IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
5.10.11 21:26

Ahoj holky, dnes je tu nejak mrtvo, jak se vsechny mate? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.10.11 10:33

Ahoj děvčata, tak jsem zpátky.
Nakonec to nebylo úplně prázdné, už je tam patrný větší ŽV. Ale odraz plodu minimální a srdíčko taky nic. Takže zítra revize v Baťově nemocnici. Jdu tam už na sedm, tak to bude alespoň rychlé.
S doktorem jsme to probírali celkem v klidu, dneska jsem už ani nebrečela. I když ve skrytu duše mě to pořád trápí.
V prosinci si u něj nechám zkontrolovat prolaktin a cysty a v lednu by jsme na to najeli znovu. Ale dřív ne, ani by mi to nedovolil.
Ixi, gratuluju k srdíčku a zároveň i závidím. Vím, že se to nemá, ale píšu upřimně a nemyslím to zle…

• Citovat
  • Upravit
5934
6.10.11 10:35

Kleo je mi to líto :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.10.11 10:39

Minko, potrat je fakt děs. Vůbec se mi do takové akce nechce. Pořád zírám na tu fotku z UZ, jak je tam už vidět to mimi, jenom obrys, ale jde. To už to teda mohlo být rači prázdné. Člověka by to míň trápilo.

• Citovat
  • Upravit
5934
6.10.11 10:42

Je to sice fakt hnus a život jde dal musíš být silna a připravit se na další pokus uvidíš daji jiné léky a protokoly mimi nakonec zůstane u tebe :hug: Nebo možna se to povede přirozené musíš být silna na a doufat v dobre :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.10.11 11:10

přirozeně spíš ne. Mám jen jeden vejcovod a neprůchodný.
Léky bych řekla, že mi nechají ty samé, dobře jsem na ně reagovala. To nebylo lékama, to bylo buď špatné vajíčko nebo spermie anebo to bylo naprosto v pořádku, ale špatně se to začalo dělit. Doktor říkal, že se to už příště nemusí opakovat. Tak doufám, že nebude. že je prý z těhotných žen 25% potratů tohoto charakteru. A já jsem byla v těch procentech no..Prostě smůla.
Minko a ty už máš tohle 2. IVF? Takže už tě pak čeká jen poslední pokus? Nebo jsem to špatně pochopila?
A zmrazených nemáte nic?

• Citovat
  • Upravit
35029
6.10.11 11:19

kleo děkuju a chápu .. je mi to líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.10.11 11:21

Kleo je to moje jakože prvni komplet ivf jelikož u prvního nedošlo k transferu takže takovy poloviční pokus ktery se nepočítá jelikož jsem nakonec zavedla 2 embrya zůstávají mi pouzee 2pokusy bud s transferem nebo bez,snad je už nebudu potřebovat .poprvé jsem měla super reakci na léky ale změnily to i protokol tedmi bylo řečeno pokud to nevyjde ani ted budou jine léky nižši dávky a pichat delší dobu mám totiz problém z dozravanim vajíček nějak to nejde :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.10.11 11:22

Ne mrazacek nezůstal zádný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.10.11 11:31

Aha, protože já jsem si říkala, že jsi už psala o IVF pokusu. Tak mi to akorát nedávalo smysl.
Tak snad se tyto miminka krásně uchytí a přidáš se k ostatním. Je tady krásná těhu vlna, to by bylo, aby ses nesvezla s nima :wink:

• Citovat
  • Upravit
10572
6.10.11 17:59

Kleo je mi to moc líto :hug: Myslím na tebe holka ale vím že je to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.10.11 18:05

A Kačenka už stimuluje..a já si před tím ani nevšimla :-(
Tak ať máš kupu krásných zdravých vajíček, Kačko :wink:
Jinak dneska jsme byli nakupovat a stáli jsme ve frontě a před náma samozdřejmě kočárek s miminkem :zed: . Byla tam hrůza lidí a už jsme se neměli jak vrátit. A ta malá pořád tak zírala na mojého :-D Fakt zlatíčko. Bože, jak já toužím po děťátku :cry:
To je jak nemoc, člověk pořád myslí jenom na mimina :roll:

• Citovat
  • Upravit
10572
6.10.11 19:06

Kleo mocinky děkuji :kytka: Určitě na tebe čeká malý :andel: a ty se ho dočkáš brzy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
6.10.11 19:37

Dobrý večer všem :mavam: :mavam: :mavam:
Janijacku, jak se máš, těhulko. Doufám, že se máš moc krásně :hug: :hug:
Minko :mavam: :kytka: :hug:
Ixi :mavam: :kytka: :hug:
Katko, jak jde stimulka :mavam: :kytka: :hug:
Kleofásku, je mi to hrozně moc líto. A přeji ti, ať ti to do ledna rychle uteče a těšíš se na novou stimulku.
Kleo a nenabídl vám nějaká vyšetření?
Na zítra držím moc pěsti :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.10.11 19:43

Jesse ahoj :hug: Stimulka zatím O.K.ale hormony mi dávají zabrat.
No a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital