Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ránko, ![]()
dneska nás čeká zase škaredé počasí, tak doufám, že váš den bude krásný a počasí jej neovlivní.
Dobré ráno holky ![]()
Dneska je fakt zas hnusně, to máš Jesse pravdu. Ale to je právě to pravé dušičkové počasí, co já můžu ![]()
Jsem totiž narozená v říjnu a asi proto mi to absolutně neva, spíš naopak ![]()
Za dva dny přijde tvůj den, tak i když nebude zrovna svítit sluníčko, hlavě, ať ti svítí očička štěstím, až uvidíš výsledek na testu ![]()
Minko, to je otázka pro mě, jak postupuju?
Moc jí nerozumím
Asi myslíš, jak pokračuju, ne? ![]()
Tak normálně, sice jsem pořád do konce listopadu na neschopence, ale už je to takový ten všední život bez nadšení. Těhotenství je krásné, ale budu si na něj muset chvilku zase počkat. Včera jsem byla u doktora v CAR, bral mi krev a dělal UZ. Mám v krvo ještě 23 jednotek hCG, děloha je v čistá. Říkal, že jsem v pořádku. Taky jsme mu řekla, že jedeme na vyšetření do toho Podolí, tak souhlasil, ale tak nějak jsem v jeho očích viděla, že si myslí, že to stejně nemáme zapotřebí, že to asi byla jen náhoda. Ale lepší je, nechat to vyšetřit. Taky nám řekl, že jestli nám najdou jakoukoliv blbost, třeba jen drobnou infekci, tak nás stejně nechají přeléčit další 3 měsíce gumisexem a prednisonem. Takže mimčo by se oddálilo z března až na červen ![]()
Z čehož nadšená nejsu, ale co se dá dělat ![]()
Taky je možné, že nám nic nenajdou a můžem začít v tom březnu a další rok by jsme mohli mít na Vánoce pod stromečkem ten nejkrásnější dárek na světě ![]()
Kleo, to by bylo úžasné, mít miminko na Vánoce, ikdyž příští, moc to přeji, aby ti, teda vám to vyšlo
![]()
Testit jsem chtěla dnes, ale úplně jsem to zazdila
A sama víš, že pozitivní test ještě moc nezamená, to teprv začíná boj, ale určitě potěší ![]()
No, to máš pravdu. Pozitivní test je výhra tak napůl.
Mě to tenkrát vůbec nenapadlo, že to dopadne tak špatně ![]()
V jiné diskuzi se to stalo teď jedné holce, teda něco podobného..taky jí asi hrozí revize ![]()
prostě občas to někdo slízne ![]()
Ale ty na to nemysli! To by si musela říkat každá budoucí maminka ![]()
Jinak pokud by bylo imuno v cajku, tak kdybych z dalšího IVF nebo KETu otěhotněla, tak by se to vážně narodilo na Vánoce ![]()
Přenádherná představa ![]()
ty jo, ale 8. den už by tam teoreticky taky mohlo něco být ![]()
Já jsem napjatá za tebe ![]()
Já testila devátý a odpoledne a bylo to tam vcelku dost vidět
Kleo, jestli to zase nezazdím, tak budu testit zítra, řeknu manželovi, ať mi to připomene
![]()
Kdyby to vyšlo nám teď, tak bych měla termín kolem manželových narozenin ![]()
Ahojky holky
tak mame prvni tehu poradnu za sebou,mame prukazku..dostali jsme krabici s detskyma plenkama a vzorky detskych kremu.jinak miminko meri 1.63mm a termin porodu mame 3.6.2012.u dr. jsem stravila hodinu ale byla to prijemna kontrola..zitra se musim objednat k zubari,k obvodni,na genetiku a na hematologii ![]()
jesse,jsem napnuta s tebou..
! a moc ti to preju ![]()
minka22,velika gratulace k dvojcatkum..to je krasa
![]()
kleofasku,ja vim..to cekani je hrozne ale vyplati se,uvidis.to cekani je dlouha cesta s miminkem-miminkama na konci
![]()
Ahojky holky
tak mame prvni tehu poradnu za sebou,mame prukazku..dostali jsme krabici s detskyma plenkama a vzorky detskych kremu.jinak miminko meri 1.63mm a termin porodu mame 3.6.2012.u dr. jsem stravila hodinu ale byla to prijemna kontrola..zitra se musim objednat k zubari,k obvodni,na genetiku a na hematologii ![]()
![]()
kleofasku,ja vim..to cekani je hrozne ale vyplati se,uvidis.to cekani je dlouha cesta s miminkem-miminkama na konci
![]()
Ahojky holky
![]()
![]()
BARUNKO GRATULACE
hele tu poradnu to je jako u tvého doktora nebo se musíš jako někde obědnat ![]()
Baruško, tak to je skvělé, že poradna dopadla dobře ![]()
Tak už máš těhu průkazku, no páni. To letí..
Za chvilku ji dostane Minka, potom Jesse a potom třeba někdy já ![]()
I když dneska mám zas nějakou depku. Snad je to tím počasím nebo já fakt nevím.
Už to budou 3 týdny po potratu, to se mi zdá, že to utíká rychle, ale k vysněné další stimulaci je to pořád šíleně daleko ![]()
Minko, no paráda! Ty už jsi to přivolala tím obrázkem, co máš v profilu

Dvojčátka