První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@L-ennka jo, tak to jsem zvedava, kdy se toho dockam… to budu pocitat spis roky ne mesice
no spis sem se lekla toho, ze driv spavala po5ti 6ti hodinach v noci, ale co prikrmujem a kojime zuby venku je to mazec, protoze opravdu jestli spi tak3hod je to moc. dudlik v zadnem pripade to same flaska, musim ji davat cajik po lzickach no dneska zacala lahvicku jakoby kousat a neco vypila, tak se snad nauci a nekdy to vnoci vyzkousim, ale myslim ze ma hlad, protoze pres noc mi prsa vzdycky uplne vypije
napr ted uz spinka 2 hodky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já jsem dneska v noci kojila ve 22h, v 0:30, 3h, 5:30 a 6:30, usnul v půl 8, v stávali jsem v 7. Ani jsem ho nezkoušela utáhnout na dudlík - vyspanější jsem já a hlavně manžel…Zkusíme uspávat zase za pár dní nebo nejpozději s příkrmama..tož tak je to u nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendelinecek ja se tech zubu uplne hrozim jako
ten caj ji davas po lzickach kvuli tomu, ze neumi z flasky pit? no tak ji zkus dat na noc treba tu kasi, treba ti bude spat pak lip, kdyz si myslis, ze ma hlad.ja vim na 100%,ze hlad nema
protoze jednou jsem ji dala na noc kasi, vypila celou flasku pak jsem ji dala jeste od sebe, aby nemela zizen a za dve hodiny byla vzhuru, takze to hlad urcite nebude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka dávají, ale to už k to mu patří a stojí to za to
už jsem si celkem zvykla na přerušovaný spánek, 8 hodin v kuse si ani nedovedu představit
ale snad už to bude jen lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka no varila jsem ji 3×. a kasicku mam az na strope
ona si moc vymysli taky ma po kom
maminka s tatinkem nebyli lepsi
takze budu si muset zvyknout a brat to asi jako zrovna takove obdobi a pockat na nejake dalsi… jinak ani neplace ona je proste zlaticko nejvetsi
mooc hodna to mi rikala mamka ze ani nikoho nezna kdo by mel tak hodne mimco. tak aspon neco pozitivni kdyz uz ty noci stoji za prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jooo 8hod spanku to nehroziii.. ja uz jsem tak preprogramovana, ze kdyz mi pred tydnem spala 4hodky tak jsem byla vzhuru a nemohla usnout a cekala kdy nakrmim at muzu pokracovat ve spanku..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendelinecek jo tak to znam taky no. tuhle jak se vzbudila poprvi o pul druhy, tak ja jsem byla vzhuru uz o pul jedny a bylo mi divny jaktoze jeste nevstava
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka píše:
@vendelinecek jo tak to znam taky no. tuhle jak se vzbudila poprvi o pul druhy, tak ja jsem byla vzhuru uz o pul jedny a bylo mi divny jaktoze jeste nevstava![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendelinecek Taky to mám tak, že když spí delší dobu, tak pořád čekám, až se vzbudí, abych krmila. Člověk už je úplně zblblej. Při každým zavrtění v postýlce vylítávám na krmení, než se kouknu na hodiny a zjistím, že jsem krmila před hodinou. Takže v hlavě přepnu
, zkusím dát dudlíka a čekám, jestli zabere. A někdy i jo
.A 8 hodin spánku? Kdeže loňské sněhy jsou
to ještě dlouho nehrozí, jak čtu tady ty komentáře maminek, co mají starší dítka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 kdyz jsem jeste nemela malou, tak jsem byla zvykla spat tak do 10-11 hodin.na to vzdycky rada vzpominam
ale ja uz bych to ani neumela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka Jo jo, taky bylo u mě 8 hodin minimum, tak ráda jsem spinkala
. Teď jsem ráda za 3-4 hodinky v noci v kuse
Prostě jsme si pořídili zlatíčko
,chtěli jsme ji a s tímhle se holt muselo počítat. Prostě to pár let
musíme vydržet. V důchodu se naspíme, co holky
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mala usla 10,10 a jeste spinka no kdyby tomu bylo tak v noci
ted mi prisel fusak tak jdu mrknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 no abych pravdu rekla, tak jsem to cekala daleko daleko horsi
s tim spanim jsem pocitala no, jen jsem si zvykla ze zacatku na krasne prospanou celou noc a ted tohle.no tezko si zvykam, ale na vsechno se casem zvykne
sna to bude lepsi a lepsi.ty mas jak starou holcicku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo holky, kdyz uz jsme v ty diskuzi..nemate nektera zkusenost s plavanim kojencu??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit