Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky,
minka2
janijacek
jesse
![]()
preji krasny vikend ![]()
kleofasku,jak je ti?? ![]()
Barunko, Minko ![]()
Dnes jsem dostala MS, zítra jedeme do Olmíku na krev a taky budou první píchance, bojim, bojim ![]()
Jesse, neboj, apon se to konecne dalo do pohybu, pichance budou brnkacka ![]()
Ahojky holky,
tak mám první včeličku za sebou, byla to pohodíčka, ale nevím jak zvládnu ty injekce večer. Pero je pohoda
![]()
Jesse,tak super gratulace.Injekci dáš ono to vypadá hrozivo ale nic to není ![]()
A jaký byl výlet do Olmíku?My tam byli taky dnes ve FN.
Kati, tak jak jste dopadli.
Mz jeli na otočku, jen jsme tam došli , hned nas volala, takře vše v pohodě. Akorít jsem si píchla u sestry, pro jistotu a ona mi říká, to nic není a potom dodala, já bych si to sama nepíchla
![]()
Ahoj holky, přišla jsem vás pozdravit.
V pátek to byl pro mě strašný den. Dali mi sice prášek na uklidnění, ale nezabíral. Pořád jsem brečela. Přišla jsem tam v sedm ráno a na kyretáž mě vzali až před dvanáctou. Sál na mě působil děsivě, pocit, jako když člověk stoupá po schůdkách na popravu. Lehla jsem si a pořád plakala, sestra mě hladila po čele a utěšovala, potom už byla narkóza. Výkon trval místo 15 minut, 45 minut. Měla jsem komplikace spojené z větší ztrátou krve. Nízký tlak a k tomu to krvácení..tak jsem byla na kapačkách, pořád mě kontrolovali, dělali krev. obraz, zjišťovali krev. skupinu; chtěli mě dávat dokonce transfuzi. Ale nakonec mě jenom odvezli na pokoj a hlídali mě tam. Nemohla jsem chodit, jak se mi točila hlava..
Ležela jsem na posteli, z které akorát odešla paní, která byla v 9. týdnu jako já a šla dobrovolně na potrat. Asi si umíte představit, jak jsem se cítila. Pode mnou bylo patro, kde byly maminky s miminkama, která plakala. Tak jsem měla záchvaty breku, tak mě nechávali na prášcích na uklidnění. Nějak jsem to přežila a včera si mě můj odvezl domů. Nechtěli mě ještě pustit, protože jsem nemohla kvůli slabosti ani chodit a na vyšetření mě ještě vozili na vozíčku. Ale slíbili jsme jim, že budu fakt jen ležet, tak jsem teda doma. Zážitek to byl pro mě dost traumatizující, žádný kontolní UZ vůbec nebyl, ani krev. Když jsem se ptala, doktorka mi řekla, že UZ až na sále. Ale nic jsem nezaregistrovla, možná mi ho dělali až po narkóze anebo se na to vyprdli úplně. Krev mi brali, až bylo pozdě, až jsem jim moc krvácela. takže takové to bylo…
Je mi to už jedno, je to jedno, protože je po zákroku a žádné „kdyby“ mi už nepomůže.
Co jsem venku z nemocnice, jsem u tchánů, nemůžu se vrátit domů. Je to pro mě nějakým způsobem těžké. I když dneska bohužel, budu muset.
Je to jenom pitomá kyretáž, a tak mě to bohužel poznamenalo
![]()
Kleo miláčku drž se zlatičko je mi to moc líto
Já doufám že do toho praštis zase co nejdříve a povede se to hodně ti držím pěsti
![]()
Kleo zlatá
tolik sis toho musela vytrpět.
Snaž se být silná,vím,že je to těžké.Myslím na tebe a věř to přejde abude líp
![]()