Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Janijacku, ahoj
Taky nám nezapomeň napsat jak se daří tobě ![]()
Kleo, trochu mě bolí záda, ale jinak celkem v pohodě, snažím se ležet většinu času, ale už taky trochu pochoduji po bytě, ale jinak nic, dneska jsem udělala kafíčko ráno a dostala jsem od muže vyhubováno, no budu jej muset trochu usměrnit
A jak je tobé dneska, zlatíčko, doufám, že dobře ![]()
Jesse, mě je trochu líp. Tak ještě mám pořád průjem, ale je to mnohem lepší. Jsme u tchánů a k obědu je zelí a prejt, tak doufám, že nebudu lítat na WC ještě víc ![]()
Jinak taky nemám co na práci, ale odpoledne bych chtěla jít s mojím na procházku, je moc hezky ![]()
A ty piješ kafe, když čekáš na mimi? Já nechcu být mudrc, ale moc to nedoporučují. Kofein prý může způsovovat u někoho raný potrat. Tak si zkus třeba Caro nebo Bikávu ![]()
Kleo, kávu už nepiju od začátku stimulky, piju Caro, nebo Inku. Ono se sicš říká, že jedno kafčo není špatně, ale vydržím bez tohov pohodě, tak proč něco pokoušet. A taky jsem četla, že kofein nedělá dobře na tvorbu vajíček, takže jsem pčestala už u stimulky ![]()
Jsem ráda, že je ti lépe a teda s tím prejtíkem mi děláš chutě
Tak se měj moc krásně a užijte si krásně prochajdu ![]()
Ahojky holky,jdu vas pozdravit a nakouknout co je u vas noveho ![]()
kleo,to je faj ze uz je ti lepe..jen at to vydrzi ![]()
jesse,jak se citis s miminkama v brisku??ja jsem kafarka a od OPU jsem zacala pit Caro s mlekem 2 krat denne a chutna mi..
janijacek,je tady hodne co cist
jak se ti dari?
my mame ted doma starosti a praci se stale ucpanym odpadem,ktery nam take strhnul tesneni pod sprchacem tak ze nas ceka v nejblizsich dnech akutni rekonstrukce koupelny
a hlavne necekany vydaj,ale neda se nic delat ![]()
Holky, me je docela fajn, uz jsem tu myslim psala, ze kazde rano savlim,ale tim me neprijemnosti konci a pak je mi dobre:) Dohodla jsem se s gyn, ze budu dal chodit do prace-nemam narocne zamestnani, takze super, jsem rada.A proste zatim je to takova ydylka, tuk tuk na drevo, ze mi to snad vydrzi…
jesse vydrz to lezeni,at tam fazolky krasne naklici ![]()
kleo,fajn,ze Ti je lepe
Jinak holky, ja misto kafe ted piju CARO, je to stejne dobry ![]()
barunko to musi byt neprijemne-vydaje za IVF a pak jeste za instalatera-snad to nebude takova pecka
ahoj sluníčka, tak jsem vás zase poctivě dočetla …u mě zatím nic nového, mrcha měla dorazit ve středu a zatím nic, tak stále čekám..... …nevíte, zda může pití kontryhele oddálit MS?
Janijacku, jenom savli
Pokud je jinak všechno O.K., tak to je dobré šavlení ![]()
barunko, Jesse ahojda ![]()
Jaroško, já si myslím, že by neměl. A jak ho piješ? Má se pít jen do ovulace, pak už ne.
Já ho teď porevizi piju taky, páč mi očesali sliznici na 6mm
, místo na 10mm ![]()
Tak aby mi brzy dorostla a abych co nejdřív začala menstruovat. Bože, já jsem už tak dlouho neměla měsíčky, už ani nevím, jaké to je
![]()
Kleofasek píše:…právě že jsem ho pila déle…cca 21dní, tak nevím, jestli to může být tím nebo jsem jen rozhozená z těch hormonů…nikdy se mi to nestává…
Janijacku, jenom savliPokud je jinak všechno O.K., tak to je dobré šavlení
barunko, Jesse ahojda
Jaroško, já si myslím, že by neměl. A jak ho piješ? Má se pít jen do ovulace, pak už ne.
Já ho teď porevizi piju taky, páč mi očesali sliznici na 6mm, místo na 10mm
Tak aby mi brzy dorostla a abych co nejdřív začala menstruovat. Bože, já jsem už tak dlouho neměla měsíčky, už ani nevím, jaké to je![]()
Barunko,
jak se vede
Mě Caro moc nechutná, kafe jsem pila černé a to se bez mlíka nedá
Švagrová mi dala na ochutnání Inku, tak si ji občas dám, ale bez mlíka a cukru ani ránu.
Janijacku
to víš, že ležím, poctivě, ale zítra už začnu pomalu fungovat, přehánět nic nebudu, nebudu bic riskovat, akorát si do lékárny zajdu pro testíky, ta je za rohem ![]()
Iarosko
neboj, ona dorazí. Já jsem pila kontryhel celou dobu, ne jen do ovulace a mrcha chodila normálně, tak si nemyslím, že je to tím, to spíše těma hormonama.
Kleofásku
jak se daří, doufám, že ti je už dobře ![]()
Jesse, mě už je dobře, akorát mám pořád trochu průjem, ale už je to dobrý ![]()
Můj je dneska celý den pryč, je mi doma smutno ![]()
Dívám se na telku, je tam dobrý český film, tak aspoň že to. A co ty? Jak se cítíš? Máš pocit, že už je něco jinak? Nebo se zatím cítíš pořád stejně? Ono je ještě brzy, ale mě třeba už ze začátku pálila žáha a bolela hlava
Kleo, tak jak píšeš o té hlavě, tak ano už asi 3 dny mě na večer dost rozbolí hlava. Pořád jsem dumala z čeho to může být
Žáha zatím v klidu, ale bříško pořád dává o sobě vědět. Jinak jsem si dnes udělala testík, jestli mám v těle pregnyl, tak už je pryč
Jen doufám, že ten těhotenský se brzo ukáže ![]()
Jesse, na těhotenství je moc moc brzo. Kdy budeš testovat? Podle mě by to šlo už devátý den. J8 teda dělala test už devátý a bylo to tam.
Tak si myslím, že desátý už by to mělo určitě něco ukázat ![]()
A hlava je velmi dobrý příznak ![]()
Taky mě trnuly nohy, hlavně lýtka. Ale to tuším až později
Kleo, testila jsem dnes jen abych věděla, že pregnyl už je pryč a testit tak opravdu budu asi až v pátek, to budu 10 dní po ET, tak jestli tam něco má být, tak bude