První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
11.11.12 21:09

@Jani85

Jak jsem psala, záleží na tobě. Mojí malé sunar nestačil, a přikláním se k názoru - přikrmovat mezi 4-6 měsícem kvůli prevenci alergií. Téhož názoru je i má pediatrička. Jsou to studie staré asi 2 roky. I přesto se hodně žen drží toho výlučného kojení co nejdéle, jak je to popsáno třeba na www.kojeni.cz. Rozhodnutí je na tobě. Neříkám, co je dobře, co je špatně, každý, ať se sám rozhodne, k čemu se přikloní. Chceš-li počkat, počkej.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
11.11.12 21:11
@cvrcek 1906 píše:
@SaD 1Když dám kaši na noc a stále kojim, tak to dám malé zapít ode mě MM?

Pokud nepije vodu nebo něco jiného, dala bych ji to zapít MM. Udělala bych té kaše méně, aby mi ještě mléko vypila. Můj názor.

• Citovat
  • Upravit
2590
11.11.12 21:15

Tak ja nekojim, jdeme za 14 dni na ockovani tak se zeptam. kupovali jste ty prikrmy ve sklenickach? ja jsem totiz zavarovala jablecne presnidavky pro maleho a znama se na me divala jak na blazna. ktera znacka je asi tak nejlepsi spis budu delat prikrmy sama doma, ale i koupim je to prakticke kdyz nekam clovek jde nebo jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.11.12 21:17

@Jani85 záleží taky na dítěti, malá skleničky (maso-zelenina) nechtěla.. A ovocný jsou dobrý tak na zimu, přes léto měla čerstvé ovoce.. Když byla menší, tak povařené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
11.11.12 21:25

Asi zkusime a uvidime jak se bude tvarit pokid bude odmitat necham mu jeste chvilku cas nez to zkusime znovu, ikdyz maly nas pri jidle hodne pozoruje ale asi to neni tim ze by mel hlad :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.11.12 21:26

Také většinu věcí připravuji doma, také jsme zavařovala. Měla jsme jablka i hrušky ze zahrady, tak proč ne. Skleničky dávám méně, ale také, aby jedla všechno všude.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
11.11.12 21:27

@Jani85 Malá taky pozorovala, sápala se po jídle a nakonec se rozjedla trochu až v roce. Ale je kojená, takže jí prostě zajímá prso a né zelenina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
11.11.12 21:30

Ja taky tak pouzila jsem ovoce ze zahrady. no maly je jedlik kdyz se trochu opozdime treba jen o pul hod. tak hlta jak kdyby jsme vynechali celou davku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
11.11.12 21:36

Taky máme spoustu jablek, pro starší děti dělám presnidavky s pudinkem.Pro malou chci jen zavarit podusena jablíčka. I když se chystám, že bude dostávat spíše čerstvá. I mrkvicku máme vlastní ze zahrady, i cuketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
11.11.12 21:43

Tak zeleninu nepestuji jen ovocne stromky mame, mela jsem sice dyni, ale nevedela jsem jak ji pripravit tak jsem ji vydlabala :) a krmite prcky v jidelni zidlicce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
11.11.12 21:45
@Jani85 píše:
Tak zeleninu nepestuji jen ovocne stromky mame, mela jsem sice dyni, ale nevedela jsem jak ji pripravit tak jsem ji vydlabala :) a krmite prcky v jidelni zidlicce?

Já ji krmím v tom houpacím vajíčku Fisher Pr…

• Citovat
  • Upravit
2407
11.11.12 21:57

@Jani85 Plánuji zhruba za 3 tydny, až začneme s prikrmy, krmit v lehatku, malá ještě nesedí. Až si sedne, půjde do zidlicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
11.11.12 22:04

Holky tak usnul až ted to je síla :zed: a ted jsem zvědavá kdy bude budíček. Já tu kaši dávám zapít MM, tak nechápu proč se vždycky probudí to dříve nedělal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
11.11.12 22:18

Kresilko mame taky, ale koupili jsme zidlicku ktera se da napolohovat takze tam bude jak v kresilku, a libi se mu tam protoze je vysoko a vidi vice nez z kresilka. taky jeste pockam aspon 14 dni nebo to necham az od prosince. uvidim jak mu bude stacit mlicko. na krabici jsou napsane ze za den. ma dostat 4-5 davek ale vypije 5-6. ale jak rikam spi celou noc hez probuzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modry pes
11.11.12 23:12

@Jani85 Ahoj, ja mam 5 mesicu a 2 tydny holcicku a resila jsem presne to, co ty - kdy zacit s prikrmama, jak atd. Zacala jsem minule pondeli, kdy uz mi prislo, ze 5× denne 150-180ml UM je pro ni malo a krici, ze chce jeste. Zacala jsem Nutrilonovou ryzovo-mlecnou kasi bez prichute a ted je to teda 7.den a vypije max 120ml (z lahve). Zbytek doplnuju UM, vodu bohuzel nema rada, ale zkusim zitra trochu caje. Potom v utery jsem zacala bramborou s mrkvi (varene doma) a nejakou tu lzicku spapala, druhy den vice, ale nic extra. Myslim ale, ze se to podda.. Tot moje zkusenosti.. Jani, muzes mi napsat, co to je za zidlicku, prosim? Nazev, firmu a kde jsi ji koupila? Diky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko