IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
28.9.11 11:04

Ahoj holky takže v pátek OPU ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10445.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10445.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.9.11 11:07

Baruš, já jsem taky nervózní :evil: Už jsem zas naběhla na čištění sporáku. Celou dobu jsem na to kašlala a teď mi asi hrabe :cert:
Už to naštěstí mám, vypadá jako nový :dance:
Taky mám skoro uvařené, dělám hříbkovou polévku, pečené kuřátko a rýži a k tomu kompot. Už se těším, až to bude hotové :-) mňámka :-P
Kdyby tak už mohl být zítřek v tuto dobu :cert:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
28.9.11 11:09

Minko, tak hodně štěstíčka. Už jsi někdy byla na OPU?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
28.9.11 11:10

Tak jsem si přečetla v popisku, že jedno IVF už jsi absolvovala.
Tak tfuj tfuj na zítra Barušce a na pátek Mince :wink:

• Citovat
  • Upravit
5934
28.9.11 11:10

jjo děkuji jednou už jo ted to zvladnu líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.9.11 11:41

Minko obrovská gratulace :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.9.11 12:37

děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.9.11 13:21

Kleofasku,ty jsi tak pracovita..take ale odpocivej :huban: :kytka: take bych si dala takovou mnamku,my dnes meli spenat s kuratkem a bram.knedlikem a ja si k tomu dala s chuti kysele okurky-ja je muzu ke vsemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.9.11 14:01

Beruško, už odpočívám. Včera jsem to přehnala s leštěním kachliček v koupelně a celý večer mě pobolíval podbřišek :-( Dneska jsem odrhla ráno akorát ten sporák, uvařila a už budu čučet na televizi nebo budu na PC.
Nic mě naštěstí nebolí a cítím se dobře :-)
Můj je v práci, pomáhá na stavně, chudě :roll: Vrátí se mi až okolo páté. Na kolik jdeš zítra na tu krev? Já jdu na půl osmé na krev a asi okolo deváté bude konzultace a UZ.

• Citovat
  • Upravit
16289
28.9.11 14:17
Kleofasek píše:
Beruško, už odpočívám. Včera jsem to přehnala s leštěním kachliček v koupelně a celý večer mě pobolíval podbřišek :-( Dneska jsem odrhla ráno akorát ten sporák, uvařila a už budu čučet na televizi nebo budu na PC.
Nic mě naštěstí nebolí a cítím se dobře :-)
Můj je v práci, pomáhá na stavně, chudě :roll: Vrátí se mi až okolo páté. Na kolik jdeš zítra na tu krev? Já jdu na půl osmé na krev a asi okolo deváté bude konzultace a UZ.

ahojky Kleo, nedá mi to ti nenepsat, že by jsi měla být v klidu a více odpočívat. Přeci jen se nejedná o přirozené těhu a do 12tt je to hodně rizikové. Vím, že ti je dobře, ale pak se jednoho dne mimisek utrhne a budeš si to vyčítat celý život a nikdo to už nedokáže vrátit. A upřímě si myslím, že si o to dost koleduješ :(…buď vděčná za to že máš mimánka v bříšku a věnuj se jen jemu, alespoň do toho 12tt, pak už je větší pravděpodobnost že to zvládnete. Ber to jen jako radu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.9.11 14:32

Hoope, děkuju a souhlasím s tebou. Já nevím, proč to vlastně dělám :nevim:
Připadám si i divná, když takhle šíleně uklízím.
No každopádně už s tím přestanu. Jak jsem si přečetla o tom, že by se miminko mohlo utrhnout, tak mě úplně polil pot.

• Citovat
  • Upravit
16289
28.9.11 14:48
Kleofasek píše:
Hoope, děkuju a souhlasím s tebou. Já nevím, proč to vlastně dělám :nevim:
Připadám si i divná, když takhle šíleně uklízím.
No každopádně už s tím přestanu. Jak jsem si přečetla o tom, že by se miminko mohlo utrhnout, tak mě úplně polil pot.

Vydrž to aspoň do toho 12tt pak už je to méně rizikové…přirozené těhu je něco jiného tady ten bobísek nemusí být úplně zahnízděný a než má kolem sebe placentu tak se utrhne a je konec :(…kamarádka takhle přšla o mimi v 8tt kdy zvedla koš s prádlem :(…už jiné mít nemohli........važ si mimánka a opatruj ho..ostatní počká…máš v bříšku dar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.9.11 15:13

Já vím.
Tolik po něm toužíme, nerada bych to zkazila úplně zbytečně :-(
Budu na to myslet. Snad jsem mu nijak neublížila.
Zítra budu asi ještě víc nervózní, když jsem tak blbla :-(

• Citovat
  • Upravit
16289
28.9.11 15:42
Kleofasek píše:
Já vím.
Tolik po něm toužíme, nerada bych to zkazila úplně zbytečně :-(
Budu na to myslet. Snad jsem mu nijak neublížila.
Zítra budu asi ještě víc nervózní, když jsem tak blbla :-(
všechno bude v pohodě, uvidíš, jen už tak neblbni… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
28.9.11 15:50

Hoope, díky.
Opravdu jsem si to vzala k srdci. I tobě hodně štěstí! To dítě na ikonce je tvoje? :-) Nebo bojujete taky o první?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex