Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, dlouho jsem tu nebyla, udála se tu spousta věcí, vypisovala bych to tu do noci, tak snad jen: Holky, držím vám všem moc palce, všechny všechno zvládnem ! ![]()
dobre rano holky
![]()
klarasta,zdravim
to me mrzi ze to nevyslo,kdy pujdes na KET?
minka22,jak se dari?kdy si pro broucky pojedes? ![]()
jesse
je ti dneska lepe?
janijacek,
![]()
Ahoj holky, jdu vás jenom pozdravit.
Zatím je mi pořád špatně. Ještě 4 dny a bude to za mnou. Bude revize, hormony mi klesnou a aspoň to tak nebudu prožívat. O víkendu jsme byli na chalupě, bylo to bezva. Ale jak odjel brácha, tak jsme s mojím zůstali sami. Seděli jsem v obětí pod hvězdami a plakali jsme.
A taky jsme si slíbili, že to miminko mít jednou budeme!
Jinak vás tady budu spíš už jen pročítat. Sama asi nebudu mít moc co psát. Každopádně vám děkuju za příjemnou společnost a všem vám držím pěsti!!!
Ahojky slunička moje ![]()
Kleofásku, jste oba moc stateční a moc vám budu držet pěsti do dalšího snažení.
Každopádně budu ráda, když alespoň občas napíšeš, jak se máš atd.
![]()
Dneska KO dopadla v celku dobře, cysta není takže jsem dostala stimulační léky. Až dorazí MS, asi za 3 dny, tak budu stříkat Synarel a od druhého dne ráno gonal 150 IU a večer Fostimon 75m.j. Teda, pero asi dám ale ty injekce určitě né, to budu muset nějak promyslet.
jesse píše:
Ahojky slunička moje
Kleofásku, jste oba moc stateční a moc vám budu držet pěsti do dalšího snažení.
Každopádně budu ráda, když alespoň občas napíšeš, jak se máš atd.![]()
![]()
Dneska KO dopadla v celku dobře, cysta není takže jsem dostala stimulační léky. Až dorazí MS, asi za 3 dny, tak budu stříkat Synarel a od druhého dne ráno gonal 150 IU a večer Fostimon 75m.j. Teda, pero asi dám ale ty injekce určitě né, to budu muset nějak promyslet.
Minko, Jesse, to jsou bezvadné zprávy! ![]()
To víte, že sem občas písnu, to zas jo. Akorát zatím mám ještě depku. Nevím, jak to víc popsat ![]()
Ale trpělivost růže přináší. Takže musím být trpělivá.
Jesse, taky jsi tu cestu ke stimulaci neměla lehkou a vidíš, dočkala jsi se ![]()
I mě to uteče. Akorát nevím, jestli vás tady ještě najdu, páč to už budete možná v jiné diskuzi ![]()
Hoope, děkuji ![]()
Kleo, určitě to uteče. Čekala jsem 6 měsíců a celkem to uteklo, ty budeš mít polovinu. Budu na tebe myslet ![]()
minka22,na zitra drzim palecky..!at se miminka krasne zavrtaji ![]()
kleofasku,myslim na tebe,jsi moc statecna a jdete do dalsiho boje-bude zas dobre.posilam
![]()
jesse,to je skvele ![]()
hoope-drzim palecky holky,at folici pekne rostou
Hoope, na tebe bych zapomněla ![]()
Tak píchat opatrně, ale pořádně ![]()
Jesse, jo to uteče, hlavně když mají být před tím ty Vánoce, tak to se bude myslet zase na dárky a na pečení a já nevím na co ![]()