Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Placenta se bohužel vyvýjet může. Já jsem při prvním IVF mněla 2 embria a druhé odešlo 6tt. Porodila jsem dceru a mněla její placentu a druhou v průměru 15 cm přirostlou k děloze šla jsem po porodu na operaci. Takže bohožel může.
Jinak nestrácej hlavu já mněla sedeční činnost až 7tt taky mi v Pronatalu DR Vobořil tvrdil,že z toho nic nebude přenášela jsem 14 dní. Ono ty naše těla je každé jiné takže se hlavně nestresuj já vím moc dobře jak ti je poslední potret jsem mněla v dubnu ![]()
ahojky holky
jsem tu s dobrou zpravickou,HCG je 563!mam neskutecnou radost,vubec tomu nemuzu uverit..jen doufam ze pristi kontrola bude v poradku ![]()
kleofasku,co to ctu?
proboha,myslim na tebe a snad to dobre dopadne,moc na tebe myslim! ![]()
Barunka82 píše:
ahojky holkyjsem tu s dobrou zpravickou,HCG je 563!mam neskutecnou radost,vubec tomu nemuzu uverit..jen doufam ze pristi kontrola bude v poradku
kleofasku,co to ctu?proboha,myslim na tebe a snad to dobre dopadne,moc na tebe myslim!
Katka1311 píše:
Hanččí moc ti gratuluji k![]()
Ahoj Klei je mi to fakt moc líto!!!Já o tom,co se stalo tobě,slyším poprvé!!!!Drž se!!!
![]()
ixule
milupa
hanččí,dekuju
![]()
testik jsem opravdu nedelala,i v caru se divili..sama jsem se divila ze jsem to vydrzela
nebo jsem spis nemela odvahu
Barunka82 píše:
ixule
milupa
hanččí,dekuju![]()
testik jsem opravdu nedelala,i v caru se divili..sama jsem se divila ze jsem to vydrzelanebo jsem spis nemela odvahu