První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
13.11.12 12:22

@L-ennka jo, tak to jsem zvedava, kdy se toho dockam… to budu pocitat spis roky ne mesice :lol: no spis sem se lekla toho, ze driv spavala po5ti 6ti hodinach v noci, ale co prikrmujem a kojime zuby venku je to mazec, protoze opravdu jestli spi tak3hod je to moc. dudlik v zadnem pripade to same flaska, musim ji davat cajik po lzickach no dneska zacala lahvicku jakoby kousat a neco vypila, tak se snad nauci a nekdy to vnoci vyzkousim, ale myslim ze ma hlad, protoze pres noc mi prsa vzdycky uplne vypije
napr ted uz spinka 2 hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
13.11.12 12:24

Ahoj holky, tak já jsem dneska v noci kojila ve 22h, v 0:30, 3h, 5:30 a 6:30, usnul v půl 8, v stávali jsem v 7. Ani jsem ho nezkoušela utáhnout na dudlík - vyspanější jsem já a hlavně manžel…Zkusíme uspávat zase za pár dní nebo nejpozději s příkrmama..tož tak je to u nás :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
13.11.12 12:27

@vendelinecek ja se tech zubu uplne hrozim jako :( ten caj ji davas po lzickach kvuli tomu, ze neumi z flasky pit? no tak ji zkus dat na noc treba tu kasi, treba ti bude spat pak lip, kdyz si myslis, ze ma hlad.ja vim na 100%,ze hlad nema :) protoze jednou jsem ji dala na noc kasi, vypila celou flasku pak jsem ji dala jeste od sebe, aby nemela zizen a za dve hodiny byla vzhuru, takze to hlad urcite nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
13.11.12 12:28

@Lennia ty deti nam davaji zabrat, ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
13.11.12 12:34

@L-ennka dávají, ale to už k to mu patří a stojí to za to :srdce: už jsem si celkem zvykla na přerušovaný spánek, 8 hodin v kuse si ani nedovedu představit :mrgreen: ale snad už to bude jen lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
13.11.12 12:37

@L-ennka no varila jsem ji 3×. a kasicku mam az na strope :mrgreen: ona si moc vymysli taky ma po kom :lol: maminka s tatinkem nebyli lepsi ;) takze budu si muset zvyknout a brat to asi jako zrovna takove obdobi a pockat na nejake dalsi… jinak ani neplace ona je proste zlaticko nejvetsi :srdce: :* mooc hodna to mi rikala mamka ze ani nikoho nezna kdo by mel tak hodne mimco. tak aspon neco pozitivni kdyz uz ty noci stoji za prd :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
13.11.12 12:39

Jooo 8hod spanku to nehroziii.. ja uz jsem tak preprogramovana, ze kdyz mi pred tydnem spala 4hodky tak jsem byla vzhuru a nemohla usnout a cekala kdy nakrmim at muzu pokracovat ve spanku.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
13.11.12 12:42

@vendelinecek jo tak to znam taky no. tuhle jak se vzbudila poprvi o pul druhy, tak ja jsem byla vzhuru uz o pul jedny a bylo mi divny jaktoze jeste nevstava :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
13.11.12 12:45
@L-ennka píše:
@vendelinecek jo tak to znam taky no. tuhle jak se vzbudila poprvi o pul druhy, tak ja jsem byla vzhuru uz o pul jedny a bylo mi divny jaktoze jeste nevstava :mrgreen: :mrgreen:
:D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
13.11.12 12:45

@vendelinecek Taky to mám tak, že když spí delší dobu, tak pořád čekám, až se vzbudí, abych krmila. Člověk už je úplně zblblej. Při každým zavrtění v postýlce vylítávám na krmení, než se kouknu na hodiny a zjistím, že jsem krmila před hodinou. Takže v hlavě přepnu :lol:, zkusím dát dudlíka a čekám, jestli zabere. A někdy i jo :mrgreen:.A 8 hodin spánku? Kdeže loňské sněhy jsou :lol: to ještě dlouho nehrozí, jak čtu tady ty komentáře maminek, co mají starší dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
13.11.12 12:48

@cvrcek 1906 kdyz jsem jeste nemela malou, tak jsem byla zvykla spat tak do 10-11 hodin.na to vzdycky rada vzpominam :mrgreen: ale ja uz bych to ani neumela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
13.11.12 13:02

@L-ennka Jo jo, taky bylo u mě 8 hodin minimum, tak ráda jsem spinkala :D. Teď jsem ráda za 3-4 hodinky v noci v kuse :mrgreen: Prostě jsme si pořídili zlatíčko :srdce:,chtěli jsme ji a s tímhle se holt muselo počítat. Prostě to pár let :mrgreen: musíme vydržet. V důchodu se naspíme, co holky :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
13.11.12 13:02

:) mala usla 10,10 a jeste spinka no kdyby tomu bylo tak v noci :-O ted mi prisel fusak tak jdu mrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
13.11.12 13:09

@cvrcek 1906 no abych pravdu rekla, tak jsem to cekala daleko daleko horsi :) s tim spanim jsem pocitala no, jen jsem si zvykla ze zacatku na krasne prospanou celou noc a ted tohle.no tezko si zvykam, ale na vsechno se casem zvykne :) sna to bude lepsi a lepsi.ty mas jak starou holcicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
13.11.12 13:15

Jo holky, kdyz uz jsme v ty diskuzi..nemate nektera zkusenost s plavanim kojencu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí