První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mala taky furt slinta a porad strka vsechno do pusinky, ale zuby ji urcite jeste nerostou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka jej tak to nevim me to tak delala a za chvili zoubky, ale jak rikam kazdy to ma jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendelinecek me uz slinta hoodne dlouho a zub nema ani jeden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak na druhou stranku kdyz jen slinta a zadne nervy je to v pohode, me uz totiz 2× kousla ted pred tydnem naposled samozrejme se zapomnela a prso boli jeste dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No uvidíme jestli to jsou zoubky. Právě že i spaní má nejhorší za celou dobu a je takový mrzutější
Ale možná je to i tím, že jsme pár dní nebyli venku, jen v obchodě a honem domů, protože jsme z Ostravy a do toho smogu ho nemůžu vzít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia no tak to ja malou nevzit ven, tak s ni nevydrzim..spi mi totiz jen venku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia píše:
No uvidíme jestli to jsou zoubky. Právě že i spaní má nejhorší za celou dobu a je takový mrzutějšíAle možná je to i tím, že jsme pár dní nebyli venku, jen v obchodě a honem domů, protože jsme z Ostravy a do toho smogu ho nemůžu vzít
noo tak to urcite muze byt i tim, ted si vzpominam ze i mala kdyz nebyla vylozene na prochazce v kocarku jen v obchode a doma tak byla taky protivna, kazdy den na prochazky nechodime, ale jezdime k bábicce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka tak to je naše štěstí v neštěstí, protože Filípek v kočárku zásadně nespí, leda když ho tam už spícího dám
ale do půl hodinky je vzůru a vzteká se kde to je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia no tak to my mame zase takhle v postylce..nastesti jenom odpoledne, kdyby to mela tak i vecer, tak bych si to sla asi hodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendelinecek to si vubec neumim predstavit, ze by jsme nesli kazdy den ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se snažím chodit na procházky jak jen to jde, ale čím je větší zima tím je to horší. Navíc se mu v kočárku nelíbí. Když bylo teplo a začal plakat, tak jsem ho vyndala, pochovala nebo přendala na chvíli do šátku, ale teď v zimě ho nemůžu vytáhnout z fusaku…a jak tam řve, tak se akorát zapotí, já spěchám domů a je to celé takové na prd. Nelíbí se mu, že nevidí
Těším se až bude sedět a budeme jezdit ve sporťáku nebo golfkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia mam pocit jako bych to psala ja
s tim rozdilem, ze mala mi teda v kocarku spi, ale jak se vzbudi a hned ji nevyndam, tak je zle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka a jak to řešíš? Já uvažuju o kombinéze místo fusaku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit