IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
13.10.11 11:41

Aahojky :mavam:
Iarosko, gratuluji ke stimulce. Já měla jen krátký protokol a gonal, takže ti neporadím
Barunko, děkuji, za pěsti, no nedopadlo to dle mých představ. Mám jen 3 folíky OK a 2 menší, takže nic moc a v pondělí možná OPU, to dle KO zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.10.11 12:01
jesse píše:
Aahojky :mavam:
Iarosko, gratuluji ke stimulce. Já měla jen krátký protokol a gonal, takže ti neporadím
Barunko, děkuji, za pěsti, no nedopadlo to dle mých představ. Mám jen 3 folíky OK a 2 menší, takže nic moc a v pondělí možná OPU, to dle KO zítra

Jesse, to jsem měla poprvé také, ale teď mi nasadil tuto, tak snad to bude k lepšímu :wink: …držím palečky na OPU :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.10.11 12:04

Iaroško, děkuji. A tobě přeji ať na tuto stimulku zareaguješ lépe a konečně se dočkáš mimíska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
13.10.11 14:04

Ahoj Jesse a holky :mavam:
Tak jenom 3 folíky? Ale tak třeba to ještě doroste, byla jsi teprve na prvním UZ. Nezvedli ti dávku hormonů?
Přeju, aby jsi měla klidně jen jeden, ale ten správný a silný!!!!!!!!!!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Já jsem byla na kontrole, ta dopadla dobře. Příště už ani nemusím chodit. Doktorka byla docela nešťastná, že nám to zas uniklo mezi prsty. Žádanku na IMUNO do Podolí nám hned napsala, tak už jsme tam i objednaní. Uděláme si s miláčkem při té příležitosti krásný výlet i s Vánočními trhy :-) Naposledy jsem byla v Praze snad v jedenácti :lol: Takže se těším :dance:
Jinak dneska mám dobrou náladu, navařila jsem mňam oběd. Karbanátky se sýrem, brambor s domácí tatarkou a k tomu ledový salát :-)

• Citovat
  • Upravit
9303
13.10.11 15:46

Kleo, tak to jsem moc ráda, že nálada je už lepší a KO dopadla dobře, moc ti to přeji :hug: .
Dávky hormonů mi zvýšil, ale jenom ty večerní na dvojnásobek, ale to jen proto, aby ti dva prcci to dohnali. Uvidím, co řekne zítra na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.10.11 16:48

jesse,neboj..folici krasne dorostou,dulezita je prece kvalita a ne kvantita.to je moje zkusenost :hug: stale drzim palecky :wink:
kleofasku,to je super ze uz jste objednany-mam radost a hlavne ze mas dobrou naladu-to je moc dulezite :lol: hezky se rozmazluj a tes na dalsi pokus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.10.11 17:03

Barunko, děkuji :hug: Ale jsem z toho nějaká smutná. Teď došel manžel z práce a říkal mi, že jeho kolega, který taky navštěvoval CAR v Polance , má už jeden pokus za sebou a jeho žena ležela v nemocnici s OHSS dva týdny, tak si řekli, že do dalšího nejdou a teď v neděli přišli na to, že jsou těhotní. Moc jim to přeji, ale strašně mě to rozhodilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.10.11 20:50

jesse,to te verim ze jsi smutna..ale ver ze nadeje umira posledni.treba vajicka budou super kvalitni??moc bych ti prala aby alespon jedno embrijko zustalo na ET,vim moc dobre jak se citis.u prvniho ivf jsem mela 28 vajicek,zustali jen 2 embrijka a u druheho 11 vajicek a zustali take 2 embrijka,jak uz jsem psala-dulezita je kvalita :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.10.11 22:35

Ahoj holky

Barunko už mě konečně přešla rýma a kašel, ale já zatim ani nevím, že jsem těhotná žádné nevolnosti akorát občas se ozve podbřišek. Jinak v pohodě. Za 14 dní jdu pro průkazku.

Iarosko já jsem tenkrát musela 22 dc jít na kontrolu tam my píchli injekci dva dny nato jsem to dostala a pak za 14 dní jsem si jela pro puregon pen a brala jsem femibion. A po týdnu a půl jsem šla na odebrání vajíček.

Jesse vůbec se neboj já když jsem byla na prvním UZ, tak my doktor řekl, že bude rád jestli z obou vytáhne tak 5 vajíček a dal my další 4 dávky puregonu a šestý den po prvním UZ jsem šla na zákrok a odebrali my jich deset a zůstalo nám 4 nejlepší embryjka, 2 zavedli a pak 2 nechali ještě jeden den a zůstal nám ještě jeden mrazáček. A ten vypadá, že jestli se nic nepřihodí, tak bude zbytečný.

Holky ahoj a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.10.11 07:29

Barunko, děkuji za slova povzbuzení, dneska se uvidí co bude dál, jdu na KO. Taky doufám, že budou nějaká krásná embryjka a potom aby se jim u mě líbilo, příští týden se rozhodne :-)
Hanččí, já stimuluji teprv od neděle, takže rostou celkem rychle, ale je jich málo. Jak už jsem psala, po dnešní KO budu zase chytřejší. Jak budu doma, tak vám písnu, jak to dopadlo.
Přeji vám krásný den :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.10.11 09:24

Ahoj holky,
dneska jsem byla u obvodního lékaře a nechá mě marodit ještě do konce listopadu :dance:
Jsem ráda, protože toho mám dost co řešit. Ještě jsem se dneska objednala na kožní se znamínkem a teď ležím promrzlá na kost v posteli. Venku byla ráno fakt děsná kosa!
Jinak těhulkám přeju krásné zdravé miminka a Jesse, aby měla co nejkrásnější vajíčka :wink: Potom napiš, jak povyrostly :wink:

• Citovat
  • Upravit
146
14.10.11 09:42

dobre rano,holky :kytka: :mavam: :kytka:
hanččí :mavam: jee,ty uz budes mit tehu prukajdu :lol: doufam ze ji take brzo dostanu :wink: me se take ozyva podbrisek a nevolnosti zatim zadne,akorad teda jsem desne nafoukla-nepretrzite :oops: tak at jde vse tak jak ma :huban:
jesse,drzim palce na kontrolu..oni se tam nejaky folici jeste ukazou,uvidis :srdce: hlavne se nestresuj :kytka:
kleofasku,tak to je dobre ze te necha doktorka marodit jeste nejaky ten tyden,do prace nechvatej pokud to tam neni o.k-nic pekneho te tam neceka :think: beru to podle sebe.uzivej si klidu,zarid co potrebujes :palec: a krasne se rozmazluj,zaslouzis si to! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.10.11 10:11

Dobré ránko :mavam:
Kleofásku, tak to máš moc fajn obvoďáka, je dobře, že ti to napsal, budeš mít čas si vyřešit věci a hlavně si odpočiň :hug:
Barunko, děkuji, potom písnu, jak jsem dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
14.10.11 13:25

ahojky holky, tak jsem zpět z KO. Zázraky se nedějí a asi budou opravdu jen 2. OPU v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.10.11 13:29

Jesse, neboj se neboj :hug:
Přeju, ať jsou v pořádku oba dva, ale i kdyby jeden, hlavně ať je silný a zdravý, tak by to bylo moc dobře.
Ospočívej, pusť si něco hezkého do televize a pokus se naladit pozitivně. Vždyť v neděli vám vznikne miminko nebo miminka :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex