Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Barunko ![]()
Kleo, ani mi Vánoce nepřipomínej, ty tu budou coby dup. Dneska mi jeden chlapeček už ukazoval dopis pro Ježíška ![]()
No, to budete dělat výzdobu ve školce, že jo? ![]()
Mě se to hrozně líbí, sama jsem na to ulítlá ![]()
Ale ty budeš marodit ne? Když otěhotníš..
Kleofasek píše:
Hoope, na tebe bych zapomněla
Tak píchat opatrně, ale pořádně
Jesse, jo to uteče, hlavně když mají být před tím ty Vánoce, tak to se bude myslet zase na dárky a na pečení a já nevím na co
To je hezké
Mamka slavila Nový rok v porodnici ![]()
No, my až po Novém roku. Na klinice by určitě většinou neordinovali a s kontrolama a odběrama a já nevím s čím vším by to byl asi problém. Tak proto až v lednu. Ale to neva..aspoň nebudu smutná, když Vánoce skončí ![]()
Holky, já jdu už do postele, jsem unavená. Tak se pro dnešek loučím
Přeji všem krásnou dobrou noc ![]()
Kleofasek píše:
To je hezkéMamka slavila Nový rok v porodnici
No, my až po Novém roku. Na klinice by určitě většinou neordinovali a s kontrolama a odběrama a já nevím s čím vším by to byl asi problém. Tak proto až v lednu. Ale to neva..aspoň nebudu smutná, když Vánoce skončí
Holky, já jdu už do postele, jsem unavená. Tak se pro dnešek loučímPřeji všem krásnou dobrou noc
Děkuji holky, kleo já taky čekala 6 měsíců a holky tady byli po celou dobu se mnou jsou prostě zlate
neboj já tady určo jsem ![]()
Hoope píše: .já jsem narozená 1.1. tak vím o čem mluvím![]()
![]()
si děláš pr*** ne? .. já jsem 2. 1. ![]()
Holky já jsem až 14.1.ale jsem taky koza rohatá ![]()
No a věkově někde jinde ![]()
ixule píše:Hoope píše: .já jsem narozená 1.1. tak vím o čem mluvímsi děláš pr*** ne? .. já jsem 2. 1.![]()
![]()
MINKA22 píše:
Ahoj ixul mate hezké datumy
ixule píše:ahoj .. ani moc ne, tedy nevím jak to má Hoope, ale se mnou nikdy nikdy nechce slavit, všichni jsou ještě mimo po Silvestru
ixule píše:Hoope píše: .já jsem narozená 1.1. tak vím o čem mluvímsi děláš pr*** ne? .. já jsem 2. 1.![]()
![]()
Hoope píše:ixule píše:Hoope píše: .já jsem narozená 1.1. tak vím o čem mluvímsi děláš pr*** ne? .. já jsem 2. 1.![]()
![]()
…si děláš pr..l ty ne?
![]()
![]()
Katka1311 píše:
Holky já jsem až 14.1.ale jsem taky koza rohatá
No a věkově někde jinde
ixule píše:MINKA22 píše:
ixule píše:ahoj .. ani moc ne, tedy nevím jak to má Hoope, ale se mnou nikdy nikdy nechce slavit, všichni jsou ještě mimo po SilvestruJá to mám fajn, na Silvestra začneme slavit Silvestra a po půlnoci slavímeNový rok a moje narozeniny
…mám tohle úžasné!!
nemůže se mi stát, že by měli na mé narozeniny někde zavřeno a nebo někdo nechtěl slavit
…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoope píše:ixule píše:Já to mám fajn, na Silvestra začneme slavit Silvestra a po půlnoci slavímeNový rok a moje narozeniny
MINKA22 píše:
ixule píše:ahoj .. ani moc ne, tedy nevím jak to má Hoope, ale se mnou nikdy nikdy nechce slavit, všichni jsou ještě mimo po Silvestru…mám tohle úžasné!!
nemůže se mi stát, že by měli na mé narozeniny někde zavřeno a nebo někdo nechtěl slavit
…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je vlastně fakt, tak ty to máš dobrý, 2. už nikdo nechce
![]()