První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, vám se dětičky budí hodně brzy. Vydržte a ono se to určitě zlepší
Kdybyste měly zájem si o dětském spánku něco přečíst, tak na stránce ulozto.cz si můžete zdarma stáhnout v elektronické podobě knížku Každé dítě může dobře spát. Já si jí přečetla, když jsem byla zoufalá a pomohlo to. Ale je to spíš pro inspiraci, protože tam píšou spíš o dětech od 6m. ![]()
@L-ennka přesnídávky jsou jednoduché. Napřed jablka celá oloupu, pak vykrájím vnitřek a nakrájím to do hrnce s napařováčkem (může se to vařit i ve vodě, ale pára udrží víc vitamínů). Povařím v páře, dokud nejsou úplně měkká a pak je rozmixuju. Voda, ze které šla pára, je už jako mošt. Malej mi odmítal pít vodu nebo čaj, ale tuhle šťávu s vodou má rád (akorád mamku mu jí chodí upíjet
)
@blanula19 ze supermarketu bych to také nekupovala a raději volila skleničky. Jsem ráda, že tu máme trhy - zamrazila jsem si zásoby tak do konce roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak dneska usnul ve 21h pak ve 24h jsem nakojila, pak budíček ve 3 to jsem dala několikrát dudlík a pak v 5 jsem nakojila a ted jsme vstávali, tak myslím, že se to o dost zlepšilo, na to, že jsme kojili i 6× za noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale potřebovala bych aby se vůbec nevzbudil mezi tím kojením… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elizabeth-cz děkujeme za doporučení, zkusím to přečíst, určitě to bude k dobré věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa Šikuli
Vydrž a ufidíš, že za chvilku se nezbudí vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 myslíš??? taky jsi to měla takto když jsi nastolila režim?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa super, jen tak dál
, úplně závidím
Já jsem dneska kojila po 3 hodinách, to jsem si dala jako minimum, když se vzbudil po hodině, tak jsem ho uspala, byl to boj, ale pro začátek aspoň po těch 3 hodinách…Na dnešní noc plánuju minimum 3 a půl hodiny, snad na to budu mít nervy
Věřím, že s příkrmem to bude jednodušší, ale chci ještě počkat do ukončeného 5 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak dnesni noc:usinani v 19.30,probudila se ve 22.30-kojeni dalsi v 1.30 dudlik spanek behem peti minut dalsi 3.30-kojeni dalsi 5.30-kojeni,6.45 vstavani..nic moc, ale uz se to aspon o neco lepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, takže u nás:19h krmení, uspávání ok
,20.30 vzbuzení půlhodinový hysterický záchvat, pak se uřvala ke spánku s dudlíkem. Pak 23.30 to jsem ji nakrmila.Pak 2:50 taky krmení a pak další v 6 hod. Takže bych řekla, trošinku malé zlepšení. Zkusím dnes vynechat to půlnoční krmení, protože už do 3 do rána vydržela. Takže zase pevné nervy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 koukám to jste to měli skoro stejně jako my…holky tak mi přijde, že to vážně zabírá!!! Musíme být trpělivý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, takže další noc, co?!Právě jsme dali spát. Zase tam pobrekává. Takže uvidíme, za jak dlouho zabere a jak dlouho bude spát. Vydržet! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, gratuluji k pokrokům
vydržte a uvidíte, že to bude lepší… co si pamatuju, tak i hodinka spánku navíc bylo hodně.. teď si nedokážu představit, jak jsem mohla ještě před měsícem vstávat za noc 10× ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 my jsme právě taky usnuli
holky to je sranda.....jak si to tady píšeme…já se tak těším, že se probudím třeba jen 2× za noc hmmmmmm to bude lahoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa taky už spíme, a řekla bych, že i když dneska brečela jako každý den, kdy si nás brekem přivolá a pak se na nás z postýlky směje
, tak že dneska usnula i líp a brek přestal ještě dřív, než jsem k ní stihla doběhnout. Paráda, jsem zvědavá, jestli ta včerejší noc bude mít účinek na tu dnešní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 to my moc nebrečíme, v noci byl brek jen o půlnoci a to už měl po 5h fakt hlad tak jsem mu dala.....no věřím, že se to zlepší, protože už ted mi přijde že to je o něco lepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit