První menstruace? Tak brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42859
21.8.24 15:11
@Anonymní píše: Více

Nikdy nevíš. Na gympl s námi nastupoval spolužák, vypadal, jako když má chodit na první stupeň. Ve čtvrťáku byl druhý nejvyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 16:03

@Havlova Taky znám podobné případy, ale u holky už většinou žádný dramatický růst po menarché nebývá…Jako že by dala třeba 30 cm.
A druhá holka nastupuje do 1. třídy se 109 cm a 16 kg :lol: Tašku sice unese, ale je na ní fakt obří, takže ji budeme nosit že začátku my.

• Citovat
  • Upravit
42859
21.8.24 16:06

To ne, no. To už moc nerostou. Dcera dala asi 8 cm, ale ona byla hodně vysoká, úplně mimo tabulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.8.24 16:54

Znám holky co mají i 150 a zase taková hrůza to není 😁 tak to mají tatínka čahouna, ale to u holky nechceš 😅 Teda omlouvám se těm hodně vysokým, ale vím že to mají asi trochu těžší pak s výběrem partnera třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.8.24 16:56

Jee tak to má stejně jako já. Taky do první třídy s 16kg 🤭

A jo u kluků to může být jinak. Partner byl prý drobounkej a všude nejmenší a v pubertě to dotáhl na 187. Uvidíme co náš syn. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 17:07

A neskrabla se treba nekde? ale jestli se to rozjelo a porad krvaci, tak bych rekla, ze to bude MS

• Citovat
  • Upravit
14874
21.8.24 17:29
@Zepel91 píše: Více

Ja sla do 1. tridy s 13 kg, vysku nevim. Ale az do nejakych 12 let jsem byla s prehledem nejmensi ve tride (i nejmladsi, ale to nehralo takovou roli). A pri maturite jsem byla treti nejvyssi holka, nejvyssi mela o 2 cm vic nez ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 17:35

@Havlova No právě a i kdyby dala těch 8 cm, tak nemá ani těch 150.
Nicméně dneska zatím (ťuk ťuk) nic, takže doufám, že to bylo jen nějaké škrábnutí. Jezdila na kole, lezla na lanových peolézačkách, třeba se odřela…budu to sledovat.

• Citovat
  • Upravit
38288
22.8.24 08:48
@saddreamer píše: Více

Je to extrém, ale i ta nejmladší normálně dorostla, takže jednak bych se nebál proto, že je to brzo i když tedy není čemu fandit a ani toho, že nevyroste. Konzultaci s doktorem tedy rozhodně nezavrhuji, naopak, ale rozhodně bych se nebál předem. :kytka:
:nevim: Jinak, jak tak pozoruji, tak u výšky je dobré kouknout po prarodičích, často po nich vnoučata kus habitu podědí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 12:40

Tak u nás obě babičky okolo 165 cm, dědové 174 cm a 183 cm. Nejmenší ze široké rodiny jsem já :mrgreen:
Jinak to vypadá, že krvácení bylo nárazové, takže se snad nic zatím neděje :)

• Citovat
  • Upravit
38288
3.10.24 00:50
:think: I holky můžou být… zvědavé… a nepřiznají se. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí