Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jesse, mam se opravdu krasne, tehotne, az na to, ze jsem rano hodila svoji prvni savli
A Ty se mas doufam take krasne?
Katko, drzim pesti,at jsou co nejlepsi vajucha!
Dobré ráno ![]()
Kleo, na dnešek ti přeji hodně síly
![]()
Janijacku, tak to je fajn, že se máš krásně, tak to má být a přejiti, aby to tak zůstalo ![]()
Já se mám ok, čekám na MS a stresuji s injekcí ![]()
Kati ![]()
Minko ![]()
dobre ranko,vsem ![]()
kleo,mocinky me to mrzi..ze to tak dopadlo.posilam hodne sily do dalsiho pokusu,drz se-myslim na tebe
![]()
minka22,jak se citis??bobisci jsou urcite uz zavrtany..drzim palecky! ![]()
jesse,co ty jak je? ![]()
ostatni zdravim ![]()
minka22..jde to,jsem teda uz zacinajici blazen ale jinak si nestezuju
![]()
Ahojky holky ![]()
Minko
![]()
Barunko, no pořád čekám na MS a pořád stresuji y injekcí, pořád si je prohlížím a snažím se přesvědčit sama sebe, že to zvládnu
Ale jinak se cítím dobře ![]()
Katuško, jak je. Ani jsi nenapsala, kdy máš KO a jak dopadla, kdy máš OPU. Myslím na tebe
![]()
Doufám, že Kleo je v pořádku. Myslím na tebe
![]()
Jesse zlato KO jsem měla dnes.Původně měla být OPU v pondělí ale bude už v neděli,folíky jsou už velké.
A jak ty? ![]()
Katuško,pořád stejně, pořád stresuji. Už aby byl první píchanec za mnou, potom bude ba chvilku o trochu líp ![]()
Teda, tobě to krásně uteklo, v neděli budu držet pěsti ![]()
AHoj holky, predpokladam, ze jsem tu jako vzdy sama…tak jsem jen chtela vsem poprat pekny a uspesny vikend! Mejte se ![]()
Jesse, jaké myslíš vyšetření? Myslíš kvůli příčině toho zamlklého těhotenství? My jsme se o tom dnes bavili a on říkal, že tohle se vyšetřit nedá. Že se to prostě stává
Že tento problém je vcelku častý a postihuje 25% žen, které otěhotní. A že příště už to vůbec nemusí být. A já doufám, že nebude.
Holky, já už vypnu PC. Tak zítra, až bude po zákroku, se ozvu. Počítám, že spíš tak navečer.
Tak dobrou a myslete na mě, ať to dobře zvládnu