IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
2.10.11 18:31

Ahoj všem, dlouho jsem tu nebyla, udála se tu spousta věcí, vypisovala bych to tu do noci, tak snad jen: Holky, držím vám všem moc palce, všechny všechno zvládnem ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
2.10.11 22:29

Aha tak to je mi líto klarko :andel: Děkuji Jessi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.10.11 09:20

dobre rano holky :kytka: :mavam:
klarasta,zdravim :-D to me mrzi ze to nevyslo,kdy pujdes na KET?
minka22,jak se dari?kdy si pro broucky pojedes? :huban:
jesse :hug: :kytka: je ti dneska lepe?
janijacek, :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.10.11 10:37

Ahoj holky, jdu vás jenom pozdravit.
Zatím je mi pořád špatně. Ještě 4 dny a bude to za mnou. Bude revize, hormony mi klesnou a aspoň to tak nebudu prožívat. O víkendu jsme byli na chalupě, bylo to bezva. Ale jak odjel brácha, tak jsme s mojím zůstali sami. Seděli jsem v obětí pod hvězdami a plakali jsme.
A taky jsme si slíbili, že to miminko mít jednou budeme!
Jinak vás tady budu spíš už jen pročítat. Sama asi nebudu mít moc co psát. Každopádně vám děkuju za příjemnou společnost a všem vám držím pěsti!!!

• Citovat
  • Upravit
407
3.10.11 13:51
Kleofasku, to jste si slibili spravne.
A ja verim, ze brzy, brzicko si tu s nami budes mit zase co psat :hug: Drz se, budes ted potrebovat moc sil, vsechni pekne zvladni,at se muzes rychle pripravovat na dalsi pokus[ :wink: citace] Kleofasek píše:
Ahoj holky, jdu vás jenom pozdravit.
Zatím je mi pořád špatně. Ještě 4 dny a bude to za mnou. Bude revize, hormony mi klesnou a aspoň to tak nebudu prožívat. O víkendu jsme byli na chalupě, bylo to bezva. Ale jak odjel brácha, tak jsme s mojím zůstali sami. Seděli jsem v obětí pod hvězdami a plakali jsme.
A taky jsme si slíbili, že to miminko mít jednou budeme!
Jinak vás tady budu spíš už jen pročítat. Sama asi nebudu mít moc co psát. Každopádně vám děkuju za příjemnou společnost a všem vám držím pěsti!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.10.11 14:18

Janijacku, děkuju :hug:
Jesse, kdy budeš stymulovat?

• Citovat
  • Upravit
5934
3.10.11 14:26

Ahoj holky barunko zítra si jdu pro muminka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
3.10.11 18:08

Ahojky slunička moje :mavam:
Kleofásku, jste oba moc stateční a moc vám budu držet pěsti do dalšího snažení.
Každopádně budu ráda, když alespoň občas napíšeš, jak se máš atd. :hug: :hug: :hug:
Dneska KO dopadla v celku dobře, cysta není takže jsem dostala stimulační léky. Až dorazí MS, asi za 3 dny, tak budu stříkat Synarel a od druhého dne ráno gonal 150 IU a večer Fostimon 75m.j. Teda, pero asi dám ale ty injekce určitě né, to budu muset nějak promyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
3.10.11 18:16

to je super jessi :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
3.10.11 18:32

Minko, a co ty, jak se daří mimískům, držela jsem pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
3.10.11 19:24
jesse píše:
Ahojky slunička moje :mavam:
Kleofásku, jste oba moc stateční a moc vám budu držet pěsti do dalšího snažení.
Každopádně budu ráda, když alespoň občas napíšeš, jak se máš atd. :hug: :hug: :hug:
Dneska KO dopadla v celku dobře, cysta není takže jsem dostala stimulační léky. Až dorazí MS, asi za 3 dny, tak budu stříkat Synarel a od druhého dne ráno gonal 150 IU a večer Fostimon 75m.j. Teda, pero asi dám ale ty injekce určitě né, to budu muset nějak promyslet.
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: jess, to je úžasné!!! :( já stříkám odedneška tak to budeme spolu!! :) stejně jako Straki a Saraher :) :palec: :palec: …snad jsem na nějakou dušičku nezapoměla! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.10.11 19:26

Minko, Jesse, to jsou bezvadné zprávy! :wink:
To víte, že sem občas písnu, to zas jo. Akorát zatím mám ještě depku. Nevím, jak to víc popsat :-(
Ale trpělivost růže přináší. Takže musím být trpělivá.
Jesse, taky jsi tu cestu ke stimulaci neměla lehkou a vidíš, dočkala jsi se :wink:
I mě to uteče. Akorát nevím, jestli vás tady ještě najdu, páč to už budete možná v jiné diskuzi :wink:

• Citovat
  • Upravit
9303
3.10.11 20:31

Hoope, děkuji :hug:
Kleo, určitě to uteče. Čekala jsem 6 měsíců a celkem to uteklo, ty budeš mít polovinu. Budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.10.11 20:33

minka22,na zitra drzim palecky..!at se miminka krasne zavrtaji :huban:
kleofasku,myslim na tebe,jsi moc statecna a jdete do dalsiho boje-bude zas dobre.posilam :hug: :srdce: :andel:
jesse,to je skvele :palec:
hoope-drzim palecky holky,at folici pekne rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.10.11 20:36

Hoope, na tebe bych zapomněla :-)
Tak píchat opatrně, ale pořádně :wink:
Jesse, jo to uteče, hlavně když mají být před tím ty Vánoce, tak to se bude myslet zase na dárky a na pečení a já nevím na co :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex