Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky takže v pátek OPU ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10445.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10445.gif
Baruš, já jsem taky nervózní
Už jsem zas naběhla na čištění sporáku. Celou dobu jsem na to kašlala a teď mi asi hrabe ![]()
Už to naštěstí mám, vypadá jako nový ![]()
Taky mám skoro uvařené, dělám hříbkovou polévku, pečené kuřátko a rýži a k tomu kompot. Už se těším, až to bude hotové
mňámka ![]()
Kdyby tak už mohl být zítřek v tuto dobu ![]()
Tak jsem si přečetla v popisku, že jedno IVF už jsi absolvovala.
Tak tfuj tfuj na zítra Barušce a na pátek Mince ![]()
Kleofasku,ty jsi tak pracovita..take ale odpocivej
take bych si dala takovou mnamku,my dnes meli spenat s kuratkem a bram.knedlikem a ja si k tomu dala s chuti kysele okurky-ja je muzu ke vsemu ![]()
Beruško, už odpočívám. Včera jsem to přehnala s leštěním kachliček v koupelně a celý večer mě pobolíval podbřišek
Dneska jsem odrhla ráno akorát ten sporák, uvařila a už budu čučet na televizi nebo budu na PC.
Nic mě naštěstí nebolí a cítím se dobře ![]()
Můj je v práci, pomáhá na stavně, chudě
Vrátí se mi až okolo páté. Na kolik jdeš zítra na tu krev? Já jdu na půl osmé na krev a asi okolo deváté bude konzultace a UZ.
Kleofasek píše:
Beruško, už odpočívám. Včera jsem to přehnala s leštěním kachliček v koupelně a celý večer mě pobolíval podbřišekDneska jsem odrhla ráno akorát ten sporák, uvařila a už budu čučet na televizi nebo budu na PC.
Nic mě naštěstí nebolí a cítím se dobře
Můj je v práci, pomáhá na stavně, chuděVrátí se mi až okolo páté. Na kolik jdeš zítra na tu krev? Já jdu na půl osmé na krev a asi okolo deváté bude konzultace a UZ.
ahojky Kleo, nedá mi to ti nenepsat, že by jsi měla být v klidu a více odpočívat. Přeci jen se nejedná o přirozené těhu a do 12tt je to hodně rizikové. Vím, že ti je dobře, ale pak se jednoho dne mimisek utrhne a budeš si to vyčítat celý život a nikdo to už nedokáže vrátit. A upřímě si myslím, že si o to dost koleduješ
…buď vděčná za to že máš mimánka v bříšku a věnuj se jen jemu, alespoň do toho 12tt, pak už je větší pravděpodobnost že to zvládnete. Ber to jen jako radu. ![]()
Hoope, děkuju a souhlasím s tebou. Já nevím, proč to vlastně dělám ![]()
Připadám si i divná, když takhle šíleně uklízím.
No každopádně už s tím přestanu. Jak jsem si přečetla o tom, že by se miminko mohlo utrhnout, tak mě úplně polil pot.
Kleofasek píše:
Hoope, děkuju a souhlasím s tebou. Já nevím, proč to vlastně dělám
Připadám si i divná, když takhle šíleně uklízím.
No každopádně už s tím přestanu. Jak jsem si přečetla o tom, že by se miminko mohlo utrhnout, tak mě úplně polil pot.
Vydrž to aspoň do toho 12tt pak už je to méně rizikové…přirozené těhu je něco jiného tady ten bobísek nemusí být úplně zahnízděný a než má kolem sebe placentu tak se utrhne a je konec
…kamarádka takhle přšla o mimi v 8tt kdy zvedla koš s prádlem
…už jiné mít nemohli........važ si mimánka a opatruj ho..ostatní počká…máš v bříšku dar…
Já vím.
Tolik po něm toužíme, nerada bych to zkazila úplně zbytečně ![]()
Budu na to myslet. Snad jsem mu nijak neublížila.
Zítra budu asi ještě víc nervózní, když jsem tak blbla ![]()
Kleofasek píše:všechno bude v pohodě, uvidíš, jen už tak neblbni…
Já vím.
Tolik po něm toužíme, nerada bych to zkazila úplně zbytečně
Budu na to myslet. Snad jsem mu nijak neublížila.
Zítra budu asi ještě víc nervózní, když jsem tak blbla
Hoope, díky.
Opravdu jsem si to vzala k srdci. I tobě hodně štěstí! To dítě na ikonce je tvoje?
Nebo bojujete taky o první?