První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A včera přítel koupil mlíčko s kaší banánové to bude asi taky mňamka ![]()
http://www. lekarna. cz/nestle-mlicko-s-kasi-bananove-2×200ml/#utm_source=zbozi. cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No víceméně proto jsem ji zkoušela, bo co jsem začla malému dávat kaše na noc, tak mi kadí i 3 krát denně. Přišlo mi, že to ním jen projede
Dnes už máme jedno kakání za sebou, tak ufidím.
@sedmikrassa
Taky kupuju skleničky. Domácí bych dělala asi jen, kdybych měla zahrádku, ale to nemám a kupované zelenině nevěřím. Stačí porovnat domácí a kupovaná rajčata ![]()
Ta skleničkoá je na rozdíl od regálové hlídaná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 no nám taky zatím kaká lépe než předtím, ale dáváme to 3 dny tak abych to nezakřikla
a s těma příkrmama kupovanýma si to myslím taky lepší to koupit a mít jistotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa
já mám Hami rýžová nemléčná s banány a taky mu moc chutná. Pak máme mléčnou vanilku, taky bašta a teď jsem koupila s meruňkami, tak až na ni dojde, dám vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka
Nevím na koho to bylo směřované ![]()
Našemu prckovi bude za 6 dní 6 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame ryzovo kukuricnou..mozna zkusim s prichuti
kdyz kynout, tak poradne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka dáš u té zprávy zmínit a objeví se komu to je našemu prckovi je dneska 5 měs ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že na „kynutí“ to moc vliv nemá… ![]()
No, každopádně tu nemléčnou banánovou jsem dostala od sestřenky (dětská doktorka), tak asi nebude špatná a nějak moc na kynutí, vzhledem k tomu, že náš prcek měl v pěti měsících 8,41 kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jéé, vy máte dneska „malý“ narozeniny
Tak snad mu bude kašička chutnat, místo dortu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, kterou kaší je lépe začít? Už jsem si nějaké koupila, ale nevím, která je dobrá na noc. Sunarka nemléčná pšeničná s ovoce, sunarka mléčná rýžovo-kukuřičná s banány. A pak jsem v obchodě objevila kaši rovnou na noc Sunarka rýžovo-kukuřičná mléčná „Dobrou noc“. Je v tom rozdíl, když je určená přímo na noc a další dvě ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 my mame tu sunarku na dobrou noc a taky prave nevim jestli koupit jeste nejakou jinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit