První porod hrozně dlouhý, jaký byl váš druhý porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vetřelec
25.7.17 12:58
@Anonymní píše:
Dekuju vsem za prispevky a zkusenosti.A myslite si, ze kdyz jsem prenasela a bylo nutne porod vyvolat, ze k tomu nejak „inklinuju“ a ceka me to zase? Podle me byl problem v tom, ze se synovi na svet nechtelo. WYZ

Urcite k tomu neinklinujes… moje zkusenost- prvni v terminu, druhe 14 dni jsem prenasela a treti o tyden drive :lol:

• Citovat
  • Upravit
216
25.7.17 13:18

Ahoj! Prvni porod 28 hodin, problemy, skoro kleste, nakonec se se narodila zdrava holcicka. Po porodu transfuze, zanet delohy a symfyseolyza. Bala jsem se druheho porodu, byla jsem v o hodne horsi kondici nez pred prvnim a i resila, zda nejit do cisare… Nakonec -po 24mesicich porod c.2. Zacatek kontrakci 02:00-,v porodnici v 05:00,kde otevrena jen na 2cm!!! Pote na porodni pokoj, pravid. kontrakce a tlak na hraz, myslela jsem, ze to nepreckam nasledujich aspon 6-8 hod(po zkusenosti z minule). A-v 7:00 bylo.na svete nase krasne miminko;-) Takze drzim pesti! A jeste -po porodu jsem byla schopna vstat, chodit a fungovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.17 13:26

Muj prvni porod ve 22letech byl presne pred 17ti mesici.. trval 3dny..celou dobu jsem nespala..delali hamiltona..vyvolavacky..nakonec nastala takova situace ze skoncil akutnim cisarem ktery bohuzel partner nestihl..a kvuli spatne domluve mezi sestrama nebyl ani u umyvani a mereni..syn se narodil 2tydny pred terminem s vahou 3790gr..a to porad tvrdili ze nebude mit ani 3kg :D nemam pekny zazitek..strasne me to mrzi jak to bylo..hlavne ze partner nebyl u toho..ale bohuzel..snad nam to vyjde priste :) dite jeste jedno chci..ale taky se bojim co a jak bude..jestli bude i druhe cisarem..uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 13:39

První porod hodně bolestivý, dlouhý 36 hodin, nevyspání, křížové bolesti, dvě tablety na vyvolání v rozmezí několika hodin ( první moc nezabrala), velké šití. Celkově hrůza.
Druhý: den před porodem, nepravidelné bolesti celý den( slabé) ale byla jsem doma, daly se zaspat, nic hrozného, porod se rozběl sám, od příjezdu do porodice s pravidelnýma ale slabýma kontrakcema jsem porodila za 3 hodiny, šití žádné, bolesti poloviční, celkově dobré. Rozestup mezi dětma 2,5 roku. Druhý porod co jsem slyšela byl vždy rychlejši a lepší. Alespoň v mém okolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.17 13:46
@Anonymní píše:
První porod hodně bolestivý, dlouhý 36 hodin, nevyspání, křížové bolesti, dvě tablety na vyvolání v rozmezí několika hodin ( první moc nezabrala), velké šití. Celkově hrůza.
Druhý: den před porodem, nepravidelné bolesti celý den( slabé) ale byla jsem doma, daly se zaspat, nic hrozného, porod se rozběl sám, od příjezdu do porodice s pravidelnýma ale slabýma kontrakcema jsem porodila za 3 hodiny, šití žádné, bolesti poloviční, celkově dobré. Rozestup mezi dětma 2,5 roku. Druhý porod co jsem slyšela byl vždy rychlejši a lepší. Alespoň v mém okolí.

Moc vsem dekuju. Taky jsem slysela, ze to byva rychlejsi. Snad budu mit take zkusenost, ze porod bude kratsi a celkove lepsi. WYZ

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.17 13:47
@Eame píše:
Muj prvni porod ve 22letech byl presne pred 17ti mesici.. trval 3dny..celou dobu jsem nespala..delali hamiltona..vyvolavacky..nakonec nastala takova situace ze skoncil akutnim cisarem ktery bohuzel partner nestihl..a kvuli spatne domluve mezi sestrama nebyl ani u umyvani a mereni..syn se narodil 2tydny pred terminem s vahou 3790gr..a to porad tvrdili ze nebude mit ani 3kg :D nemam pekny zazitek..strasne me to mrzi jak to bylo..hlavne ze partner nebyl u toho..ale bohuzel..snad nam to vyjde priste :) dite jeste jedno chci..ale taky se bojim co a jak bude..jestli bude i druhe cisarem..uvidime :)

To me mrzi. Je to skoda :? WYZ

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.17 13:56
@Anonymní píše:
Druhý: den před porodem, nepravidelné bolesti celý den( slabé) ale byla jsem doma, daly se zaspat, nic hrozného, porod se rozběl sám, od příjezdu do porodice s pravidelnýma ale slabýma kontrakcema jsem porodila za 3 hodiny, šití žádné, bolesti poloviční, celkově dobré. Rozestup mezi dětma 2,5 roku. Druhý porod co jsem slyšela byl vždy rychlejši a lepší. Alespoň v mém okolí.

