První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sedmikrassa Mě teĎ přes den moc netahá, dopoledne 3-4 minutky a je hotová, v poledne si dá velký nášup
tak 8 minut, odpoledne zase jen pár minutek a večer se nadlábne celých 10 minut na noc
.Takže, když to vezmu, že když byla menší, dokázala potom večerním krmení vydržet i do 3 hod, tak teď by to měla vydržet taky ne? Pokud to půjde zkusím vynechat i to půlnoční krmení, uvidíme, jak se dnes vzbudí. Musím už krmit někde zalezlá v koutku v klidu, všechno ji rozptyluje, je hned zvědavá, co se děje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky držím pěsti
my spinkáme od půl 8, zatím jen jednou beknul, ale ani jsem tam nešla a spinká. Počítám, že se probudí kolem 22, jako obvykle, tak to zkusím uspávat do 22:30 a když to neprojde, tak nakojím.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 no tak to my taháme ted už taky jen tak 5 min přes den a na noc asi 10-15 min, už jsou šikovný, zvládnout nasát hodně za tak malou chvilku, já to dneska taky zkusím tak uvidíme…ale u nás o půlnoci byl řev jak kráva a to jsem nakojit musela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa Když se i podaří usměrnit to spaní a krmení v noci na např.1-2× buzení, tak bych pak nemusela zavádět kaši na noc, ne? Když kojim. Zacnu jen prikrmem v poledne, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 já chci právě začít příkrmem v poledne, kaši na noc nechci dávat, doktorka to tak radila, taky plně kojím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa zkusím
, vždycky jsem statečná dokud nezačne fakt řvár, to pak mám najednou v hlavě plno výmluv, proč mu dát najíst, asi to vyřeším tak, že vyšlu manžela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky máte mimča v ložnici nebo ve vlastním pokojíčku? Filípek spí s námi, možná ho rušíme? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia My máme Karolinku u nás. Pokaždé jsem měla děti u nás, měli jsme malý byt. Teď máme dům, na Kaju čeká pokojicek, ale až později. ![]()
Právě jsme se vzbudili a mame další hysterický záchvat. Ale řeklabych, že bude kratší než včera. Teď vydržím, ale nevim, jak v noci. Držte palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý strašně řve, je tam manžel, trhá mi to srdce, ale ještě pár minut vydržím!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia my ho máme také v ložnici a někdy se budí když přítel uchrápne, my ještě spíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A my už zase spíme
Zjistila jsem, že tam nemůžu moc často lézt, pak propadá hysterii, spíše ji nechat, ona se ukoleba sama.Dnes to trvalo jen 10 min.
m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa to máte super, tak ať spinká až do rána ![]()
Já jsem podlehla - vydrželi jsme 8 minut řevu, ale pak už jsem brečela i já, po 7 minutách kojení spinká…ach jo..
@cvrcek 1906 a jak to dopadlo u vás? Snad jsi byla úspěšnější!
Dobrou noc holky a díky za podporu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia Vydržela jsem
, tak uvidíme, kdy se vzbudí znovu. Přeji úspěšnou dobrou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 ahojky, tak jaká byla noc?
@sedmikrassa a co vás, je to lepší?
U nás celkem bída - kojila jsem 4× a akorát v 5 ráno (hodinu a půl po kojení) se mi podařilo uspat bez kója a spal ještě do půl 7. Já chci být taky tak statečná a vydržet, jenže jak dojde na věc, tak hódně rychle vyměknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit