Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky vsichni
![]()
kleofasku,moc mi to mrzi
posilam spoustu
,ver ze zase bude dobre a treba se tam jeste mimisek ukaze?proc by te jinak nechavali jeste tyden cas?ja tomu nerozumim ![]()
AHOJ KLEO JA JSEM UŽ PO OPU VČERA MAME 12 OOCYTU ALE KOLIK JICH OPLODNĚNO NEVÍM MUSÍM VOLAT V PONDĚLI KDY BUDE TRANSFER A TAK.....
JINAK JAK SE CÍTÍŠ TY ![]()
MINKA22 píše:
AHOJ KLEO JA JSEM UŽ PO OPU VČERA MAME 12 OOCYTU ALE KOLIK JICH OPLODNĚNO NEVÍM MUSÍM VOLAT V PONDĚLI KDY BUDE TRANSFER A TAK.....
JINAK JAK SE CÍTÍŠ TY
Gratuluji, to jsi v očekávání co bude. Kam chodíš?
Klarasto to si měla krásnou úrodičku ![]()
Holky nezbyl vám některé ještě Gonal se stimulky? ![]()
Jo jo jako nosnice. Ještě 2 a bylo by to plato vajec
Já Gonal měla, ale vyšel mi akorát. Zbylo mi tam 75 jednotek a ty jsem odevzdala.
To jsi fakt reagovala dobře na stimulku
.
Jááj škoda,já budu potřebovat na dopíchávání
.
Katka1311 píše:
To jsi fakt reagovala dobře na stimulku.
Jááj škoda,já budu potřebovat na dopíchávání.
Vyšlo mi to akorát jedno pero 900, druhé 300. Dávky po 150 jednotkách.
Píchala jsem denně 150 jednotek a poslední den 112,5.
Ahoj holky kači nezůstal kdyby jo tak bych nabídla ale jsou tam jen zbytky.Kláro takže čekaš az budeš testit
Já jsem v pronatalu to čekání je děs ![]()
MINKA22 píše:
Ahoj holky kači nezůstal kdyby jo tak bych nabídla ale jsou tam jen zbytky.Kláro takže čekaš az budeš testitJá jsem v pronatalu to čekání je děs
No testit už nemusím, včera jsem to regulérně dostala. Tak řeším kdy pojedu udělat test z krve, ukončit marodní a juchajda do práce ![]()
Krásnou neděli všem ![]()
Kleo, opravdu mě to moc mrzí, a kdybych mohla nějak pomoct, pomůžu, tak alespoň posílám moc síly a celké ![]()
Barunko
![]()
Minko, na zítr ti přeji ať máš nádherný den a dovíš se jen nejkrásnější zprávičky
![]()
Klarasto, vítám tě
je mi moc líto, že ti to nevyšlo
![]()
Katko, ahojky, jak jde stimulka ![]()
Dneska zase válčím s další nevolností, se snad toho nezbavím
![]()
jesse píše:
Krásnou neděli všem
Kleo, opravdu mě to moc mrzí, a kdybych mohla nějak pomoct, pomůžu, tak alespoň posílám moc síly a celké
Barunko![]()
![]()
Minko, na zítr ti přeji ať máš nádherný den a dovíš se jen nejkrásnější zprávičky![]()
![]()
Klarasto, vítám těje mi moc líto, že ti to nevyšlo
![]()
![]()
Katko, ahojky, jak jde stimulkaDneska zase válčím s další nevolností, se snad toho nezbavím
![]()
JJ, už jsem to ořvala, teď se oklepávám a pojedu na novo, ale musím říct, že jsem silný člověk a myslela jsem si, že se mě emoce nebudou tak dotýkat. Pletla jsem se. jsem pěkně nervově labilní ![]()
Pokud máš nevolnosti, je to dobrý… Zítra jdeš na kontrolu? Já jedu ve středu do Gennetu.
Kleofasek píše:
Jesse, myslím, že to je asi fakt jedno, když tam ten mimísek chybí
Teď jsme si ještě vzala utrogstany a staršně s emi motá hlava, ách jo
Jinak se pomalu balíme. Už se těším ven. Sice riskuju, že by mi mohla zítra dopoledne přijít kontrola, ale doma je to pro mě spíš mučení.
Holky, tak se držte všechny, ať se vám daří a zatím ahojky
Minko, kdypak jdeš na OPU?
Jesse, myslím, že to je asi fakt jedno, když tam ten mimísek chybí

Teď jsme si ještě vzala utrogstany a staršně s emi motá hlava, ách jo
Jinak se pomalu balíme. Už se těším ven. Sice riskuju, že by mi mohla zítra dopoledne přijít kontrola, ale doma je to pro mě spíš mučení.
Holky, tak se držte všechny, ať se vám daří a zatím ahojky
Minko, kdypak jdeš na OPU?