Jinak kdyz ctu 36 hodin, tedy jeste o 5 hodin dele nez muj, tak me napada jen jedine prirovnani: mucirna 8o :? :(

Druhy kompenzace, mela jsi narok :kytka: :*
WYZ

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.17 14:02
@Nezavislazena píše:
Proc do toho jdes teda znova? Jednou ti to nestacilo?

Protoze miminko mi za to stoji, i kdyby to bylo podruhe stejne. Nepripravim se o celozivotni stesti kvuli strachu z max. dvoudenni bolesti a dramatu. Coz nemeni nic na tom, ze se bojim hodne. Ale porad jsem pri smyslech, nemam fobii, ktera by me dohnala se druheho ditete vzdat.
 WYZ

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.17 14:08
@Nezavislazena píše:
jo aha nepripravis se o to aby si se cely zivot starala byla roztrhala az nekam do pr od porodu a mela na krku dite :D
Gratuluji jeste tak 5 deti a mas vystarano na barak

Tak tu posledni vetu nechapu vubec. Tvemu prispevku nerozumim, asi jsi nejak frustrovana a zavistiva, kdyz mas potrebu se vyjadrovat k tematu, o kterem zjevne nic nevis. Tak Ti preju, at se Ti do budoucna dari lip a byla jsi spokojenejsi :kytka: O me si nedelej starosti ;)
 WYZ

• Citovat
  • Upravit
5314
25.7.17 14:15
@Anonymní píše:
Tak tu posledni vetu nechapu vubec. Tvemu prispevku nerozumim, asi jsi nejak frustrovana a zavistiva, kdyz mas potrebu se vyjadrovat k tematu, o kterem zjevne nic nevis. Tak Ti preju, at se Ti do budoucna dari lip a byla jsi spokojenejsi :kytka: O me si nedelej starosti ;)
WYZ

ona @Nezavislazena bude nějakej novej místní troll…na to vubec nereaguj na takovéhle příspěvky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 14:18
@Popokatepetla píše:
ona @Nezavislazena bude nějakej novej místní troll…na to vubec nereaguj na takovéhle příspěvky :roll:

Ted jsem ji zaregistrovala v jine diskuzi, v podobnem duchu. Mas pravdu :roll: WYZ

• Citovat
  • Upravit
2050
25.7.17 16:21

Ahoj, ja jsem taky měla první porod příšerný, sice „jenom“ 19 hodin, ale celou dobu křížové bolesti, z posledních asi 6 hodin si nic nepamatuju, mezi kontrakcemi jsem omdlevala. Malého taky chtěli tahat pumpou, ale nakonec jsem ho vytlačila. Šitá jsem byla až někde a 2 týdny jsem si nesedla.
Do druhého jsme i přesto šli hned a za 15 měsíců jsem rodila dceru, za odměnu :palec: To byla rychlovka, ty nejbolestivější kontrakce bych spočítala na prstech, a do porodnice jsme to málem ani sestihli, malá se narodila čtvrt hodiny po příjezdu :D měla jsem 2 kosmetické stehy a sedla jsem si hned. :)
Za 2 a půl měsíce mě čeká 3. porod a doufám, že bude alespoň z poloviny stejný jako ten druhý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 16:51
@Marketka25 píše:
Ahoj, ja jsem taky měla první porod příšerný, sice „jenom“ 19 hodin, ale celou dobu křížové bolesti, z posledních asi 6 hodin si nic nepamatuju, mezi kontrakcemi jsem omdlevala. Malého taky chtěli tahat pumpou, ale nakonec jsem ho vytlačila. Šitá jsem byla až někde a 2 týdny jsem si nesedla.
Do druhého jsme i přesto šli hned a za 15 měsíců jsem rodila dceru, za odměnu :palec: To byla rychlovka, ty nejbolestivější kontrakce bych spočítala na prstech, a do porodnice jsme to málem ani sestihli, malá se narodila čtvrt hodiny po příjezdu :D měla jsem 2 kosmetické stehy a sedla jsem si hned. :)
Za 2 a půl měsíce mě čeká 3. porod a doufám, že bude alespoň z poloviny stejný jako ten druhý :D

To zni fantasticky, co bych za to dala. Drzim palce, at je to v nejhorsim stejne fajn :kytka: ;)
 WYZ

• Citovat
  • Upravit
44
30.7.17 01:24

Bolesti 5 dní

Holky…já se taky moc bojím druhého porodu :( měla jsem krizové bolesti 5 dní a taky se to nedalo vydržet… doufám ze 2. Porod v lednu bude lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí