
22.10.11 10:28

Kleo, kávu už nepiju od začátku stimulky, piju Caro, nebo Inku. Ono se sicš říká, že jedno kafčo není špatně, ale vydržím bez tohov pohodě, tak proč něco pokoušet. A taky jsem četla, že kofein nedělá dobře na tvorbu vajíček, takže jsem pčestala už u stimulky :-D
Jsem ráda, že je ti lépe a teda s tím prejtíkem mi děláš chutě :mrgreen: Tak se měj moc krásně a užijte si krásně prochajdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.10.11 10:29

Už u stimulky? tak to jsem nevěděla, díky za radu  :wink:

• Citovat
  • Upravit
9303
22.10.11 10:31

Kleo není zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.10.11 10:56

Ahojky holky,jdu vas pozdravit a nakouknout co je u vas noveho :hug:
kleo,to je faj ze uz je ti lepe..jen at to vydrzi :-D
jesse,jak se citis s miminkama v brisku??ja jsem kafarka a od OPU jsem zacala pit Caro s mlekem 2 krat denne a chutna mi..
janijacek,je tady hodne co cist :palec: jak se ti dari?
my mame ted doma starosti a praci se stale ucpanym odpadem,ktery nam take strhnul tesneni pod sprchacem tak ze nas ceka v nejblizsich dnech akutni rekonstrukce koupelny :think: :-? a hlavne necekany vydaj,ale neda se nic delat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.10.11 19:49

Holky, me je docela fajn, uz jsem tu myslim psala, ze kazde rano savlim,ale tim me neprijemnosti konci a pak je mi dobre:) Dohodla jsem se s gyn, ze budu dal chodit do prace-nemam narocne zamestnani, takze super, jsem rada.A proste zatim je to takova ydylka, tuk tuk na drevo, ze mi to snad vydrzi…
jesse vydrz to lezeni,at tam fazolky krasne naklici :kytka:
kleo,fajn,ze Ti je lepe
Jinak holky, ja misto kafe ted piju CARO, je to stejne dobry :)
barunko to musi byt neprijemne-vydaje za IVF a pak jeste za instalatera-snad to nebude takova pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.10.11 10:32

ahoj sluníčka, tak jsem vás zase poctivě dočetla …u mě zatím nic nového, mrcha měla dorazit ve středu a zatím nic, tak stále čekám..... …nevíte, zda může pití kontryhele oddálit MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.10.11 10:55

Janijacku, jenom savli :pankac: Pokud je jinak všechno O.K., tak to je dobré šavlení :pankac:
barunko, Jesse ahojda :mavam:
Jaroško, já si myslím, že by neměl. A jak ho piješ? Má se pít jen do ovulace, pak už ne.
Já ho teď porevizi piju taky, páč mi očesali sliznici na 6mm :cert: , místo na 10mm :cert:
Tak aby mi brzy dorostla a abych co nejdřív začala menstruovat. Bože, já jsem už tak dlouho neměla měsíčky, už ani nevím, jaké to je :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
620
23.10.11 11:07
Kleofasek píše:
Janijacku, jenom savli :pankac: Pokud je jinak všechno O.K., tak to je dobré šavlení :pankac:
barunko, Jesse ahojda :mavam:
Jaroško, já si myslím, že by neměl. A jak ho piješ? Má se pít jen do ovulace, pak už ne.
Já ho teď porevizi piju taky, páč mi očesali sliznici na 6mm :cert: , místo na 10mm :cert:
Tak aby mi brzy dorostla a abych co nejdřív začala menstruovat. Bože, já jsem už tak dlouho neměla měsíčky, už ani nevím, jaké to je :think: :nevim:
…právě že jsem ho pila déle…cca 21dní, tak nevím, jestli to může být tím nebo jsem jen rozhozená z těch hormonů…nikdy se mi to nestává… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
23.10.11 12:52

Barunko, :mavam: jak se vede :hug: Mě Caro moc nechutná, kafe jsem pila černé a to se bez mlíka nedá :jazyk: Švagrová mi dala na ochutnání Inku, tak si ji občas dám, ale bez mlíka a cukru ani ránu.
Janijacku :mavam: to víš, že ležím, poctivě, ale zítra už začnu pomalu fungovat, přehánět nic nebudu, nebudu bic riskovat, akorát si do lékárny zajdu pro testíky, ta je za rohem :mrgreen:
Iarosko :mavam: neboj, ona dorazí. Já jsem pila kontryhel celou dobu, ne jen do ovulace a mrcha chodila normálně, tak si nemyslím, že je to tím, to spíše těma hormonama.
Kleofásku :mavam: jak se daří, doufám, že ti je už dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.10.11 12:58

Jesse, mě už je dobře, akorát mám pořád trochu průjem, ale už je to dobrý :-)
Můj je dneska celý den pryč, je mi doma smutno :-(
Dívám se na telku, je tam dobrý český film, tak aspoň že to. A co ty? Jak se cítíš? Máš pocit, že už je něco jinak? Nebo se zatím cítíš pořád stejně? Ono je ještě brzy, ale mě třeba už ze začátku pálila žáha a bolela hlava

• Citovat
  • Upravit
9303
23.10.11 13:49

Kleo, tak jak píšeš o té hlavě, tak ano už asi 3 dny mě na večer dost rozbolí hlava. Pořád jsem dumala z čeho to může být :mrgreen: Žáha zatím v klidu, ale bříško pořád dává o sobě vědět. Jinak jsem si dnes udělala testík, jestli mám v těle pregnyl, tak už je pryč :pankac: Jen doufám, že ten těhotenský se brzo ukáže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.10.11 14:01

Jesse, na těhotenství je moc moc brzo. Kdy budeš testovat? Podle mě by to šlo už devátý den. J8 teda dělala test už devátý a bylo to tam.
Tak si myslím, že desátý už by to mělo určitě něco ukázat :kytka:
A hlava je velmi dobrý příznak :potlesk:
Taky mě trnuly nohy, hlavně lýtka. Ale to tuším až později

• Citovat
  • Upravit
9303
23.10.11 15:24

Kleo, testila jsem dnes jen abych věděla, že pregnyl už je pryč a testit tak opravdu budu asi až v pátek, to budu 10 dní po ET, tak jestli tam něco má být, tak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí