První příkrm - prosím poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
7.1.06 23:15

Ahoj Kira :-) dakujem, dennicek vycerpal aj mna, ked som ho pisala :D
Myslim, ze roibos mozu aj 6m mimca, ale isto to neviem :-(
teraz som objavila cajicky od Megafitu, je pravda, ze som nestudovala zlozenie, ale syn, ktory doteraz caje odmietal zobral na milost visnovy 8O mali sme vzorku z nejakeho casopisu a tie caje sa mi zdali celkovo dobre, ja som zhanala bez hermanku a oni maju skoro vsetky (okrem 1) bez hermankove! :-)
Tak prajem, aby mimiskovi chutilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.06 22:52

První příkrm

Ahoj,
jsem z Brna a mám v mateřském centru Klokánek na starost program pro maminky s kojenci do jednoho roku. Sama mám 8-miměsíčního syna, a tak pro sebe i ostatní maminky se snažím sehnat různé informace. Otázku příkrmů jsme také řešily. Já plně kojila do 6 měsíce a postupně a pomalu jsem začala s příkrmem. Mrkev, mrkev+brambory, …, Martina , co Ti také odpověděla to myslím dobře napsala. Otázku zda kupovat nebo vařit bych řešila takto - kupovat ano, ale číst pořádně etikety a pěstovat a vařit ano, ale mít např. rozbor půdy, kde suroviny pěstuji. Strava dětem do jednoho roku by neměla obsahovat lepek, cukr a kravské mléko. Chtěla bych doporučit knížku, která se mi docela líbí O.Illková,L. Nečasová,Z.Vašíčková - Zdravá výživa malých dětí (od narození do 6 let). Pokud se mě budeš chtít na něco zeptat napiš : mimisa@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure