IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
29.9.11 11:27

Holky, špatná zpráva :cry:
HCG je sice 43 000tis., váček má už 2 cm, ale plod nikde, natož srdíčko. Prej mi roste jenom placenta. Nevím, jak je to možné. Jsem totálně paralizovaná, oči opuchlé od pláče. Jdu ještě za týden na kontrolu do CAR, ale vypadá to na revizi :cry:

• Citovat
  • Upravit
16289
29.9.11 11:30
Kleofasek píše:
Holky, špatná zpráva :cry:
HCG je sice 43 000tis., váček má už 2 cm, ale plod nikde, natož srdíčko. Prej mi roste jenom placenta. Nevím, jak je to možné. Jsem totálně paralizovaná, oči opuchlé od pláče. Jdu ještě za týden na kontrolu do CAR, ale vypadá to na revizi :cry:

Ahojky Kleo :(…to mě vážně moc mrzí :(…třeba to bude dobrý :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
29.9.11 11:37

Kleo co to píšeš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
29.9.11 11:38
MINKA22 píše:
Ahoj holky takže v pátek OPU ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10445.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10445.gif

Ahojky holky, už pár dní pročítám vaši diskuzi, Minko na OPU jdem spolu-taky jdu zítra :-)
Kleofásku nemám slova - radovala jsem se s tebou, psalas, že jste menší tak třeba to není ztraceno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
29.9.11 11:40

Minko, nikomu bych to nepřála cítit, co teď cítím já.
Tisíkrát lepší je negativní těhotenský test :cry:
Strašně to bolí.
Já ani nevím, že tohle je vůbec možné. že se může vyvíjet jen placenta, bez plodu. Kam teda zmizel a proč? Přece se nemohla vyvíjet z embryja jen placenta. Já to nechápu

• Citovat
  • Upravit
Twitter
29.9.11 11:41

Normálně mi poskočily i týdny na UZ. Už je to skoro správně 7+1tt, i když jsem 7+štt. Minule to hopsalo o týden, teď se to srovnalo, ale stejně je to k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
16289
29.9.11 11:41
Kleofasek píše:
Minko, nikomu bych to nepřála cítit, co teď cítím já.
Tisíkrát lepší je negativní těhotenský test :cry:
Strašně to bolí.
Já ani nevím, že tohle je vůbec možné. že se může vyvíjet jen placenta, bez plodu. Kam teda zmizel a proč? Přece se nemohla vyvíjet z embryja jen placenta. Já to nechápu

Počkej na kontrolu, třeba se to posune k dobrýmu :) :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
29.9.11 11:47
Tak to je Supr sisi mě dnes už boli břicho už chci aby to šlo ven :palec:
Kleo já nevím co ktomu říct já doufám že mimi hraje na schovku a je tam jen tě zkouší bude asi vtipálek :palec: A doktor ti řekl co?kdy máš jít na ko?
Sisi137 píše:
MINKA22 píše:
Ahoj holky takže v pátek OPU ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10445.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10445.gif
Ahojky holky, už pár dní pročítám vaši diskuzi, Minko na OPU jdem spolu-taky jdu zítra :-)
Kleofásku nemám slova - radovala jsem se s tebou, psalas, že jste menší tak třeba to není ztraceno :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
29.9.11 12:07

Holky, na vtipálka to nevypadá. Ten váček je fakt úplně prázdný.
Je to těžké, ale budu to muset nějak zvládnout. Zvládly to i jiné. Ono to bolí a hodně. Ale 3 měsíce utečou jak voda a budeme zkoušet znovu. Já se s tím akorát musím srovnat.
To víte, jdete na kontrolu, že bude srdíčko a místo toho vám sdělí, že bude pravděpodobně revize.
Tak se držte aspoň vy!!!

• Citovat
  • Upravit
5934
29.9.11 12:08

Kleo moc ti držím pěsti :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
29.9.11 12:09

Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.9.11 12:25

Kleo to mě moc mrzí, snad to ještě dobře dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.9.11 12:39

Kleo co to čtu :-( To mě moc mrzí a posílám velké :hug:
Drž se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
29.9.11 13:11

Kleo tak to mě moc mrzí. To jsem nevěděla že něco takového existuje. Až je my blbý sem pstá jak jsem dopadla já. Já jsem v pořádku Uz nádherný srdeční ozvy už tam jsou a jsem 6+3 tt. A v Caru jsem byla naposledy, teď už budu chodit ke svýmu doktorovi.

Kleo budu držet palečky dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.9.11 13:46

Hanččí moc ti gratuluji k :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...