Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katka1311 píše:
Milu a co ty?Myslím na tebe.
dobre ranko ![]()
milupa,priznaky zadne..ani ted na sobe nic nepozoruju ,kolikaty den jsi po et??
Ahoj Barunko,čtu ve Tvém popísku,že maš protilatky proti spermiím,vajíčku i embryu.Můžeš mi prosím napsat,jake Ti davali na toto leky.Ja mam zvýšený počet Nk buněk-proti embryu.Děkuji moc.
Barunka82 píše:
dobre ranko
milupa,priznaky zadne..ani ted na sobe nic nepozoruju ,kolikaty den jsi po et??
Ahojky holky ![]()
Iaroško, sluníčko moje, to je mi moc líto, ale jsi moc statečná, že myslíš pozitivně do předu. Držím ti moc pěsti aby další konzultace v CAR dopadla dobře a ty se mohla těšit na další stimulku. Posílám ti moc síly a velikánské ![]()
Kleofasku, co to čtu, to snad není možné, malé tam určitě je a jen se schovává, to by přece nemohlo být HCG tak vysoké
Já už ničemu nerozumím. Doktor ti nic nevysvětlil
Holka, bolí mě za tebe srdíčko, ale ještě doufám, že ve štvrtek se mimi objeví. Myslím na tebe
![]()
Hoope
![]()
Minko, na dnešek přeji hodně krásných vajíček
![]()
Sisi, ahoj, tobě taky přeji úspěšné OPU ![]()
Ixi
![]()
Katko,
![]()
Hanččí, obrovská gratulace, to je úžasné
![]()
Blanko, a řekli ti, co bylo toho důvodem, nebo něco bližšího, nikdy jsem o tom neslyšela až teď
Barunko, obrovská gratulace k vysokému HCG
![]()
mal
pred opu jsem dostala injekci a pred et take-nazev bohuzel nevim..jinak beru od opu Prednison 1 tabletu denne
milupa,tak to uz mas pulku za sebou..drzim palecky! ![]()
jesse,dekuju!!
![]()
Ne pořádně mi to nevysvětlili,ale já netlačila mněla jsem v náručí krásnou holčičku a popravdě jsem to neřešila. Jen mi doktor řekl,že se to občas stává když je ( syndrom mizícího dvojčete).
Blanka S píše:
Ne pořádně mi to nevysvětlili,ale já netlačila mněla jsem v náručí krásnou holčičku a popravdě jsem to neřešila. Jen mi doktor řekl,že se to občas stává když je ( syndrom mizícího dvojčete).
Taky bych se po tom nepídila mít krásné dítko v náručí, každopádně díky za odpoveď ![]()
Ahoj holky, tak píšu až teď. Včera jsem byla celý den u našich, tak už mě ten plač trochu přešel, ale bolest na dušičce bohužel ne
Dneska jedeme na chalupu s mojím , s mým bráchou a jeho přítelkyní, tak snad budou zase jiné myšlenky, i když podvědomě na to člověk stejně pořád myslí
Navíc mě pořád pobolívá podbřišek a nohy, stejně jak před tím. Prostě to ve mě roste a já s tím nemůžu nic dělat Nejlepší by bylo, kdyby mě na tu revizi poslal okamžitě, takhle budu celý týden trpět jak pes
No snad to uteče rychle a brzy bude i po revizi. Emocionálně se trochu stabilizuju a bude zas o něco líp. Na další IVF chceme jít v lednu. Do té doby si aspoň vyřeším problém se zaměstnavatelem – dám mu konečně výpověď Nebo spíš zkusím, aby mi ji dal on, bez odstupného, ale od pracáku bych dostala aspoň podporu. No a po Vánocích se do toho pustíme nanovo.
My nemáme žádný gen. problém dle krve. Prostě špatné období nebo blbá náhoda. Kdo ví. Akorát otěhotnět, povídat si s tím a pak to dát pryč, to je něco, co bych nepřála nikomu prožívat. Fakt říkám holky, rači mějte negativní ty testy. Nic ve zlém, naopak.
Jinak se omlouvám, musím si vás ještě dočíst, zatím jsem to nestihla…
Tak jsem se dočetla pozitivní zprávičky u Barušky a Hančí. Holky, hodně štěstí vám přeju!!! Jenom ať to je všechno v pořádku ![]()
Jesse, HCG dělá placenta, ne plod. Proto je tak vysoké ![]()
Kleo, teď jsem se dívala do encyklopedie, protože mi bylo divné o té placentě, ta se přece tvoří později a měla jsem dobré tušení, HCG tvoří obal oplozeného vajíčka nikoliv placenta. Ale to je jedno, Klei, je mi moc líto, že to má takový spád. Na chetě si odpočiň. Myslím na tebe a pisílám ti moc síly a veliké
![]()
Ahojky Kleo, posílám na dálku alespoň podporu!!!! Všechno bude dobrý uvidíš.....v lednu se zadaří a prcci budou hned aspoň dva!!! Hlavně nepřestávej věřit
![]()