První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jani85 nene, spinka, pak se zacne vrtet, cekam, pak zacne poplakavat, vemu ji dam k prsu, nepije, zvednu ji, zacne se kroutit a jako by tlacit, az jsou z toho prdiky a usne mi na rameni dam ji do postylky a hned spinka.
malemu je kolik? ja ji mam v loznici se porad bojim at se nezacne treba dusit nebo tak neco
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendelinecek no tak to jste meli jeste horsi nez my, hruza co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka no asi ano, dnes si doufam odpoledne zdrimnu s ni. vecer v 18h mame jit za fararem, v nedeli mame krtiny, tak jsem zvedava, kdyz je zvykla v 18.45 byt uz v postylce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malemu jsou 4 mesice a od narozeni je ve svem pokojicku mame chuvicku a monitor dechu. tak kdyz vis ze treba pred hod. papala tak ji neber na ruce jen na ni promluv a pohlad treba se uklidni a usne. na maleho to zabralo vzdy jsem rikala pšš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja treba mam problem se spanim pres den ma ctyri mesice a. nechce hodit spinkat spi dopoledne hodinu a odpoledne 2,5-3hod. a to kdyz ho fam do postylky tak jeste 5min. rve. kdyby nemusel tak nejde cely den a v kocarku usne ale pokud se kolecka zastavi otevre oci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 jo to je jasne ze prvni zkousim pekne promluvit ale ona ma uplne otevrene oci a vylozene chce pochovat, protoze jinak neusne, to uz mam vyzkousene, zacne delat zvuky jako by tlacila az zacne plakat, tak radsi ji ted vemu na ty 3minutky a pak polozim zpatky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave jestli jen pofnukava tak jestli ji zbytecne vice neprobere kdyz ji pak usne na rameni, kdyz u nas pšš nezabere jde na ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky náročná noc, poprvé se probudil už ve 21 - usnul v 7 a celou noc se taky probouzel minimálně po 2 hodinkách někdy po hodině a půl
kojila jsem 7× nebo 8×, ach jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jsou to nase zlaticka oni to s nama umi uz od narozeni, je krasne vyrazime ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia píše:
U nás taky náročná noc, poprvé se probudil už ve 21 - usnul v 7 a celou noc se taky probouzel minimálně po 2 hodinkách někdy po hodině a půlkojila jsem 7× nebo 8×, ach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 jak si psala, ze ti nechce pres den spat, tak usne ti doma nebo jen v kocare? mala kdyz uz mi usne doma, tak jen proto ze ji uspim na rukach, ale stejne spi max.20 minut.spi jedine venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 píše:
No jsou to nase zlaticka oni to s nama umi uz od narozeni, je krasne vyrazime ven.
my jeste spinkame a pak jdem dat nejakou ovocnou presnidavku, tak mam na hodinku praci, pak si pohraje a pujde spinkat.. pujdem ven az tak odpoledne pokud se pocasi nepokazi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V kocaru usne ale jen pokud jedu jinak ne
a v postylce usne sam na ruce neuspavam, klidne necham i poplakat v postylce ale uz vi ze kdyz ho dam do postylky nic nepomuze a bude tem
takze usina sam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit