První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mame chicco polly, je tam nastavitelna operka a mezy nozkama je no jak bych to rekla plastova zarazka takze nepodjizdi. operku jsme sklopilo na lezato a je spokojeny. koupila jsem ji pres internet. ale ted jsou skoro vsechny zidlicky polohovatelne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak hlásím, že dnešní noc byla jedna z nejhorších
Ze začátku to vypadalo slibně, usnul v půl 7 a probudil se až v půl 11
Dostal papů a spinkal do půlnoci, to jsem nakonec taky kojila, ale pak se budil i několikrát za hodinu, zkoušela jsem všechno aby spal, ani prso nezabralo, ani houpání na balóně, dudlík ho vždycky akorát rozzuřil, vždycky zabral jen na chviličku
a v 6 ráno už ani na chviličku, tak jsme vstávali. Do toho na mě leze nějaký bacil, takže se cítím opravu skvěle
Hlavně aby Filípek zůstal zdravý ![]()
Jak to šlo u vás?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia píše:
Ahoj holky, tak hlásím, že dnešní noc byla jedna z nejhoršíchZe začátku to vypadalo slibně, usnul v půl 7 a probudil se až v půl 11
Dostal papů a spinkal do půlnoci, to jsem nakonec taky kojila, ale pak se budil i několikrát za hodinu, zkoušela jsem všechno aby spal, ani prso nezabralo, ani houpání na balóně, dudlík ho vždycky akorát rozzuřil, vždycky zabral jen na chviličku
![]()
![]()
a v 6 ráno už ani na chviličku, tak jsme vstávali. Do toho na mě leze nějaký bacil, takže se cítím opravu skvěle
Hlavně aby Filípek zůstal zdravý
Jak to šlo u vás??
Takové noci jsem měla měsíc, ale u nás dudu zabírá, případně se napije vody, no a nakonec je z toho zoubek venku…Nechci se vracet, ale vodu nebo čaj pije? Zkus to. Myslím, že se začínají prořezávat zuby. Malé se jeden prořezával měsíc a půl, a byl to očistec
Právě, že chce za noc podat dudu třeba 20 x, teď byly 3 nic klid, zub venku, a dnes znovu, zase jsme celou noc podávala
tak čekám další zub
![]()
- Citovat
- Upravit
A nemel hlad? kdyz kojis tak jestli mas mlicko vydatne, ze se ti budi co hodinu. maly mi to delal taky kdyz jsem na zacatku kojila, kojila jsem i hpdinu a on za dalsi hodinku uz zase mel hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa haha, spát celou noc od půl roku…takových mimin kor kojených znám velmi málo. Malému je skoro 8měsíců. Nejlépe spal kolem 2-3měsíce, to se budil jen jednou. Pak se začal budit 2-3× a teď poslední dobou 3-4×. Ono to může mít víc příčin, může mít hlad, žízeň, růst zuby…radši se přitočím a nakojím a je klid, než abych tsrávila půlku noci uspáváním jinak. U nás je důležité i aby se nevzbudil starší, který spí s náma. Pokud by s etakhole budil i mezi 10 a 12m, tak už bych zakročila a vysvětlila, že v noci se nejí, ale spí. ale do té doby je to furt kojenec a na noční buzení a jídlo má nárok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 no znám dětičky, který spí celou noc a nebo se napapají 2× což je ok, ale 6× za noc??? To podle mě hlad nebude…
@Lennia tak jako dneska nechápu holky, usnul v 20h, probudil se a usnul až ve 22h, pak ve 2 dudlík - zabral - ale pak se probudil až v 5,15 to jsem kojila - jako nechápu!!! To se stalo porvé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak mi měly suprovou noc. Usnula v 19h, do 8 se probrala napůl 2X, poprvé zabral dudlík, podruhé usnula zase sama. Ve 23.30 kňourala, zabral dudlík. Pak až 1.30 to jsme nakrmili a znovu 4.30 krmení. Pak už až v 7 hod. Jen by mě zajímalo, jestli je to moje zásluha
z předchozích dní, nebo byla dnešní noc výjimka. Uvidíme zase večer. Zatím to ale na kaši nevidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa já znám děti co se budí i 10× ještě v roce
doufám že nebudem ten případ. Ale starší se bud taky..od 15měsíců nespal ještě celou noc kuse, je mu 2,5roku
celou noc spal jen mezi 10 a 15měsícem.
Jinak u nás též dobrý začátek, usnul ve 20.20 a vzbudil se 1.30. A pak co 2h do 7.30 kdy jsme vstávali.
U nás je „problém“ že dudlík nevedem a flašku taky ne, takže čaj nebo voda nehrozí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa @cvrcek 1906 holky tak super
třeba se taky dočkám
ale mám sto chutí zase kojit hned jak se začne vrtět, tak jsem byla přeci jen víc vyspaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 píše:
Takové noci jsem měla měsíc, ale u nás dudu zabírá, případně se napije vody, no a nakonec je z toho zoubek venku…Nechci se vracet, ale vodu nebo čaj pije? Zkus to. Myslím, že se začínají prořezávat zuby. Malé se jeden prořezával měsíc a půl, a byl to očistec![]()
![]()
Právě, že chce za noc podat dudu třeba 20 x, teď byly 3 nic klid, zub venku, a dnes znovu, zase jsme celou noc podávala
![]()
![]()
tak čekám další zub
![]()
![]()
Má 4 měsíce a týden a jenom kojím, nedávám ani čaj ani vodu, chtěla jsem začít kaši na noc, ale doktorka říkala, že prospívá krásně a ať vydržím do ukončeného 5.měsíce a začneme zeleninkou - to mu pak budu dávat asi i čajík. Zoubky snad ještě ne, sice slintá jak drak, ale to je u nás normální stav ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 podle mě hlad nemá, když cucá třeba jen minutu
a kdyby fakt měl hlad, tak podle mě si vezme aspoň ten dudlík. Těším se na příkrmy a doufám, že to bude lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia no uvidíme zda to nebyla jen náhoda, což si myslím, že jo…nebo nevím zda to nebude tou kaší dala jsem poprvé banánovou an dobrou noc od Nestlé??? Ale předtím jsem dávala taky jen ale mléčnou rýžovou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia píše:
Má 4 měsíce a týden a jenom kojím, nedávám ani čaj ani vodu, chtěla jsem začít kaši na noc, ale doktorka říkala, že prospívá krásně a ať vydržím do ukončeného 5.měsíce a začneme zeleninkou - to mu pak budu dávat asi i čajík. Zoubky snad ještě ne, sice slintá jak drak, ale to je u nás normální stav
Tak to potom jo, já jsme na doporučení dr. malé dávala vodu i čaj od narození, i když jsme plně kojila, ale jinak, malá slintala a plakala měsíc a půl, celou dobu ji bolel ten zoubek, než se prodral nad dásno. Vidět byl opravdu měsíc a půl, to jí ještě nebyly ani 4 měsíce, tak klidně to být zuby mohou. Držím pěsti, ať top zvládnete.
- Citovat
- Upravit
Maly ma 4 mesice a nechce mi vubec cajik ani vodu v ten moment jak to uciti v pusine ze to neni mlicko tak to ani nespolkne a hned mu to vytece koutkem. a s tim spanim spi celou noc od 3mesice. trochu mi zhubnul protoze pres tu noc vynechaval jidlo resila jsem to s. doktorkou a ta rikala ze si muzu gratulovat ze mam takoveho space
pockam do prosince a pak zacnem s mrkvickou a stavickami.
nejhorsi na tom je ze kazdy rika neco jineho, moje mamina mi rika ty nedavas stavicky a krupicku? tak ji rikam zblaznila ses jsou mu necele 4mes. a ona mi odpovedela ty jsi byla na krupici pred 4mes. pry jsem byla hladova a udelanou z krav. mleka tchyne tak samo rika ze se to kdysi tak neresilo a delala to stejne jak mati. a jsem zdrava a nemam zadne zdrav problemy. pak si ma clovek vybrat co je spravne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit