Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj,no vidíš,úplně jsem zapomněla na podpisek.Ms přišla už 8mý den po et.Do konce roku nic neřeším a je možné,že už i nikdy.Já tento rok jen přežívala,ne žila.Pořád jsem myslela na ty minimálky a ivf-od prosince loňského roku jich bylo 5,z toho bez jednoho etu.Ty nervíky odnášela malá a manžel.A taky ty penízky!!
Spíš už čekám na ten telefonek ohledně adopce.Ale nikdy neříkej nikdy,že jo.Je fakt,kdyby mi zavolali,že mají pro nás prcka,tak je to jasné.
Hezke rano,holky.. ![]()
jesse,toho ctvrtka se fakt bojim ale to je u me normalni protoze ja se bojim vseho ![]()
kleofasku,dekuju ![]()
klarasta,u nas v Caru (Plzen) na sal manzel nesmi a ja myslim ze je to i zbytecne na tech 15 min.ten muj vzdy cekal na pokoji ![]()
Ahoj holky ![]()
Milupo, to mě mrzí, ale máte doma alespoň jednoho andílka a není všem dnům konec! Jen si odpočiň, myslím, že je to potřeba, hlavně i psychika a okolí tím trpí ![]()
Chtěla jsem se tě zeptat, jak dlouho se asi čeká na adoptované miminko? Já nad tím dost uvažuju, pokud se nebude dařit. Můj chce vyzkoušet teda všechny pokusy IVF, ale nevím, kde na to budeme brát. U nás je to strašně drahé. Mě stálo 1IVF + 1KET 33 000 tisíc ![]()
Milup, to je mi hrozně líto
Beruško, ani nevíš jak, tak moc jsem ti to přála. Věřím, že se vám teď do ničeho nechce, bylo toho hodně, dejte si pauzu a jak nebude telefonek, tak uvidíš, že bude síla do dalšího boje
přeji ti vše nejlepší
![]()
Barunko, neboj, vše bude v pořádku, není to dobré pro mimísky, věř jim
![]()
Baruško, čeho se bojíš, prosím tebe?!
Vždyť nemáš přece důvod. Tak se zbytečně nenervuj. I když mě se to kecá, až budu zase v tom, tak budu nervák až do porodu. Ale zase k tomu budu mít důvod, protože naše cesta za mrňátkem bude trochu hrbolatější ![]()
Ale ty bu´d v klídku ![]()
Jesse, jak se cítíš? Zítra si jedeš pro miminka ![]()
Holky, dneska jsem se objednala na pátek do CAR, jdu tam ještě na krev, jestli mi klesá hladina hormonů jak má a asi ještě na UZ dělohy. Myslela jsem, že se tam dostavím až v prosinci na kontrolu prolaktinu a při tom jsem tam vylepená každý týden ![]()
Ahoj holky ![]()
Kleo,Barun,Klarasto,Milu ![]()
Jesse na zítra hóóóóódně štěstíčka,tfuj tfuj tfuj
![]()
Kačulí, jak to?
Dlouho jsi tady nebyla, tak holka, co se stalo, že se nestalo?! ![]()
Milupa,moc me to mrzi..drzim palecky do dalsiho pokusu nebo adopce ![]()
jesse,kleofasku..holky,dekuju za podporu
sama nevi ceho se bojim..jsem uz takova
hlavne aby mimísek byl v poradku ![]()
kacenko
ve tvem podpisku ctu ze k ETU nedoslo,jak to??copak se stalo?
Ahoj holky, dobré ráno všem ![]()
Jesse, dneska jedeš do CAR pro mrňátka ![]()
Pak napiš, až budete doma ![]()
Káti, Kleofásku, Barunko,Milupo, holky děkuji vám, jste zlatíčka a moc vám děkuji za vaši podporu, bez vás bych to celé zvládala daleko hůř
![]()
Před chvilkou jsme dorazili domů. Ráno jak jsme dorazili do Polanky, tak jsem byla hrozně nervozni, protože jsem vlastně ani nevěděla jestli se neco oplodnilo, jelikož na doporuření lékařů jsme dali jen ICSI. V čekárně tam pobíhala malá holčička a když jsem si sedla, hned ke mě přiběhla a sedla si vedle mě a krásně se na mě usmála, holky v ten moment jsem věděla, že ET bude.
Dr. mi to jen potvrdil, jedno embryjko krásne 4 buněčné, to druhé pomalejší je 2 buněčné, ale prý to může dohnat. Takže mám v sobě dvě fazolky
Teď jen aby se uchytili a budu ta nejšťastnější na světě. KO až 3.11.
Jesse, parádička, paráda!!!!!
![]()
No vidíš, tak teďka se opatruj nastávající mamčo ![]()
A odpočívej, pro jistotu! Ať se mrňátkům u tebe líbí a pořádně k tobě přilnou ![]()
Kleo, děkuji
dneska se válím celý den, jen chodím na WC a to je vše ostatní obstarává manžel ![]()
ahojky holky,zdravim vas ![]()
jesse..mam obrovskou radost!!ted ty 2 bobiky krasne hyckej a dopravej namky a hlavne se setri
uz ted jsi tehulí ![]()
Barunko, moc děkuji
To víš, že si je hýčkám a posílám jim dobrůtky.
U oběda jsem říkala, že teď musím jíst za tři, tak mu málem zaskočilo
![]()